reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
heloł
u nas juz lepiej
Weronika nie wymiotywała od wczoraj i biegunki też nie ma wiec chyba wszystko wraca do normy
wyposzczone to moje dziecko i wiecznie głodne
dzisiaj o 5 rano jadła biszkopta i zapijała herbata bo mleka jej nie moge jeszcze dawać
Ja tez lepiej, nadal mnie troche mdli i mam stan podgorączkowy ale chyba najgorsze mam za sobą.

Dziekuje kochane za wszystkie gratulacje
wszystko siostrze przekaze jak bede z nia rozmawiac :tak:
Fotki wkleiłam w galerii :tak: - zapraszam :-)

czytam i czytam i stwierdzam,że moje dziecko przy Waszych to krasnal jakis
Weronika ma 78cm i waży 10,9 kg :szok:

heloł
u nas juz lepiej
Weronika nie wymiotywała od wczoraj i biegunki też nie ma wiec chyba wszystko wraca do normy
wyposzczone to moje dziecko i wiecznie głodne
dzisiaj o 5 rano jadła biszkopta i zapijała herbata bo mleka jej nie moge jeszcze dawać
Ja tez lepiej, nadal mnie troche mdli i mam stan podgorączkowy ale chyba najgorsze mam za sobą.

Hej Babeczki

Super Elficzku że Weroniczka wraca do zdrowia:-)

Zaczynam sie martwić moją Nati bo ona w porownaniu do Waszych dzieciaczkow tak malo mówi ale wszystko rozumie i stala się straszną złośnicą , wszystko musi być tak jak ona chce bo jak nie to jest wrzask i nic nie pomaga , dzisiaj sobie ubzdurala że samochodzik z marketu jest jej i nikt nie może go dotknąc i chciala go do domu a po mojej probie tlumaczenia i tak byl wielki ryk
A do tego wszystkiego zaczęłą nas bić i probuje czasami nawet pokazać ząbkami co potrafi

Oliwierek też bardzo mało mówi (mama, tata, baba, da, ne)
Wiktoria też póżno zaczeła mówić, jeszcze jak szła do przedszkola to słabo mówiła a miała 2,5 lat :tak:

Aniu - NiaNiu kochana, jezuuu czekam na wieści od Ciebie, czy sprawa jest do uratowania czy trzeba się pogodzić z myślą, że pierwsze fotki dziecka przepadły...
Oj, najgorsze jest to, że łoś mówi, że podczas nagrywania płyty nie wyskoczył mu żaden błąd i że płyta powinna działać... wrrrrrrrrr
No nic, czekam do poniedziałku :tak: ;-)
NiaNia, Edzia Trzymam kciuki żeby dało się coś zrobić z odzyskaniem tych zdjęć:tak: :-)

Biedna Weroniczka :elvis: :elvis: :elvis:
Elfiko to na co mała jest chora, że dostaje zastrzyki?
Wiki Weronika dostała biodacyne ona działa bakteriobójczo własnie na wszelkie zakażenia jelitowe i wstrzymuje wymioty i biegunke

Zobaczymy, może jak się elficzka pojawi to może poprosi swojego łosia o pomoc w mojej sprawie... tymczasem elficzki nie ma, Weroniczka chora, aj !:zawstydzona/y: :no:
kurka a łoś do łodzi dzisiaj pojechał :-( ale będzie wieczorem to zapytam :tak: aj promisuje :tak:

reklama
Do góry