reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam:-)
U mnie samopoczucie do bani
byłam u lekarza stwierdziła że mam niby anginę ropną i dostałam antybiotyk
A mnie prawie wcale gardło nie boli i czopów ropnych też się nie dopatrzyłam na migdałach, być tu mądry no sama nie wiem czy brać ten antybiotyk czy nie:confused:

Wikii stosujesz niektore metody bo ja tak.Jeszcze jak nie było tego program to wspierałam się książką Ruth Peters 25 zasad rodzicielstwa-świetna sprawa,podobne rady,pomysły które się sprawdzają.

ja wysiadam:no: :wściekła/y: :-( :-( :-( :-( :-( :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :baffled: :baffled: :baffled: :no: :no: :no: :no: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: kur..................a
mam dośc tego mojego młodego pochamraliśmy się przez felefon ale mnie podkurzył :[ no mam dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobrze że tymi śpi

i weź tu się człowieku nie denerwuj już mam dość i jak nie wiem co potwornie szkoda mi naszego synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1..................jak tak dalej pójdzie o :-( :baffled:

dzieki aguś (wogóle dzięki kochane za dobre słowa aniu i aga w sprawie tymika- przepraszam jesli któraś jeszcze cos pisała ale nie miaąłm kiedy nawet poczytać :( mam nadzieję ze to taki kolejny kryzys po prostu ale martwię sie o niego..........bo nie wiem jak on sobie z tym wszystkim poradzi radzi i wogóle :( on strasznie teskni za młodym )

eh niewiem chyba uciekam do jakeigoś stanu normalnosci się doprowadzić nim tymi wstanie bo jestem cała zapuchnięta i zaryczana :/ a jeszcze na 16.30 idziemy do lekarki do zdrowych dzieci bo tymcio ma uczulenie i nie złazi :( no i nieprzyjemny zapach z pępuszka :(

same problemy rety kiedy to się skończy ?????!!!!!!!!!

reklama
Do góry