reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

własnie słucham sobie tej mojej kasetki.....

musze to troche pociać, bo strasznie to długie, od robienia na nocnik poprzz spierwanie "domowego przeszkola"....

dwa moje ulubione teksty"
ojciec: asiu, czemu ubrałaś buciki??
ja: bo bede chodziła na bosaka......:baffled::baffled:

ja: tatusiu, zbiłam Marcinkowi ( mojemu bratu) butelke, przeproś mnie tatusiu :happy::happy:

hi hi hi :-) :-D :-D :laugh2: :laugh2: :laugh2: :cool2: :-p :elvis:

reklama
Ja mam do wywołania juz ok.800 zdjęc:szok: :szok: :szok:
I to chce zauważyć, że są to zdjecia:
- od momentu ciązy do dziś
- przebrane i wybrane najfajniejsze

Tez musze pomysleć o albumach. Ale poczekam do remontu i wtedy sobie kupię jakieś pasujące klimatem do całości. Chce je trzymac na dole na jakieś fajnej komódce albo szafeczce:-p

Nianiu-bardzo mało zdjęc,:tak: :tak: :-)
ja co kilka miesięcy wywołuję zdjęcia Darii
od urodzenia Darii mam wywołanych już kilka tysięcy zdjęc i też wybierałam najfajniejsze :szok: :szok: :szok: :szok: :cool2: :-p :confused: :-)

kochane ja tak wskakuje tylko na momencik, trza sie do pracy szykowac :-(
a tak mi sie strasznie nie chce...........

no nic, zegnam sie i postaram sie zagladnac pozniej, jesli "nie bedzie ruchu w interesie"......

taaaaaaaa
Dzisiaj to mnie doprowadziła do takiego stanu, że jak tylko łoś wrócił do domu to się zamknęłam na klucz w pokoju i powiedziałam mu, że nie chcę już dzisiaj oglądać młodej. Pierwszy raz w życiu dała prawdziwy popis ryku od 14 do 16 non stop, z przerwami na zaczerpnięcie powietrza.

Dawno nie bylam tak wyczerpana psychicznie...
Szok do jakiego stanu może doprowadzić ryczące dziecko:baffled: :eek: :eek: :eek:
Oliwier dziś cały dzień o coś wyje:eek:
Albo coś chce, Albo nie chce
A najgorzej jest jak widzi że idę do komputera :baffled: :confused: :sick:

Kobitki, mam problem, bo Daria ma kurtkę zimową taką na styk i zastanawiam się, czy nie kupic jej jeszcze jednej ale wiekszej :eek: :baffled:
Długo ma byc jeszcze zimno???????? :-p :confused: :baffled: :cool2: :-D

reklama
Do góry