reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Moja Natalia waży 13,400 a ubranka kupuje jej na 98 a nawet na 104 ale to rożnie z tą rozmiarowką, mamy już 16 ząbkow i przebija się 5 na górze

Wasze dzieciaczki mnie zachwycają , jakie one sprytne i mądre Weroniczka i Macius na filmikach są boscy
Daria widać ze to mała dama i jak ona wyrosla i do tego ta kiteczka wygląda na 2 latka jestem w niej zakochana i nie moge sie na nią napatrzec proszę o więcej zdjęć

reklama
Zaczynam sie martwić moją Nati bo ona w porownaniu do Waszych dzieciaczkow tak malo mówi ale wszystko rozumie i stala się straszną złośnicą , wszystko musi być tak jak ona chce bo jak nie to jest wrzask i nic nie pomaga , dzisiaj sobie ubzdurala że samochodzik z marketu jest jej i nikt nie może go dotknąc i chciala go do domu a po mojej probie tlumaczenia i tak byl wielki ryk
A do tego wszystkiego zaczęłą nas bić i probuje czasami nawet pokazać ząbkami co potrafi

Cześć kochane
wpadam do was na słowko i zaraz zmykam bo ledwo sie na nogach trzymam. O wczoraj mam silną biegunke, wymioty a w nocy miałam 40 stopni goraczki i jakies zaburzenia rytmu serca, G. wezwał karetke i dostałam jakas kroplówke ale w domu mi ja podali bo szpital podobno peka w szwach i ludzie sie nawzajem chorobami zarażają.
Weronika tez nie najlepiej, ciągle wymiotyje, biegunka ustała ale cokolwiek dam jej do jedzenia to zwraca, tak od wczoraj i jeśli do wieczora sie nie poprawi tez mi ja wezma do szpitala :sick:
Jakby Wam było mało nowości z mojego frontu to powiem Wam jeszcze,ze od 2giej w nocy moja siostra jest na porodówce , w tej chwili ma 5 cm rozwarcia i nic. czekamy.
narazie kobitki, odezwe sie jak juz coś bedzie wiadomo.

Elfiko, trzymajcie sie cieplo i zdrowo. Jejku oby Weronisi przeszy te biegunki, zeby nie musiala do szpitala:-( Tobie kochan sily!!!
Gratulacje lauri rodzicom i Cioci:tak: Caly czas sie zastanawiam, nad tym jak Twoja siostra urodzilaby coreczke wazaca ponad 4 kg:eek: Usg jednak sie pomylilo.

Jeszcze wam tylko napiszę jak nas Maciek dzisiaj rozśmieszył i zmykam.

Łukasz wyszedł spod prysznica i wchodzi goły do pokoju. Maciek tak patrzy na niego, wskazuje na siusiaka i mówi "Ogon" :-D Myślałam, że padnę normalnie :-)

No to papa, miłego wieczorka!!

:-D :-D :laugh2: :laugh2: Super sobie to wykombinowal:laugh2: :-D :laugh2:
Alek podnosi mi powieki i mowi "mleko" ;-)

Lila rob drugi test!!!!! (Aniu dzieki za wiesci:tak: )

Ysiu jak u was z sikaniem do nosniczka???

Nianiu co z tymi pracami Twoimi, bo mysle sobei od czasu do czasu :-p

Wogole to czesc wszystkim.

Ja jestem spakowana juz i czekam jutra. nie pisalam, ze moi rodzice bede mieli neispodziewanke, bo o niczym nei wiedza. Wyszlo tak to troche sponatnicznie, a ze rodzicoe jutro wracaja z krotkich wakacji to ja ich przywitam. Nie robilam jeszcze niespodzianki tego typu:eek: Obysmy szczesliwie dolecieli.

Aniolki moje sa wyschniete ale nei mam pojecia jeszcez jak je przewiezc, zeby sie nie polamaly:baffled:

Wiki, ale Ci zazdroszcze tego wypadu:tak: Tak bym chcial spedzi czas sam na sam ze Slawkiem. Kurde juz mis ie za nim tesknic zaczyna, ja to jakas popyrtana jestem:-p |

Spadam kochane i odezwe sie chyba jutro, jak dam rade z Polski

Aaaa Niesiu ale fanie, ze wstawila zdjecia. Fajna z Ciebei mamusia, a coreczka wyglada na duza dziewczynke:tak:

Czesc ja wpadłam nadrobić:-) Więc króciutko i zmykam.

Emama mam idenyczną akcję:szok: :szok: :szok: no az mnie zatkało jak przeczytałam szok!!
Mój informatyk z pracy nad tym pracuje. ja miałamproblem z dwoma płytami.Jedną jakoś odzyskał, ale mówi ze z drugą moze być problem:no: :sick: Miał posiedzieć nad tym w weekend.Zobaczymy, mam nadzieje, ze mu się uda. Bedziemy w kontakcie. Napisze Ci wszytsko w poniedziałek.

Nie musze Ci mówić co myślę o łosiu:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Teraz nie dość, ze o swoim to i o Twoim:-p

Aniu - NiaNiu kochana, jezuuu czekam na wieści od Ciebie, czy sprawa jest do uratowania czy trzeba się pogodzić z myślą, że pierwsze fotki dziecka przepadły...
Oj, najgorsze jest to, że łoś mówi, że podczas nagrywania płyty nie wyskoczył mu żaden błąd i że płyta powinna działać... wrrrrrrrrr
No nic, czekam do poniedziałku :tak: ;-)

czyzby tu jakas mała konspiracja wynikła????:confused: :confused: :cool2: :cool2: :cool2: :-D

a 2 testy mam za soba
wynik 1:1 :-D

dzisiaj czułam sie w pracy jakbym okres dostała no ale jak go nie ma tak nie ma...
czekam sobie dalej

poczymam was w niepewnosci heheeeee:rofl2: :elvis:

Cześć Lilla, witaj nasza podwójna lipcowa mamuśko, obstawiam drugą córcię hihihi:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-D :-D :-D :-D :-D

reklama
Elficzko gratuluje z całego serca!!!! :elvis: :elvis: :elvis:

ale super :-)

pogratuluj Maji i szwagrowi :-)

i prosimy o zdjecia Laurki :tak: :-)

Do góry