reklama
kaśka k
Fanka BB :)
elficzko powrócił:-)
musze sie pochwalić że mi przywieźli zmyware, małż kupił
ale wolałabym żeby mnie wciągał pod prysznic jak Klaudie:-) a nie tam kupował z miłości oczywiście hi
ale wolałabym żeby mnie wciągał pod prysznic jak Klaudie:-) a nie tam kupował z miłości oczywiście hi
kaśka k
Lilka matko jedyna Ty kiedyś skończysz sprzatać? a może jak skończysz do do mnie wpadniesz hihi:-)
ja tylko zrobiłam rewolucję w dużym pokoju i narazie mam dosyć
ale czeka mnie jeszcze pranie firanek, kwiatki bym chciała poprzesadzać i nasze pomieszczenie gospodarcze czeka a tam jest porażka no ale na wiosne trzeba zrobić
Iwon nie musi być dzisiaj więc spokojnie ;-)
ale czeka mnie jeszcze pranie firanek, kwiatki bym chciała poprzesadzać i nasze pomieszczenie gospodarcze czeka a tam jest porażka no ale na wiosne trzeba zrobić
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elficzko powrócił:-)
hahahhahhahaaa
nie marudź babo, tylko doceń gest ;-);-);-);-)
Lilka
Lilka matko jedyna Ty kiedyś skończysz sprzatać? a może jak skończysz do do mnie wpadniesz hihi:-)
Kasia jak w grudniu zaczełam pracowac tak przestałam sprzatac w domu bo po przyjsciu z pracy szłam spac albo sprzatałam tak z wiekszego
no i teraz sobie wyobrazcie jaki ja mialam syf
fakt opiekunka mi sprzatała,miala za to placone ale....nie bede komentowac tego sprzatania bo az mnie grzeje
myslała pewnie ze ja nie bede patrzyła,sprawdzała ale ja jestem z lekka pedantką i nie cierpie jak ktos odwala fuszere
az sie zastanawiam nad jej pensją
wlasnie uzbierałam nastepne 5 worów smieci i sie zastanawniam jakby to wziasc za jednym zamachem :sick:
ponadto mam pare rzeczy do wyniesienia na smietnik,np. balkon posprzatałam i chce z niego wywalic takie stare krzesło i stojak do choinki...no i wstyd mi z tym isc
hanti
Lipcowe Mamy '05
hahahhahhahaaa
nie marudź babo, tylko doceń gest ;-);-);-);-)
no właśnie NIE MARUDŹ,tylko na seks na zmywarkę go zaciągnij,
że taka wdzięczna jesteś............hihihiihihihihihi
Lilka
no właśnie NIE MARUDŹ,tylko na seks na zmywarkę go zaciągnij,
że taka wdzięczna jesteś............hihihiihihihihihi
to jak Karol przyjedzie do nas albo po nas to go chyba zaciągne na nowa pralke coby mi nie stekał ze kupiłam nową (bo jeszcze nie wie)
Lilka
no to ja mam piwnice do posprzatania
ale wlasnie dzis sie okazało ze K pozyczył bratu klucze od mieszkania rodzinnego, no a ten brat z nimi pojechał do Niemiec
takze nie posprzatam w piwnicy do swiat
kaśka k
edytko doceniam i bardzo się cieszę, że w końcu stać nas na takie cudo bo jakoś nigdy nie było na nią kasy
no ale wiesz wychodzi na to że będzie zmywanie a nie bzykanie
bo mi powiedział że z miłosci do mnie ją kupił nie kumam tzn wolałabym żeby coś innego robił z tej miłości
no ale nie mogę narzekać przeciez mam tak dobrze dba o nnasze mieszkanko i zeby wszystko w nim było ........
nie można mieć wszystkiego;-)
no ale wiesz wychodzi na to że będzie zmywanie a nie bzykanie
bo mi powiedział że z miłosci do mnie ją kupił nie kumam tzn wolałabym żeby coś innego robił z tej miłości
no ale nie mogę narzekać przeciez mam tak dobrze dba o nnasze mieszkanko i zeby wszystko w nim było ........
nie można mieć wszystkiego;-)
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Ja też przez pewien czs chodziłam ze sklejonymi taśmą, ale jak zaniosłam je do optyka to się teraz męczę
A u mnie szkła kontaktowe odpadają mam jakieś uczulenie na nie, już kilka razy próbowałam ale za każdym tak potwornie mnie oczy swędzą i czerwienieją że szok
zmieniałam płyny ale efektu zero
Ja mam to samo
nie moge miec soczewek niestety
Taaa wracam po trochuelficzko powrócił:-)
mam goraczke jeszcze ale juz mniejsza i gdyby nie kaszel i prawie całkowity brak głosu to byłoby super ale mam nowy silny antybiotyk wiec licze na poprawe.
Kasiu ale Ci zazdroszcze tej zmywarki łaaaa ja bym chciała taki prezent od małza dostac