reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Moja Natalia waży 13,400 a ubranka kupuje jej na 98 a nawet na 104 ale to rożnie z tą rozmiarowką, mamy już 16 ząbkow i przebija się 5 na górze

Wasze dzieciaczki mnie zachwycają , jakie one sprytne i mądre Weroniczka i Macius na filmikach są boscy
Daria widać ze to mała dama i jak ona wyrosla i do tego ta kiteczka wygląda na 2 latka jestem w niej zakochana i nie moge sie na nią napatrzec proszę o więcej zdjęć

reklama
Zaczynam sie martwić moją Nati bo ona w porownaniu do Waszych dzieciaczkow tak malo mówi ale wszystko rozumie i stala się straszną złośnicą , wszystko musi być tak jak ona chce bo jak nie to jest wrzask i nic nie pomaga , dzisiaj sobie ubzdurala że samochodzik z marketu jest jej i nikt nie może go dotknąc i chciala go do domu a po mojej probie tlumaczenia i tak byl wielki ryk
A do tego wszystkiego zaczęłą nas bić i probuje czasami nawet pokazać ząbkami co potrafi

Cześć kochane
wpadam do was na słowko i zaraz zmykam bo ledwo sie na nogach trzymam. O wczoraj mam silną biegunke, wymioty a w nocy miałam 40 stopni goraczki i jakies zaburzenia rytmu serca, G. wezwał karetke i dostałam jakas kroplówke ale w domu mi ja podali bo szpital podobno peka w szwach i ludzie sie nawzajem chorobami zarażają.
Weronika tez nie najlepiej, ciągle wymiotyje, biegunka ustała ale cokolwiek dam jej do jedzenia to zwraca, tak od wczoraj i jeśli do wieczora sie nie poprawi tez mi ja wezma do szpitala :sick:
Jakby Wam było mało nowości z mojego frontu to powiem Wam jeszcze,ze od 2giej w nocy moja siostra jest na porodówce , w tej chwili ma 5 cm rozwarcia i nic. czekamy.
narazie kobitki, odezwe sie jak juz coś bedzie wiadomo.

Elfiko, trzymajcie sie cieplo i zdrowo. Jejku oby Weronisi przeszy te biegunki, zeby nie musiala do szpitala:-( Tobie kochan sily!!!
Gratulacje lauri rodzicom i Cioci:tak: Caly czas sie zastanawiam, nad tym jak Twoja siostra urodzilaby coreczke wazaca ponad 4 kg:eek: Usg jednak sie pomylilo.

Jeszcze wam tylko napiszę jak nas Maciek dzisiaj rozśmieszył i zmykam.

Łukasz wyszedł spod prysznica i wchodzi goły do pokoju. Maciek tak patrzy na niego, wskazuje na siusiaka i mówi "Ogon" :-D Myślałam, że padnę normalnie :-)

No to papa, miłego wieczorka!!

:-D :-D :laugh2: :laugh2: Super sobie to wykombinowal:laugh2: :-D :laugh2:
Alek podnosi mi powieki i mowi "mleko" ;-)

Lila rob drugi test!!!!! (Aniu dzieki za wiesci:tak: )

Ysiu jak u was z sikaniem do nosniczka???

Nianiu co z tymi pracami Twoimi, bo mysle sobei od czasu do czasu :-p

Wogole to czesc wszystkim.

Ja jestem spakowana juz i czekam jutra. nie pisalam, ze moi rodzice bede mieli neispodziewanke, bo o niczym nei wiedza. Wyszlo tak to troche sponatnicznie, a ze rodzicoe jutro wracaja z krotkich wakacji to ja ich przywitam. Nie robilam jeszcze niespodzianki tego typu:eek: Obysmy szczesliwie dolecieli.

Aniolki moje sa wyschniete ale nei mam pojecia jeszcez jak je przewiezc, zeby sie nie polamaly:baffled:

Wiki, ale Ci zazdroszcze tego wypadu:tak: Tak bym chcial spedzi czas sam na sam ze Slawkiem. Kurde juz mis ie za nim tesknic zaczyna, ja to jakas popyrtana jestem:-p |

Spadam kochane i odezwe sie chyba jutro, jak dam rade z Polski

Aaaa Niesiu ale fanie, ze wstawila zdjecia. Fajna z Ciebei mamusia, a coreczka wyglada na duza dziewczynke:tak:

Czesc ja wpadłam nadrobić:-) Więc króciutko i zmykam.

Emama mam idenyczną akcję:szok: :szok: :szok: no az mnie zatkało jak przeczytałam szok!!
Mój informatyk z pracy nad tym pracuje. ja miałamproblem z dwoma płytami.Jedną jakoś odzyskał, ale mówi ze z drugą moze być problem:no: :sick: Miał posiedzieć nad tym w weekend.Zobaczymy, mam nadzieje, ze mu się uda. Bedziemy w kontakcie. Napisze Ci wszytsko w poniedziałek.

Nie musze Ci mówić co myślę o łosiu:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Teraz nie dość, ze o swoim to i o Twoim:-p

Aniu - NiaNiu kochana, jezuuu czekam na wieści od Ciebie, czy sprawa jest do uratowania czy trzeba się pogodzić z myślą, że pierwsze fotki dziecka przepadły...
Oj, najgorsze jest to, że łoś mówi, że podczas nagrywania płyty nie wyskoczył mu żaden błąd i że płyta powinna działać... wrrrrrrrrr
No nic, czekam do poniedziałku :tak: ;-)

czyzby tu jakas mała konspiracja wynikła????:confused: :confused: :cool2: :cool2: :cool2: :-D

a 2 testy mam za soba
wynik 1:1 :-D

dzisiaj czułam sie w pracy jakbym okres dostała no ale jak go nie ma tak nie ma...
czekam sobie dalej

poczymam was w niepewnosci heheeeee:rofl2: :elvis:

Cześć Lilla, witaj nasza podwójna lipcowa mamuśko, obstawiam drugą córcię hihihi:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-D :-D :-D :-D :-D

reklama
Elficzko gratuluje z całego serca!!!! :elvis: :elvis: :elvis:

ale super :-)

pogratuluj Maji i szwagrowi :-)

i prosimy o zdjecia Laurki :tak: :-)

Do góry