reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Wlasnie,ze do sklepu z ciuchami nei dotarlam. Moze wybierzemy sie jeszcze jak wstanie. Chce mu kupic cholewiaczki (gumiaczki, kalosze, nei wiem jak mowice:baffled: ) i jakas kurteczke wiosenna.

A w tym charity shop kupilam atlas geograficzny dla nas (starsznie mi tu brakuje) oraz dwie sztuki Szekspira "Kupcow weneckich" i jeszcze jedna zapomnialam tytulu :baffled: Mozna tam kupic super ksiazi stare nei stare za grosze

no to sie ciesze ze zakupy sie udały!!!!

U nas kalosze zakupiła babcia jeszcze w tamtym roku, na wiosenne deszcze beda wsam raz!!!!

dobra, zmykam do wanny, bede za 15 minut!!!!!
z kawka!!!

reklama
baby co jest, czemu nikogo nie ma??????:eek::eek::eek::eek:

ehhhhhhh

ze tak powtorze za p. Gąsowskim " gdzie sie podziało dawne BB".....
jakas taka refleksyjna dzisiaj jestem :sorry2::sorry2::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes2::rolleyes2:

melduje sie wieczorkiem!!!!:-):-)

dzis shrek 2,........zapowiada sie wieczor z tv!!!:cool2::cool2::cool2:

aaaaa zapomniałam Wam napisać, elficzek jest chory, ma zapalenie oskrzeli ( chyba) , bidulka, niedość ze Ona chora to jeszcze Weronisia.....
elfiku kochany tesknie za Toba, zdrowiej szybko!!!!!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

my tez shreka ogladamy z Milenką
ona strasznie go lubi

ja sobie kupiłam piwko
Mili ma deserek i mamy wieczorek we dwie :-)

O kurcze biedny Elfik :-(
Widzę, że dzisiaj większość będzie "shrekowała" :-)
Ale fajnie, znowu weekend!!!!!!!!! baby, czy wam tez tak leci tydziń za tygodniem. Ja normalnie czuję, jakbym przespała cały tydzień, tak mi szybko zleciał :-)

Jeszcze wam tylko napiszę, że moja Maciejka już od trzech dni nie pije z niekapka. Huraaaaaaaaaaaaaa!!!!!! I wiecie co? Wczoraj wypił mleko z kubka - po raz pierwszy w życiu. Tak się podekscytował, że pije jak dorosły, że nie zwrócił uwagi, że ma mleko w środku. :-D Pod koniec wprawdzie wrzucił do niego troche chleba, ale co tam... i tak uważam to za sukces :-)

Kurde znowu piszę sama do siebie :-( W takim razie idę sobie :wściekła/y:
Powtarzam za Asią "Gdzie się podziało bb?"????????????/

reklama
przyszłam sobie poczytać dzisiejszą produkcję
i nie ma co za bardzo nadrabiać.............buuuuuuuuu

Do góry