reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

czesc laski nadrabiam poniedzialkowa i wtorkowa "produkcje":baffled:

Hej :-) No i znowu poniedziałek. U nas śliczna pogoda - podobno w tym tygodniu ma być do 17 stopni. Huraaaaaaaa!!

Martusia, no to gratulacje dla Alusia. Ale mnie rozśmeszył z tym "cicho bądź". Musze coś takiego nauczyć Maćka, bo jak przychodzi teściowa i włącza telewizor to nastawia tak głośno, że ja musze do drugiego pokoju wychodzić, bo mnie to denerwuje. Tyle razy już przy niej ściszałam, ale nie załapała o co chodzi :-)

Hihi, jak mam to samo :-) I w dodatku sąsiadkę, która orgazm przeżywa w takich decybelach w jakich moja teściowa ogląda telewizor :-D :-)

:-D :laugh2: :-) Koniecznie naucz Maciusia, niech on nauczy babcie:tak: ;-)
A z tym orgazmem sasiadki to musi byc dobre:-p

Jeszcze zapomnialam sie pochwalic ze Jasio w koncu zaczyna mowic - powtarza slowka - skraca je bardzo, no ale ewidentnie chlopina ruszyl;-)
Gratulacje Jasiowi, jak sie spotkamy w lipcu (mam nadzieje, ze sie nam uda z Toba Aniu, Klaudia i moze jeszcze Mell, bo tez nie ma daleko)to sobie dzieciaki pogadaja:cool2:

Niezamaco :-) Polecam się na przyszłość :-)

My z mężulkiem od początku roku chodzimy razem na siłownię. Ostatnio właśnie pracowałam nad tym, by mieć biuścik jak Pamela, ale bez silikonu się niestety chyba nie da :no: To co mi zostało po karmieniu (a raczej to czego mi nie zostało), to jedna wielka katastrofa. :baffled:

U mie tez nici bez silikonu:zawstydzona/y: Slawek mi obiecuje, ze po dzieciach cos zrobimy z moimi cycami. Zawsze bylam na nie, ale teraz sie zastanawiam, to chyba nie taki glupi pomysl. Moze nawet nei silikon a jakies podniesienei ich lekkie czy co:dry:

Aaa i nikt mi nie odpisal w sprawie cellulitis :-( Albo go nei macie, albo poprostu nie znacie dobrych pomyslow:dry:

reklama
Gratulacje Jasiowi, jak sie spotkamy w lipcu (mam nadzieje, ze sie nam uda z Toba Aniu, Klaudia i moze jeszcze Mell, bo tez nie ma daleko)to sobie dzieciaki pogadaja:cool2:
A gdzie się spotykacie w lipcu:confused:
Z tego co wnioskuję to chyba Kraków, gdybyście nic przeciw nie miały to chętnie do Was dołączę bo też mam niedaleko:tak:

Ale super mamy pogodę , a ja muszę siedzieć w domu bo jeszcze antybiotyki łykam:dry:
I wolę trochę dłużej posiedzieć, bo ostatnio za wcześnie wyszłam do ludzi czego efektem jest obecna choroba:baffled:
I tym sposobem choruję już 3 tygodnie :szok: oby na tym się skończyło

Aaa i nikt mi nie odpisal w sprawie cellulitis :-( Albo go nei macie, albo poprostu nie znacie dobrych pomyslow:dry:

Wiesz, przyznawać się publicznie do cellulitu to hmmm:zawstydzona/y: trudna sprawa ;-)
Nie wiem czy jest jakiś cudowny sposób, żeby się pozbyć tego paskudztwa zupełnie. To pewnie tak jak z odchudzaniem, jakby była jakaś jedna skuteczna metoda to nie byłoby grubasów na świecie.
Mi pomaga na cellulit Vichy Liposyne, wcześniej był D-Stock, teraz jest chyba jakiś kolejny produkt zastępujący Liposyne, trochę wypadłam z obiegu :cool2:
Rewelacyjnie działa Guam (kiedyś już zachwalałam), ale to już jest niestety droższa impreza.
Duży zestaw Guam 1kg+żel 250ml + peeling GRATIS! (171112929) - Aukcje internetowe Allegro

No i jakieś tam smarowania szorstką gąbką, pilingi, masowanie okrężnymi ruchami od kolana w górę uda.... :-D:tak::-):-):-):-)

wg mnie tylko systematyczność :tak: :tak: :tak:

uważam że działa krem za 20zl i za 200zl (może ten droższy jest skuteczniejszy ale jak raz na tydzień czy dwa się posmarujesz to i tak nic z tego:-p )

codzienne masaże bąbką czy rękawicą + 3 razy w tyg piling

po tym codziennie balsam , żel czy inne cudo

żeby to się uskutecznić podobno trzeba zadziałać również od środka :tak:
jakieś tabsy usprawniające mikrokrążenie itp ....

ćwiczenia i dieta również mają znaczenie :cool2:

reklama
do później laski

jade na poczte (Iwon :-p )

i buty sobie kupić bo wiosna przyszła i dziś zimowe schowałam - co prawda nie za głęboko jakby jej sie jeszcze odwidziało ;-)

baj :elvis:

Do góry