reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Mell ja mysle ze nasze dzieciaczki sa jeszcze za małe
ja juz probowałam Mili jak by to było na normalnym lozku i odpada :no:
non stop wychodziła i o spaniu było mozna pomarzyc

ale moja kolezanka coreczke przeniosła na normalne łozko jak mała miala 2,5 roku i sie przyjeło :tak:
takze ja mysle ze te 2,5- 3 latka musza byc

reklama
no to ja juz prawie skonczyłam sprzatanko!!!
jeszcze tylko przedpokoj i koniecccc

własnie odpoczywam chwilke popijajac Redsika mmmm :cool2::cool2::cool2:

a dzisiaj wybywam kochane, ide bawic z kolezankami z LO, tzn chyba wybieramy sie na kręgle.......albo na piweczki, takze szaleje :baffled::baffled::laugh2::laugh2:

dziewczyny kiedy zmieniacie łóżeczko na normalne łóżko dla dzieci ???

ja się nad tym poważnie zastanawiam bo Julia w łóżeczku nie chce spać wcale:no:

za to wchodzi na łóżko i sama zasypia w ciagu 5 minut :tak: :-)

i tak mysle że zamiast łóżeczka jakbym kupiła jakieś niskie rozkładane z bokami wokół głowy i wstawiła zamiast łóżeczka i tak pomalutku by sobie Julia sama ćwiczyła spanie :tak: skoro łóżeczko tak źle na nią działa :-p

czy śpią juz jakieś dzieci na normalnych łóżkach :confused: :confused: :confused:

Daria ma już normalne łóżko :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Lilka a co zrobisz z pralką jak pojedziesz do Norwegii ( moze to dziwnie pytanie ale jakos tak mi sie pomyslało) :baffled::baffled::confused::confused:

mam dwie opcje: (tez duzo o tym myslałam)

1. wezme ją ze soba :-D :-D ----> jeszcze nie wiem jak,ale jak na wynajetym mieszkaniu nie bedzie no to bedzie trzeba pomyslec

2. dam mojej kolezance na przechowanie,w koncu narazie w planach mamy tu zamiar kiedys wrocic ....

ale narazie tak sie strasznie nia ciesze ze reszta nie ma znaczenia
cos sie z nia wykombinuje!!!

Do góry