reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Aniu Janiołek cudny :tak:

.............
wrrrrrrrrrrrrrrrr przeciez nie dam 4 stów za godzine lotu wrrrrrrrrrr

Aniu śliczy aniołek :-)

i powodzenia w pracy :elvis:
dzieki :elvis: :elvis: :elvis:
o rany gaduła na maksa :-) :tak: :elvis:
Weronika na śnieg mówi niek a jak śnieg pada to mała stoi przy oknie i woła Ocio!!!niek!!!:baffled: :eek:
ale czad, a co to jest ocio ??
Kuba ostanio gada "tikum tikum tikum" i za cholery nie wiem o co kaman ??

reklama
Julia też sobie takie skróty-szyfry robi i czasami niewiem o co chodzi :-)

np. bibi to są rybki czyli bibki a na skróty bibi :-D

ok to ja zmykam
moje dziecko sie wyspało- 35 minut snu to przeciez masa czasu :eek: wiec jemy obiad i mkniemy do babci
Maja dzwoniła dzis juz w lepszym nastroju ufff to dobrze
posle nowe fotki to wam wkleje wieczorkiem
narazicho kochane :elvis:

ok to ja zmykam
moje dziecko sie wyspało- 35 minut snu to przeciez masa czasu :eek: wiec jemy obiad i mkniemy do babci
Maja dzwoniła dzis juz w lepszym nastroju ufff to dobrze
posle nowe fotki to wam wkleje wieczorkiem
narazicho kochane :elvis:

to udanej wyprawy :elvis:

ja również zaraz wyruszam :cool2:

Baby raz jeszcze prosze .....powiedzcie mi jak wyglada wysypka w tej 3 dniowce? :-(

bo gaba dostala ale po 24h od temp. no i martwie sie czy to aby 3dniowka a nie np szkarlatyna :-( :zawstydzona/y: :-(

Maniu, generalnie na internecie gdy czytalam o 3dniowce, to wspominano o plamkach, ktore pojawiają sie na jakiejś części ciala, a potem stopniowo przechodzą na inną i anikają. O ile dobrze pamiętam, to idą w z góry na dół.

Maciek akurat miał kropki takie jak potowki. Ale moze to i byly potowki, bo On mial 40 stopni temperaturki, a na dworzu w sumie było niewiele mniej............

Moze poszukaj opisu na necie?

reklama
dzieki Gazelko

te kropki u Gaby tez wygladaja jak potowki ale wole sie jak zwykle Was poradzic bo ja niegdy wczesniej nie milam doczynienia z 3dniowka
o rany..mam nadzieje ze to nic groznego :zawstydzona/y:

Do góry