reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

aniu :elvis::elvis::elvis:

no i trzymam qciuki za powrót do pracy!!!!!!!
dzięks :elvis:

a nie chwaliłam się Wam naszym Janiolem
oto on przed pomalowaniem (zdjecia "po" brak )
imga0285sf6.jpg

reklama
czesc Kobitki!!!
Melll a ja dzis tez smigam na solar :D

wczoraj zadzwoniła do mnie kadrówka ze zaprasza mnie do pracy 12 II na 9...jeszcze nie wiadomo na jakie stanowisko, co i jak ale cos się na pewno znajdzie bo jej pomocnica zaszła w ciąze i jest juz na zwonieniu wiec wolne miejsce jest...no ale powracając do meritum - trzeba się wziąc az siebie. joł

Asiu, sliczne "Asiu" a powiem Ci ze mój kuba tez mówi "jedzie" ylko ze u nas każdy samochód i koło to "jedzie" ;P
ale Wam zazdroszcze tych "wypadów" z domu.
Ja obecnie cierpie na taki brak kasy,że na fryzjera mnie nie stac, solarium nie używam :-) wiec siedze w domu i gnuśnieje :-p

Aniu to bedzie nam Ciebie tutaj pewno brakowac ?

kurde......... chce do siostry leciec i mam nerwa bo jak pasuje mi termin to bilet na samolot drogi a jak termin do bani to bilety po 1zł wrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

ale Wam zazdroszcze tych "wypadów" z domu.
Ja obecnie cierpie na taki brak kasy,że na fryzjera mnie nie stac, solarium nie używam :-) wiec siedze w domu i gnuśnieje :-p

Aniu to bedzie nam Ciebie tutaj pewno brakowac ?

jak trafie na recepcję to bedziecie mnie miec dosc :tak: :tak: bo tam nie ma co robic i sie w necie siedzi..no chyba ze bede pomagac kadrówce to pewnie bedzie mniej czasu na bb:-(

dzięks :elvis:

a nie chwaliłam się Wam naszym Janiolem
oto on przed pomalowaniem (zdjecia "po" brak )
imga0285sf6.jpg

Aniu śliczy aniołek :-)

i powodzenia w pracy :elvis:

elfik ja musze z domu wychodzić bo bym chyba oszalała - jeszcze teraz jak Julia chora to nigdzie się nie ruszam tylko na poczte paczki wysłać - normalnie korby można dostać :-p

a ja tam gdzie chodze do fryzjera to takie wyluzowane towarzystwo ;-)
kawke wypije, fajeczke zapale, pogadamy i włosy mi zrobią za parę złotych :cool2:

heheeh ocio niek :cool2::cool2::cool2:

ale te dzieciaki maja pomysły !!!

a czy wasze maluszki zasłaniaja sobie oczy i mówia " nie ma".........
Kuba tak sie bawi, zasłania oczy, mowi nie ma, a pozniej odsłania i mowi jeeee

reklama
kurde......... chce do siostry leciec i mam nerwa bo jak pasuje mi termin to bilet na samolot drogi a jak termin do bani to bilety po 1zł wrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

elficzku napewno znajdziesz jakieś rozwiązanie :elvis:

ja też sobie już myśle jak to będzie jak moja siostra będzie rodzić - chyba będę bardziej przeżywać niż swój :szok:

Do góry