reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Nadrabiam
Gazelko ogromnie sie ciesze, ze miesniaka nei ma i oby tak bylo do konca ciazy. Niech kuleczka-dziewuszeczka:-p rosnie zdrowo, a Ty nabieraj energii wraz z nadchodzaca wiosna :tak:
:-)

zmykam sie "rozprostowac" , żeby nie ugniatac dzidzi ;-)
:laugh2: :-D :laugh2: :-D Ciekawe co tu bedziesz pisala za 5 miesiecy i w jaki sposob wtedy bedziesz sie rozprostowywala :-)

jestem i ja:-)

dzisiaj żegnałam swoja koleżankę która za kilka dni wyleci do swojego męża do Irlandii:-(
on pracuje tam od 3 lat i już nie chcą być dłużej osobno do tego mają 4 letnią córeczkę która bardzo tęskni za tatusiem

powinnam się cieszyć że będą razem i szczęśliwi ale strasznie mi smutno że w tym kraju nie można normalnie żyć i utrzymać z jednej pensji rodzinkę

szkodaa:sick: tak to chyba jest że jak ktoś wyjedzie to raczej nie wraca

Kasiu my wrocimy :tak: :tak: Ja nie wiem czy my jakiejs starej daty, czy co:eek: :-p
A co dokolezanki to przykre, ze ja "tracisz":-(

Ja mam OLAY - jakieś serum pod oczy i jakiś tam krem (ale to od teściowej wiec jakis taki dziwny). :tak:

:-D :laugh2: :-D :laugh2: ja z tego leje. Nianiu przygladnij sie lepiej temu kremikowi zanim zaczniesz uzywac. Czy czasem opakowanie szczelne :-D :laugh2: ;-)
Ja chyba pd oczy tez juz sobei cos kupie choc dopiero 27 skonczylam:-p Sa takie chyba dla tych powyzej 25.

u mnie beznadziejna pogoda:baffled: , taka angielska hi hi hi:cool2:

Kochaniutkna, no to Ci sie nie udalo, bo u nas dzisiaj jest PRZEPIEKNIE!! :cool2: :tak: :-) Slonce swieci od samego rana, zonkile kwitna pelna para, nawet drzewa juz obsypalo kwiatami :tak: :elvis:

no wiec moj duzy pokoj goscinny lsni
normalnie na błysk!!!
jestem dumna z siebie
tyle pierdołow powywalałam,nawet nie uzywane video ze od razu sie zrobiło ładnie :-)
Lila wyrzucialas dobre video tylko dlatego, ze nie uzywaliscie ?:eek: ;-)

reklama
ehhhhhhhhh babeczki, ale mam lenia!!!
jedno tylko zrobiłam, 100 brzuszkow zwykłych i 100 na skos hehehehe
moze cos to pomoze na moj brzuszek hehe :happy::happy::happy:

trzeba walnac kawe i tyle, pozniej hop do wanny, zimny prysznic i zaraz bede jak nowo narodzona!!!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

Asiu jak tam kubasek spi jeszcze?
Alek padl w drodze powrotnej do domu. Spia razem z tata. Sama tez neiwiele zrobilam, na obiad mam ziemniaki z duszona marchewka i jajkiem sadzonym :eek: koniec kropka, Slawek zapomnial o rybach.

Asiu jak tam kubasek spi jeszcze?
Alek padl w drodze powrotnej do domu. Spia razem z tata. Sama tez neiwiele zrobilam, na obiad mam ziemniaki z duszona marchewka i jajkiem sadzonym :eek: koniec kropka, Slawek zapomnial o rybach.

hehhe wstał jakies poł h temu!!
pochłonął kanapke z szynka i teraz sie bawi a ja kominuje co zrobic na obiad.......
moze naleśniki z jabłkami???????

a jak tam byliscie w sklepie , znalazłaś cos ciekawego dla Alusia????

czesc Martusiu :)
dziekuje Ci kochana za dzisiejsze pogaduszki.......:elvis::elvis::elvis:

Kuba cały czas kaze mi właczac skypa i woła Alućććććć
:laugh2::laugh2::laugh2:

A Alus wolal Kubusia na spacerze:-D :laugh2: :-)
no to sie chlopaki poznaly :tak:

mnie sie marzy takie nasze spotkanie lipcoweczek z dziecmi. kurcze koniecznie!!!

Nie moze byc zeby dzieci nasze sie nie znaly:laugh2:
Juz widze jakie domowe przedszkole by sie zrobilo, a raczej domowa kolonia:-D

A Alus wolal Kubusia na spacerze:-D :laugh2: :-)
no to sie chlopaki poznaly :tak:

mnie sie marzy takie nasze spotkanie lipcoweczek z dziecmi. kurcze koniecznie!!!

Nie moze byc zeby dzieci nasze sie nie znaly:laugh2:
Juz widze jakie domowe przedszkole by sie zrobilo, a raczej domowa kolonia:-D

tak tak, musimy sie kiedys tak spotkać
jestem pewna ze pare z Nas przyjechałoby juz z dwojeczka swoich pociech!!!ale by było fajnie :laugh2::laugh2::tak::tak:
trzeba pokabinować!!!!!

reklama
Wlasnie,ze do sklepu z ciuchami nei dotarlam. Moze wybierzemy sie jeszcze jak wstanie. Chce mu kupic cholewiaczki (gumiaczki, kalosze, nei wiem jak mowice:baffled: ) i jakas kurteczke wiosenna.

A w tym charity shop kupilam atlas geograficzny dla nas (starsznie mi tu brakuje) oraz dwie sztuki Szekspira "Kupca weneckiego" i jeszcze jedna zapomnialam tytulu :baffled: juz wiem "Wiele halasu o nic" Mozna tam kupic super ksiazi stare nei stare za grosze

Do góry