reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
edytko doceniam i bardzo się cieszę, że w końcu stać nas na takie cudo bo jakoś nigdy nie było na nią kasy

no ale wiesz wychodzi na to że będzie zmywanie a nie bzykanie
bo mi powiedział że z miłosci do mnie ją kupił:baffled: :-p nie kumam tzn wolałabym żeby coś innego robił z tej miłości

no ale nie mogę narzekać przeciez mam tak dobrze dba o nnasze mieszkanko i zeby wszystko w nim było ........

nie można mieć wszystkiego;-)

owiń się czerwoną wstążeczką, zrób na środku kokardkę, usiądź na zmywarce i niech ją wieczorem podłączy :cool2:;-);-);-);-);-)

musze sie pochwalić że mi przywieźli zmyware,:tak: małż kupił
ale wolałabym żeby mnie wciągał pod prysznic jak Klaudie:-) a nie tam kupował z miłości oczywiście hi

Nie żebym była zachłanna, ale w sumie to mogłabym mieć i jedno i drugie :-) Tym bardziej, że mój mąż za zmywanie naczyń bierze się tylko wtedy jak ja mam 40 stopni gorączki, więc zmywarką w domu jestem tylko i wyłącznie ja :baffled:

reklama
cześć dziewczyny.
wróciłam po długim urlopie (dlaczego zawsze gdy gdzieś jadę pada deszcz??:dry: :dry: :dry: :dry: :dry: ), próbuję oczyścić biurko z korespondencji :baffled: , w domu wyłaczyli mi telefon/internet :wściekła/y: , opiekunka oznajmiła wczoraj, że niestety musi sie z nami pożegnać :-( i byłam jeszcze wczoraj na fitnesie i ciągle nie mogę wyprostować nogi....

nie podejmuję sie czytania wszystkiego co mnie ominęło :no: :cool2: :cool2: :cool2: , skomentuje tylko te ostatnie wieści:
1. ja tez z kontaktami na codzień a w okularach w domu i wieczorem, ale od wczorajszych wysiłków na sali jakos dziś nie mogłam wytrzymać w szkłach i od razu zmianiłam na okulary...
2. Julka nie woła nas po imoeniu ale od jakiegos tygodnia chwali się, ze podstawi sie przedstawić: "juuu-lia" a paluszkiem pokazuje na siebie :) jestem strasznie dumna :-)
3. ja tez potrzebuję nowej pralki... i zmywarka by sie przydała... nie mówiąc już o gruntownym sprzataniu mieszkania :dry:

idę na kawę, pa

Do góry