reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

bo mialam kupic uzywana........ale jak zobaczyłam ceny uzywanych to.....:szok: :szok:
postanowiłam dolozyc i kupic nowa :tak:

reklama
mam dwie opcje: (tez duzo o tym myslałam)

1. wezme ją ze soba :-D :-D ----> jeszcze nie wiem jak,ale jak na wynajetym mieszkaniu nie bedzie no to bedzie trzeba pomyslec

2. dam mojej kolezance na przechowanie,w koncu narazie w planach mamy tu zamiar kiedys wrocic ....

ale narazie tak sie strasznie nia ciesze ze reszta nie ma znaczenia
cos sie z nia wykombinuje!!!

jest jeszcze inna opcja ale taka przyszłosciowa...
Karol jak juz tam bedzie mial po pol roku przedłuzona umowe to chce tu kupic choc małe,ale jakies mieszkanko
to tam by sie ja wstawiło

(jakby co nie wiem czy pamietacie ale jestesmy zapisani na mieszkanie w bloku ktory bedzie sie budował pod koniec tego roku lub na poczatku nastepnego)

mam dwie opcje: (tez duzo o tym myslałam)

1. wezme ją ze soba :-D :-D ----> jeszcze nie wiem jak,ale jak na wynajetym mieszkaniu nie bedzie no to bedzie trzeba pomyslec

2. dam mojej kolezance na przechowanie,w koncu narazie w planach mamy tu zamiar kiedys wrocic ....

ale narazie tak sie strasznie nia ciesze ze reszta nie ma znaczenia
cos sie z nia wykombinuje!!!

aha :-):-)

Mell Natan śpi juz w swoim dorosłym samochodowym łozeczku.Wyrko nie ma bokow zabezpieczajacych i spi ładnie.Najpierw cwiczył na takiej malej sofie rozkladanej(dla dzieci-sa na allegro).Ale fajne sa te łozka śpiworki bardzo bezpieczne.

Cześć Kobietki.

Ja jak zawsze wpadam na chwilę.
Mell, ja mam własnie ten sam problem, moje dziewczynki nie znoszą łożeczek. A jak byłam u rodzicow spały w normalnym łożku i było git. Dasaria i Agnieszka R. mogłybyście wkleić zdjęcia lub link do tych łożek które mają wasze dzieci. Bylabym wdzięczna.

Pozdrawiam gorąco. I życze zdrówka bo widzę że u Was sporo chorowitków.

hi hi hi potwierdzam :tak: :tak: :tak: :cool2:

u nas o łóżeczku nie było mowy od kilku miesięcy, bo Darii było tam za cisno:cool2: , przez jakiś czas spała z nami, ale teraz spi sama w duzym łóżku i jest ok

właśnie u nas jest tak samo - łóżeczko jest be be i nawet nie mam mowy o spaniu w nim -Julia płacze a raczej wrzeszczy :baffled:

a nanormalnym (naszym:-p ) łóżku sama zasypia i jest git :tak:

Mell Natan śpi juz w swoim dorosłym samochodowym łozeczku.Wyrko nie ma bokow zabezpieczajacych i spi ładnie.Najpierw cwiczył na takiej malej sofie rozkladanej(dla dzieci-sa na allegro).Ale fajne sa te łozka śpiworki bardzo bezpieczne.

Aguś :-) a jakie to łóżeczko-spiworek :confused:

Cześć Kobietki.

Ja jak zawsze wpadam na chwilę.
Mell, ja mam własnie ten sam problem, moje dziewczynki nie znoszą łożeczek. A jak byłam u rodzicow spały w normalnym łożku i było git. Dasaria i Agnieszka R. mogłybyście wkleić zdjęcia lub link do tych łożek które mają wasze dzieci. Bylabym wdzięczna.

Pozdrawiam gorąco. I życze zdrówka bo widzę że u Was sporo chorowitków.

no właśnie poprosimy o pokazanie :tak:

ja za niedługo przenoszę sypianie do większego pokoju i niewiem jak to wszystko rozplanować - czy napoczatku w naszym pokoju jej to łóżko wstawić ?
i najwazniejsze jakie kupić :-p

Cześć laseczki
Ale sie za wami ztęskniłam ale jak narazie nie mam kompa i nie mogę się do Was odzywać ale mi smutno z tego powodu bardzo
U Nas ok Natka rosnie jak szalona i dalej malo mowi ale coś niecos ja rozumiem
Robi sie taka dorosła i samodzielna i czasem mi trochę szkoda że nie będzie już niedługo moją małą kluseczką

Hello
dziewczyny kiedy zmieniacie łóżeczko na normalne łóżko dla dzieci ???

ja się nad tym poważnie zastanawiam bo Julia w łóżeczku nie chce spać wcale:no:

za to wchodzi na łóżko i sama zasypia w ciagu 5 minut :tak: :-)

i tak mysle że zamiast łóżeczka jakbym kupiła jakieś niskie rozkładane z bokami wokół głowy i wstawiła zamiast łóżeczka i tak pomalutku by sobie Julia sama ćwiczyła spanie :tak: skoro łóżeczko tak źle na nią działa :-p

czy śpią juz jakieś dzieci na normalnych łóżkach :confused: :confused: :confused:

Ja tez sie zastanawiam, czy Alke lepiej nie sapalby w jakim takim rozkladanym foteliku. Narazie sciaglismy mu caly bok od lozeczka i schodzi sobie sam. Wczoraj w nocy (2-3) az sie wystraszylam, bo obudzil sie sam wyszedl z lozeczka i podszedl do naszego lozka bez placzu i nagle uslyszalam przy glowie "Mamusia..... mamuuusia", patrze a tu stoi taki maly krasnal :szok: :-D
No i oczywiscie najlepiej spi mu sie u nas w lozku.

Kuzynka moja przeniosla coreczke jak ta nie miala 2 lat, bo rodzil jej sie brat, a teraz ten brat (jutro konczy rok) idzie na miejsce Oli (Ola juz spi na pieterku) bo rodzi im sie siostra :tak: Ola przyzwyczaila sie bez problemow, a Maksiu zobaczymy...

Ysiu, a jak u was z sikaniem???? Kiedys pisalam, ale skoro nei masz internetu to pewnei ciezko ci nadrabiac ;-)

Alek dzisiaj wytrzymal bez pieluchy od rana do 13:45. Wysikla sie dwa razy do nocnika w tym raz po spaniu (pieluche po spaniu mial suchutka Asiu :tak: ) niestety "wreszcie" zlal sie do spodni:-p

reklama
Uuuuu widze, ze cicho i glucho.
Jeszcze sie pochwale, ze synek moj dzisiaj po raz pierwszy zaspiewal poczatek pisoeneczki jaka mu spiewam od malego;-) "Jada jada dzieci droga..." To chyba najdluzsze zdanie jakie wypowiedzial, a brzmialo "jada jado dzieci dogom" i jeszcze cwaniaczek podlapal (chyba tate) i jak tylko cos za glosno jest w telewizji czy auto jedzie to mowi "cicho badz" :-D

Dziewczyny na koniec pytanie za 100 punktow:
Jakie sa najskuteczniejsze metody pozbywania sie cellulitu z ud?
Macie cos sprawdzonego??
Mam na to 3,5 miesiaca czasu:-p

Dobranocka:elvis:

Do góry