Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Nadrabiam
Gazelko ogromnie sie ciesze, ze miesniaka nei ma i oby tak bylo do konca ciazy. Niech kuleczka-dziewuszeczka rosnie zdrowo, a Ty nabieraj energii wraz z nadchodzaca wiosna
Kasiu my wrocimy Ja nie wiem czy my jakiejs starej daty, czy co
A co dokolezanki to przykre, ze ja "tracisz":-(
ja z tego leje. Nianiu przygladnij sie lepiej temu kremikowi zanim zaczniesz uzywac. Czy czasem opakowanie szczelne ;-)
Ja chyba pd oczy tez juz sobei cos kupie choc dopiero 27 skonczylam Sa takie chyba dla tych powyzej 25.
Kochaniutkna, no to Ci sie nie udalo, bo u nas dzisiaj jest PRZEPIEKNIE!! :-) Slonce swieci od samego rana, zonkile kwitna pelna para, nawet drzewa juz obsypalo kwiatami
Gazelko ogromnie sie ciesze, ze miesniaka nei ma i oby tak bylo do konca ciazy. Niech kuleczka-dziewuszeczka rosnie zdrowo, a Ty nabieraj energii wraz z nadchodzaca wiosna
Ciekawe co tu bedziesz pisala za 5 miesiecy i w jaki sposob wtedy bedziesz sie rozprostowywala :-):-)
zmykam sie "rozprostowac" , żeby nie ugniatac dzidzi ;-)
jestem i ja:-)
dzisiaj żegnałam swoja koleżankę która za kilka dni wyleci do swojego męża do Irlandii:-(
on pracuje tam od 3 lat i już nie chcą być dłużej osobno do tego mają 4 letnią córeczkę która bardzo tęskni za tatusiem
powinnam się cieszyć że będą razem i szczęśliwi ale strasznie mi smutno że w tym kraju nie można normalnie żyć i utrzymać z jednej pensji rodzinkę
szkodaa:sick: tak to chyba jest że jak ktoś wyjedzie to raczej nie wraca
Kasiu my wrocimy Ja nie wiem czy my jakiejs starej daty, czy co
A co dokolezanki to przykre, ze ja "tracisz":-(
Ja mam OLAY - jakieś serum pod oczy i jakiś tam krem (ale to od teściowej wiec jakis taki dziwny).
ja z tego leje. Nianiu przygladnij sie lepiej temu kremikowi zanim zaczniesz uzywac. Czy czasem opakowanie szczelne ;-)
Ja chyba pd oczy tez juz sobei cos kupie choc dopiero 27 skonczylam Sa takie chyba dla tych powyzej 25.
u mnie beznadziejna pogoda , taka angielska hi hi hi
Kochaniutkna, no to Ci sie nie udalo, bo u nas dzisiaj jest PRZEPIEKNIE!! :-) Slonce swieci od samego rana, zonkile kwitna pelna para, nawet drzewa juz obsypalo kwiatami
Lila wyrzucialas dobre video tylko dlatego, ze nie uzywaliscie ? ;-)no wiec moj duzy pokoj goscinny lsni
normalnie na błysk!!!
jestem dumna z siebie
tyle pierdołow powywalałam,nawet nie uzywane video ze od razu sie zrobiło ładnie :-)