reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
heloł
u nas juz lepiej
Weronika nie wymiotywała od wczoraj i biegunki też nie ma wiec chyba wszystko wraca do normy
wyposzczone to moje dziecko i wiecznie głodne
dzisiaj o 5 rano jadła biszkopta i zapijała herbata bo mleka jej nie moge jeszcze dawać
Ja tez lepiej, nadal mnie troche mdli i mam stan podgorączkowy ale chyba najgorsze mam za sobą.

Dziekuje kochane za wszystkie gratulacje
wszystko siostrze przekaze jak bede z nia rozmawiac :tak:
Fotki wkleiłam w galerii :tak: - zapraszam :-)

czytam i czytam i stwierdzam,że moje dziecko przy Waszych to krasnal jakis
Weronika ma 78cm i waży 10,9 kg :szok:

heloł
u nas juz lepiej
Weronika nie wymiotywała od wczoraj i biegunki też nie ma wiec chyba wszystko wraca do normy
wyposzczone to moje dziecko i wiecznie głodne
dzisiaj o 5 rano jadła biszkopta i zapijała herbata bo mleka jej nie moge jeszcze dawać
Ja tez lepiej, nadal mnie troche mdli i mam stan podgorączkowy ale chyba najgorsze mam za sobą.

Hej Babeczki

Super Elficzku że Weroniczka wraca do zdrowia:-)

Zaczynam sie martwić moją Nati bo ona w porownaniu do Waszych dzieciaczkow tak malo mówi ale wszystko rozumie i stala się straszną złośnicą , wszystko musi być tak jak ona chce bo jak nie to jest wrzask i nic nie pomaga , dzisiaj sobie ubzdurala że samochodzik z marketu jest jej i nikt nie może go dotknąc i chciala go do domu a po mojej probie tlumaczenia i tak byl wielki ryk
A do tego wszystkiego zaczęłą nas bić i probuje czasami nawet pokazać ząbkami co potrafi

Oliwierek też bardzo mało mówi (mama, tata, baba, da, ne)
Wiktoria też póżno zaczeła mówić, jeszcze jak szła do przedszkola to słabo mówiła a miała 2,5 lat :tak:

Aniu - NiaNiu kochana, jezuuu czekam na wieści od Ciebie, czy sprawa jest do uratowania czy trzeba się pogodzić z myślą, że pierwsze fotki dziecka przepadły...
Oj, najgorsze jest to, że łoś mówi, że podczas nagrywania płyty nie wyskoczył mu żaden błąd i że płyta powinna działać... wrrrrrrrrr
No nic, czekam do poniedziałku :tak: ;-)
NiaNia, Edzia Trzymam kciuki żeby dało się coś zrobić z odzyskaniem tych zdjęć:tak: :-)

Biedna Weroniczka :elvis: :elvis: :elvis:
Elfiko to na co mała jest chora, że dostaje zastrzyki?
Wiki Weronika dostała biodacyne ona działa bakteriobójczo własnie na wszelkie zakażenia jelitowe i wstrzymuje wymioty i biegunke

Zobaczymy, może jak się elficzka pojawi to może poprosi swojego łosia o pomoc w mojej sprawie... tymczasem elficzki nie ma, Weroniczka chora, aj !:zawstydzona/y: :no:
kurka a łoś do łodzi dzisiaj pojechał :-( ale będzie wieczorem to zapytam :tak: aj promisuje :tak:

reklama
Do góry