reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam:-)
U mnie samopoczucie do bani
byłam u lekarza stwierdziła że mam niby anginę ropną i dostałam antybiotyk
A mnie prawie wcale gardło nie boli i czopów ropnych też się nie dopatrzyłam na migdałach, być tu mądry no sama nie wiem czy brać ten antybiotyk czy nie:confused:

Wikii stosujesz niektore metody bo ja tak.Jeszcze jak nie było tego program to wspierałam się książką Ruth Peters 25 zasad rodzicielstwa-świetna sprawa,podobne rady,pomysły które się sprawdzają.

ja wysiadam:no: :wściekła/y: :-( :-( :-( :-( :-( :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :baffled: :baffled: :baffled: :no: :no: :no: :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: kur..................a
mam dośc tego mojego młodego pochamraliśmy się przez felefon ale mnie podkurzył :[ no mam dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobrze że tymi śpi

i weź tu się człowieku nie denerwuj już mam dość i jak nie wiem co potwornie szkoda mi naszego synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1..................jak tak dalej pójdzie o :-( :baffled:

dzieki aguś (wogóle dzięki kochane za dobre słowa aniu i aga w sprawie tymika- przepraszam jesli któraś jeszcze cos pisała ale nie miaąłm kiedy nawet poczytać :( mam nadzieję ze to taki kolejny kryzys po prostu ale martwię sie o niego..........bo nie wiem jak on sobie z tym wszystkim poradzi radzi i wogóle :( on strasznie teskni za młodym )

eh niewiem chyba uciekam do jakeigoś stanu normalnosci się doprowadzić nim tymi wstanie bo jestem cała zapuchnięta i zaryczana :/ a jeszcze na 16.30 idziemy do lekarki do zdrowych dzieci bo tymcio ma uczulenie i nie złazi :( no i nieprzyjemny zapach z pępuszka :(

same problemy rety kiedy to się skończy ?????!!!!!!!!!

reklama
Do góry