Anikaa
Fan(ka)
dzięksaniu
no i trzymam qciuki za powrót do pracy!!!!!!!
a nie chwaliłam się Wam naszym Janiolem
oto on przed pomalowaniem (zdjecia "po" brak )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięksaniu
no i trzymam qciuki za powrót do pracy!!!!!!!
ale Wam zazdroszcze tych "wypadów" z domu.czesc Kobitki!!!
Melll a ja dzis tez smigam na solar
wczoraj zadzwoniła do mnie kadrówka ze zaprasza mnie do pracy 12 II na 9...jeszcze nie wiadomo na jakie stanowisko, co i jak ale cos się na pewno znajdzie bo jej pomocnica zaszła w ciąze i jest juz na zwonieniu wiec wolne miejsce jest...no ale powracając do meritum - trzeba się wziąc az siebie. joł
Asiu, sliczne "Asiu" a powiem Ci ze mój kuba tez mówi "jedzie" ylko ze u nas każdy samochód i koło to "jedzie" ;P
ale Wam zazdroszcze tych "wypadów" z domu.
Ja obecnie cierpie na taki brak kasy,że na fryzjera mnie nie stac, solarium nie używam :-) wiec siedze w domu i gnuśnieje
Aniu to bedzie nam Ciebie tutaj pewno brakowac ?
Kubus słodzinka, ale przez telefon lepiej słyszałam to Asiu i jeszcze ciociu i pasiat i nisia :-)
dzięks
a nie chwaliłam się Wam naszym Janiolem
oto on przed pomalowaniem (zdjecia "po" brak )
o rany gaduła na maksa :-)heheheh
mamy nowe słowa z naszym słowniku
- noc
- dzien
- bus ( autobus)
- biało
- pada ( snieg obecnie)
kurde......... chce do siostry leciec i mam nerwa bo jak pasuje mi termin to bilet na samolot drogi a jak termin do bani to bilety po 1zł wrrrrrrrrrrrrrrr