reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć Lilla, witaj nasza podwójna lipcowa mamuśko, obstawiam drugą córcię hihihi:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-D :-D :-D :-D :-D

hihihiii nie kracz nie kracz :-D :-D :-D
ale co do plci to zawsze chciałam miec 2 coreczki i cos mi sie zdaje ze na synka to nie mam szans

w mojej rodzinie jest mega przewaga dziewuch :-)

ale swoja droga to termin jakby co nie byłby fajny :no: bo wrzesien
matko całe lato z brzuchem:confused: :sick:

przyszłam z pracy kolo 16
zrobiłam obiad,klatke schodowa i poszłam na 2 h z Karlosowym spac :cool2: (Mili miala drzemke)

potem przyszła tesciowa i teraz mam czas na nadrobienie BB :cool2: :-D

Edzia a czemu ty nie spisz? hmm?? :cool2: :-D

a bo o od nas nasi kochani sąsiedzi niedawno poszli i tak sobie jeszcze wskoczyłam na BeBe :-D

ale już śmigiem migiem pędzę do mojego "Ł" :szok: :tak: :-D :-D :-D :-D

paszporty odbieramy 15 lutego :-)

ale sama wyprawa do Poznania.........fatalna,masakryczna,ciezka,normalnie walka z żywiołem :szok: :baffled:
akurat TEGO DNIA musiał przyjsc huragan :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
cały dzien co bylismy w P. lałoooo,wiało brrrr

Milena troche ucierpiała bo tak wiało ze nam folie przeciw deszczową zdmuchiwało z wozka

spoznilismy sie na pociag do domu
tzn. wlecielismy na stacje akurat jak juz sobie stał na peronie...ale nie tym co mial :wściekła/y: :wściekła/y: no i nie zdazylismy przejsc pod ziemia na odpowiedni peron

potem 3 godziny bujalismy sie na stacji z cholernie zmeczonym dzieckiem (nie wspomne juz o nas bo mloda choc pospała w wozeczku), moje stopy bolały mnie w butach jak diabli po biegach z przszkodami by zdazyc na pociag

jak juz o tej 20.22 weszlismy do zatłoczonego pociagu :wściekła/y: to ledwo nim ruszył to juz stanął przed Steszewem bo.......drzewo lezało na torach :sick: :szok: :wściekła/y: :no: :szok: :sick:
czekalismy na straz pozarna......ledwo pare km sie przejechało ..powtorka z rozrywki
w domu bylismy kolo 24.......
a o 5.30 pobudka i w pracy do 18.30 :baffled: :sick:

a teraz psychicznie i fizycznie musze sie przygotowac na cały nadchodzacy tydzien.....

od pon.-pt. 6.30-18.30 W PRACY :szok: :wściekła/y: :no: :wściekła/y: :szok: +sobota
jedna laska idzie na urlop i teraz walimy we dwie cały tydzien
masakra......

az strach sie bac :zawstydzona/y:

dobra ja spadam...

Nera baby !! :-) :-)

Lila a Ty tak się nie forsuj bo wiesz, w błogosławionym stanie nie wolno!!! :-) :-) ;-) ;-)

a z miłych rzeczy to dostałam super chruper kubek od Karlosowego z napisem MOJA ŻONA :-D + wierszyk:

''Masz idealne połączenie ciepła i inteligencji.
Jestes piekna, mądra i opiekuncza.
Twoja czułość i poświecenie czyni
z ciebie serce rodziny.
Jestes najlepszą partnerką,
jakjiej mogłbym sobie życzyć.''

of kors ze to w kubku jest napisane :-D :-D a nie jakas inspisracja Karlosowego hahaa
ale takie proste słowa a jakie piekne,nie??
chyba bym sie rozpłyneła jakby mi to powiedział :-D

choc co do wierszy to mi kiedys pisał......:tak: :tak: mogłby byc poetą
cholernie uzdolniony z niego facet
nawet obraz mi namalował :cool2:

reklama
ide zerknac na spotkaniowy i znikam bo to 2 w nocy???????????:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
o mamusko.....

przynajmniej dworzec głowny juz obczaiłam w Poznaniu
sie nie zgubie :cool2:

ale baby koniecznie do Sfinxa musimy sie przejsc!!!

po 1. obsługuja sami faceci :cool2: :-D :szok: :cool2: :tak: ....
a po 2. fajny klimat

z moich zaskorniakow zabrałam tam Karlosowego i Milenke
obojgu bardzo sie podobało
Milenie bardzo smakował jeden z trzech sosow ktore daja gratis do sharmy czy jakos tak....a konkretnie to najbardziej pikantny jej zasmakował :szok: ma to po nas
nasza krew :-D

Do góry