reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc laski nadrabiam poniedzialkowa i wtorkowa "produkcje":baffled:

Hej :-) No i znowu poniedziałek. U nas śliczna pogoda - podobno w tym tygodniu ma być do 17 stopni. Huraaaaaaaa!!

Martusia, no to gratulacje dla Alusia. Ale mnie rozśmeszył z tym "cicho bądź". Musze coś takiego nauczyć Maćka, bo jak przychodzi teściowa i włącza telewizor to nastawia tak głośno, że ja musze do drugiego pokoju wychodzić, bo mnie to denerwuje. Tyle razy już przy niej ściszałam, ale nie załapała o co chodzi :-)

Hihi, jak mam to samo :-) I w dodatku sąsiadkę, która orgazm przeżywa w takich decybelach w jakich moja teściowa ogląda telewizor :-D :-)

:-D :laugh2: :-) Koniecznie naucz Maciusia, niech on nauczy babcie:tak: ;-)
A z tym orgazmem sasiadki to musi byc dobre:-p

Jeszcze zapomnialam sie pochwalic ze Jasio w koncu zaczyna mowic - powtarza slowka - skraca je bardzo, no ale ewidentnie chlopina ruszyl;-)
Gratulacje Jasiowi, jak sie spotkamy w lipcu (mam nadzieje, ze sie nam uda z Toba Aniu, Klaudia i moze jeszcze Mell, bo tez nie ma daleko)to sobie dzieciaki pogadaja:cool2:

Niezamaco :-) Polecam się na przyszłość :-)

My z mężulkiem od początku roku chodzimy razem na siłownię. Ostatnio właśnie pracowałam nad tym, by mieć biuścik jak Pamela, ale bez silikonu się niestety chyba nie da :no: To co mi zostało po karmieniu (a raczej to czego mi nie zostało), to jedna wielka katastrofa. :baffled:

U mie tez nici bez silikonu:zawstydzona/y: Slawek mi obiecuje, ze po dzieciach cos zrobimy z moimi cycami. Zawsze bylam na nie, ale teraz sie zastanawiam, to chyba nie taki glupi pomysl. Moze nawet nei silikon a jakies podniesienei ich lekkie czy co:dry:

Aaa i nikt mi nie odpisal w sprawie cellulitis :-( Albo go nei macie, albo poprostu nie znacie dobrych pomyslow:dry:

reklama
Gratulacje Jasiowi, jak sie spotkamy w lipcu (mam nadzieje, ze sie nam uda z Toba Aniu, Klaudia i moze jeszcze Mell, bo tez nie ma daleko)to sobie dzieciaki pogadaja:cool2:
A gdzie się spotykacie w lipcu:confused:
Z tego co wnioskuję to chyba Kraków, gdybyście nic przeciw nie miały to chętnie do Was dołączę bo też mam niedaleko:tak:

Ale super mamy pogodę , a ja muszę siedzieć w domu bo jeszcze antybiotyki łykam:dry:
I wolę trochę dłużej posiedzieć, bo ostatnio za wcześnie wyszłam do ludzi czego efektem jest obecna choroba:baffled:
I tym sposobem choruję już 3 tygodnie :szok: oby na tym się skończyło

Aaa i nikt mi nie odpisal w sprawie cellulitis :-( Albo go nei macie, albo poprostu nie znacie dobrych pomyslow:dry:

Wiesz, przyznawać się publicznie do cellulitu to hmmm:zawstydzona/y: trudna sprawa ;-)
Nie wiem czy jest jakiś cudowny sposób, żeby się pozbyć tego paskudztwa zupełnie. To pewnie tak jak z odchudzaniem, jakby była jakaś jedna skuteczna metoda to nie byłoby grubasów na świecie.
Mi pomaga na cellulit Vichy Liposyne, wcześniej był D-Stock, teraz jest chyba jakiś kolejny produkt zastępujący Liposyne, trochę wypadłam z obiegu :cool2:
Rewelacyjnie działa Guam (kiedyś już zachwalałam), ale to już jest niestety droższa impreza.
Duży zestaw Guam 1kg+żel 250ml + peeling GRATIS! (171112929) - Aukcje internetowe Allegro

No i jakieś tam smarowania szorstką gąbką, pilingi, masowanie okrężnymi ruchami od kolana w górę uda.... :-D:tak::-):-):-):-)

wg mnie tylko systematyczność :tak: :tak: :tak:

uważam że działa krem za 20zl i za 200zl (może ten droższy jest skuteczniejszy ale jak raz na tydzień czy dwa się posmarujesz to i tak nic z tego:-p )

codzienne masaże bąbką czy rękawicą + 3 razy w tyg piling

po tym codziennie balsam , żel czy inne cudo

żeby to się uskutecznić podobno trzeba zadziałać również od środka :tak:
jakieś tabsy usprawniające mikrokrążenie itp ....

ćwiczenia i dieta również mają znaczenie :cool2:

reklama
do później laski

jade na poczte (Iwon :-p )

i buty sobie kupić bo wiosna przyszła i dziś zimowe schowałam - co prawda nie za głęboko jakby jej sie jeszcze odwidziało ;-)

baj :elvis:

Do góry