Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
czesc laski nadrabiam poniedzialkowa i wtorkowa "produkcje"
:-) Koniecznie naucz Maciusia, niech on nauczy babcie ;-)
A z tym orgazmem sasiadki to musi byc dobre
U mie tez nici bez silikonu Slawek mi obiecuje, ze po dzieciach cos zrobimy z moimi cycami. Zawsze bylam na nie, ale teraz sie zastanawiam, to chyba nie taki glupi pomysl. Moze nawet nei silikon a jakies podniesienei ich lekkie czy co
Aaa i nikt mi nie odpisal w sprawie cellulitis :-( Albo go nei macie, albo poprostu nie znacie dobrych pomyslow
Hej :-) No i znowu poniedziałek. U nas śliczna pogoda - podobno w tym tygodniu ma być do 17 stopni. Huraaaaaaaa!!
Martusia, no to gratulacje dla Alusia. Ale mnie rozśmeszył z tym "cicho bądź". Musze coś takiego nauczyć Maćka, bo jak przychodzi teściowa i włącza telewizor to nastawia tak głośno, że ja musze do drugiego pokoju wychodzić, bo mnie to denerwuje. Tyle razy już przy niej ściszałam, ale nie załapała o co chodzi :-)
Hihi, jak mam to samo :-) I w dodatku sąsiadkę, która orgazm przeżywa w takich decybelach w jakich moja teściowa ogląda telewizor :-)
:-) Koniecznie naucz Maciusia, niech on nauczy babcie ;-)
A z tym orgazmem sasiadki to musi byc dobre
Gratulacje Jasiowi, jak sie spotkamy w lipcu (mam nadzieje, ze sie nam uda z Toba Aniu, Klaudia i moze jeszcze Mell, bo tez nie ma daleko)to sobie dzieciaki pogadajaJeszcze zapomnialam sie pochwalic ze Jasio w koncu zaczyna mowic - powtarza slowka - skraca je bardzo, no ale ewidentnie chlopina ruszyl;-)
Niezamaco :-) Polecam się na przyszłość :-)
My z mężulkiem od początku roku chodzimy razem na siłownię. Ostatnio właśnie pracowałam nad tym, by mieć biuścik jak Pamela, ale bez silikonu się niestety chyba nie da To co mi zostało po karmieniu (a raczej to czego mi nie zostało), to jedna wielka katastrofa.
U mie tez nici bez silikonu Slawek mi obiecuje, ze po dzieciach cos zrobimy z moimi cycami. Zawsze bylam na nie, ale teraz sie zastanawiam, to chyba nie taki glupi pomysl. Moze nawet nei silikon a jakies podniesienei ich lekkie czy co
Aaa i nikt mi nie odpisal w sprawie cellulitis :-( Albo go nei macie, albo poprostu nie znacie dobrych pomyslow