reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Ja mam do wywołania juz ok.800 zdjęc:szok: :szok: :szok:
I to chce zauważyć, że są to zdjecia:
- od momentu ciązy do dziś
- przebrane i wybrane najfajniejsze

Tez musze pomysleć o albumach. Ale poczekam do remontu i wtedy sobie kupię jakieś pasujące klimatem do całości. Chce je trzymac na dole na jakieś fajnej komódce albo szafeczce:-p

reklama
czesc :-)

Julia śpi
zaraz robię sobie kawkę,
czekam na łosia - jak wróci z pracy
a póżnie wychodze do fryzjera i na solar :tak:

już się cieszę :-D

fajowo:tak: :tak: :tak: ja w poniedziałek uderzam

Ale ale w temacie solara - ja sobie odpuściłam chodzenie własciwie odkąd maks sie urodził. Byłam kilka razy. Teraz zuepłnie nie chodzę. Sama nie wiem czemu..:cool2:

fajowo:tak: :tak: :tak: ja w poniedziałek uderzam

Ale ale w temacie solara - ja sobie odpuściłam chodzenie własciwie odkąd maks sie urodził. Byłam kilka razy. Teraz zuepłnie nie chodzę. Sama nie wiem czemu..:cool2:

ja chodze raz w tygodniu :cool2:

NiaNia fajnie masz z tym Czajką :-p sama by się kiedys do niego wybrała i oddała w jego ręce (nożyczki) ciekawe co by wymyślił :confused:

ale do Warszawy do fryzjera jechać do chyba by mnie wymeldowali z tego domu :szok: :-D

czesc Kobitki!!!
Melll a ja dzis tez smigam na solar :D

wczoraj zadzwoniła do mnie kadrówka ze zaprasza mnie do pracy 12 II na 9...jeszcze nie wiadomo na jakie stanowisko, co i jak ale cos się na pewno znajdzie bo jej pomocnica zaszła w ciąze i jest juz na zwonieniu wiec wolne miejsce jest...no ale powracając do meritum - trzeba się wziąc az siebie. joł

Asiu, sliczne "Asiu" a powiem Ci ze mój kuba tez mówi "jedzie" ylko ze u nas każdy samochód i koło to "jedzie" ;P

moje dziecko zasypia, obiad już zrobiłam( usmazyłam naleśniki) a teraz troszke ciszy zakosztuje
Mała wstanie, zjemy i jedziemy do mojej babci bo w związku z chorobami naszymi nie byliśmy u niej na Dzień Babci

reklama
Do góry