reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kurdkaa przegapiłam zielonego w tv:wściekła/y:

zamiast się położyć jak planowałam to zainspirowana Lilki sprzątaniem wziełam się za swoją chatkę łyknełam tablety i start:rofl2:

przemeblowałam wszystko zajrzałam w każdą szparkę i mam czyściutko już tak wiosenniee i kupiłam 3 żółte tulipanki

to było lepsze od leżenia ;-)

reklama
Wpadam, aby powiedzieć, że chyba wychodzimy z choróbskiem na prosta.
Mati zdecydowanie mnie juz kaszle.Choć wczoraj w nocy myślałam zupełnie inaczej.
Częśc nocy spałam z Matim na siedząco:-(, bo tak łatwiej się mu oddyvhało i nie miał takich ataków kaszlu.
Za to dziś pospałam sobie popołudniu:tak:, także teraz spać mi się nie chce....
Co by tu robic? Myslicie , ze to dobry pomysł, aby idąć waszym przykładem, posprzątac sobie wiosennie chatkę?:-p:-p:-p;-);-);-);-)

Witam z rana! Biorę sie za mycie czego sie da ,bo Natan wieczorem chciał sprawdzić jak daleko leci pepsi:rolleyes2: Jak pierdykneło to teraz wszystko upaćkane jet tym słodkim świństwem:-p

Witam z rana! Biorę sie za mycie czego sie da ,bo Natan wieczorem chciał sprawdzić jak daleko leci pepsi:rolleyes2: Jak pierdykneło to teraz wszystko upaćkane jet tym słodkim świństwem:-p

hihi, ale numer :)

A my teraz musimy uważać żeby nic nie zniszczyć w domu, bo już mieszkanko sprzedano i w zasadzie głupio by było tłumaczyc się, dlaczego nagle podłga zrobiła się taka porysowana :cool2:

dzień dobry :) Łoś poszedł do fryzjera i ja w końcu mogę odetchnąć, bo mnie wkuuuuuuuurzał okropniaście :-p

To ja się też witam. Widzę, że szalejecie z wiosennymi porządkami. Kurcze jak ja lubię sobie tak chatkę wysprzątać na błysk, tylko od urodzenia Maćka to nigdy na to nie mam czasu i zawsze wszystko jest po łebkach.
A Maciejka właśnie sobie ubzdurał, że będzie jeść banana... łyżeczką. Boże, czy wasze maluchy tez mają takie "świetne" pomysły????

Słoneczko świeci, więc wybieramy się na rodzinny spacerek :-)
Miłego weekendu :-)

hej hej babeczki!!!

ale mnie zaraziłyście tymi porzadkami, ze ja chyba tez sie za nie wezme hehehe:-p:-p

pogoda nie jest super ale moze za troszke sie rozpogodzi!!!!:cool2:

u nas słoneczko:-)
właśnie odprowdziłyśmy koleżankę z córeczką, mała jest 3 m-ce starsza od martyni
dziewczynki sie pobawiły, podrapały, natańczyły.....

a teraz martynia śpi i ja chyba dołaczę do niej
muszę sie zdrzemnąć po tych wczorajszych wariacjach z meblami
chyba mam zakwasy:tak:

elficzku zdrówka :elvis: trzymaj się - mam nadzieje że wiosna i słoneczko odpędzi od Was wszystkie choroby :tak:

Kasiu k ale Martynia sliczna w podpisie i jakie ma fajne kitki:biggrin2:

dziewczyny kiedy zmieniacie łóżeczko na normalne łóżko dla dzieci ???

ja się nad tym poważnie zastanawiam bo Julia w łóżeczku nie chce spać wcale:no:

za to wchodzi na łóżko i sama zasypia w ciagu 5 minut :tak: :-)

i tak mysle że zamiast łóżeczka jakbym kupiła jakieś niskie rozkładane z bokami wokół głowy i wstawiła zamiast łóżeczka i tak pomalutku by sobie Julia sama ćwiczyła spanie :tak: skoro łóżeczko tak źle na nią działa :-p

czy śpią juz jakieś dzieci na normalnych łóżkach :confused: :confused: :confused:

reklama
witajcie
kupiłam praleczke sobie :-)
ciesze sie jak dziecko bo zawsze musiałam z praniem latac na stare smieci Karola
nie musze mowic jakie to uciazliwe było...

jejuska normalnie w poniedziałek rano mi ja przywioza i podłączą
ale bede prac!!!!!!!!

normalnie wszystko wypiore!!!!!!!
i firanki mhmhmm

ach juz czuje wiosne w mieszkanku :-)

Do góry