reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Mi sie te łozeczka podobaja
ŁÓŻECZKO WINNIE THE POOH DISNEY KUBUS PUCHATEK (170367465) - Aukcje internetowe Allegro
szukam dalej spiworka,a na allegro chyba nie ma takiego jak ma Natan.kupilismy je w BRW.Pozniej wlepie fotke.To jest taka sofka rozsuwana na dluosc do 190cm.
MALA_SYRE_LOZKO.jpg

Dzien dobry, chociaz raz druga jestem:-p :-)

Aga super te lozeczka, mnie sie najbardziej podoba to lozko Winne the Pooh, to niebieskie, choc kolorek moglby byc jakis ciemniejszy.

Wstalam chlopaki spaly, a ja wlosy polecialam umyc.
Teraz juz slysze Alka.
Aaaa akurat siedza w tym pokoiku mialam okazje uslyszec jak sie nasi wspollokatorzy kochaja:-D Kurcze ja jak slysze cos podobnego, albo ogldam to sama mam straszna ochote. Niestety dziecie wstalo:-p

Buziaki i milej niedzieli. My dzisiaj w planach mamy lyzwy:tak:
Ogladamy tu co niedziele taniec z gwiazdami na lodzie i nas ochota wziela;-) Leci cos podobnego juz w Polsce?

no to jeszcze raz czesc!!!
witam w niedzielne przedpołudnie z kawusia oczywiscie!!!
za oknem szro, buro i ponuro...........

a ja planuje zaraz rosołek...............:tak::tak:
i moze jakies cisteczko???? hmmmmmmm
neci mnie ten Bounty elfikowy..............:-p:-p:-p

Cześć:-) :-)
Ja pomału dochodzę do siebie, ale jeszcze nie jest dobrze:no:
Dzieciaki na szczęście zabrała mi mama, to przynajmniej poleżeć mogę
Najbardziej dokucza mi kaszel i brak okularów:dry: podobno mają być naprawione w tym tygodniu oby jak najszybcjei bo już mi się znudziło widzieć wszystko za mgłą

reklama
Jeszcze jedną rzecz odkryłam związaną z kaszlem Oliwierka
Oli od trzech dni jest u mamy, tylko na noc jest u nas
Mama wzieła dziecko kaszlące od listopada a dziś rano widzę że on nie kaszle ani mu tam nic nie świszczy:szok:
No i teraz się zastanawiam na poważnie nad wywaleniem paru rzeczy z domu
Na pierwszy ogień poszłyby dywany i pluszaki
No będzie trzeba coś zrobić bo to alergia jak nic

Do góry