reklama
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witam:-)
U mnie samopoczucie do bani
byłam u lekarza stwierdziła że mam niby anginę ropną i dostałam antybiotyk
A mnie prawie wcale gardło nie boli i czopów ropnych też się nie dopatrzyłam na migdałach, być tu mądry no sama nie wiem czy brać ten antybiotyk czy nie
U mnie samopoczucie do bani
byłam u lekarza stwierdziła że mam niby anginę ropną i dostałam antybiotyk
A mnie prawie wcale gardło nie boli i czopów ropnych też się nie dopatrzyłam na migdałach, być tu mądry no sama nie wiem czy brać ten antybiotyk czy nie
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Jeszcze jak by tego było mało Oli złamał mi okulary i chodzę teraz ślepa jak kret
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Aga ja oglądam supernianię
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ja wysiadam :-( :-( :-( :-( :-( :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: kur..................a
mam dośc tego mojego młodego pochamraliśmy się przez felefon ale mnie podkurzył :[ no mam dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze że tymi śpi
i weź tu się człowieku nie denerwuj już mam dość i jak nie wiem co potwornie szkoda mi naszego synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1..................jak tak dalej pójdzie o :-(
mam dośc tego mojego młodego pochamraliśmy się przez felefon ale mnie podkurzył :[ no mam dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze że tymi śpi
i weź tu się człowieku nie denerwuj już mam dość i jak nie wiem co potwornie szkoda mi naszego synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1..................jak tak dalej pójdzie o :-(
kolorowa_kredka
Fan(ka)
dzieki aguś (wogóle dzięki kochane za dobre słowa aniu i aga w sprawie tymika- przepraszam jesli któraś jeszcze cos pisała ale nie miaąłm kiedy nawet poczytać mam nadzieję ze to taki kolejny kryzys po prostu ale martwię sie o niego..........bo nie wiem jak on sobie z tym wszystkim poradzi radzi i wogóle on strasznie teskni za młodym )
eh niewiem chyba uciekam do jakeigoś stanu normalnosci się doprowadzić nim tymi wstanie bo jestem cała zapuchnięta i zaryczana :/ a jeszcze na 16.30 idziemy do lekarki do zdrowych dzieci bo tymcio ma uczulenie i nie złazi no i nieprzyjemny zapach z pępuszka
same problemy rety kiedy to się skończy ?????!!!!!!!!!
eh niewiem chyba uciekam do jakeigoś stanu normalnosci się doprowadzić nim tymi wstanie bo jestem cała zapuchnięta i zaryczana :/ a jeszcze na 16.30 idziemy do lekarki do zdrowych dzieci bo tymcio ma uczulenie i nie złazi no i nieprzyjemny zapach z pępuszka
same problemy rety kiedy to się skończy ?????!!!!!!!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kochane odwiedziałm zoo i coś tam zostawiłam..................
reklama
hejoooooooo laseczki!!!!:-):-):-)
ale piekna pogoda, 11 stopni i piekne słoneczko!!!
trzeba sie musowo wybrac na jakis pacerek!!!!
;-)
cześć dziewczyny
u nas ładna pogoda to była wczoraj, a dzisiaj szaro, buro i ponuro... i do tego deszcz