reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ostatnio nosi mnie by coś powiesic na ścianach w pokoju,
najbardziej brakuje mi zegara............i wypatrzyłam
sobie zegar............ale był dla mnie za drogi,
więc znalazłam inny,a do niego super tryptyk:tak: :tak: :tak:

a muszę dodoać,że zbieram na razie sobie fundusze na te cudeńka,
ale mam nadzieję,ze po urodzinkach sprawa pozytywnie się rozwiąże:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Elfiko i ja. .. i ja też ... chcę Ci pogratulować siostrzenicy!:-D

A moja Oliwka ma jakieś 85 cm wzrostu. Niestety ważona była jakiś miesiąc temu - 13,3 . :-D :-D

no i zostawiły mnie baby...............buuuuuuuuuuuuuu

to i ja lecę........Dobranoc:-( :-( :-( :-( :-(

Hello!!
wpadłam sie przywitac i pożegnac bo dla odmiany padam na pysk.

Elficzku trzymaj sie ciepło, mam nadzieje ze juz sie lepiej czujesz, no i Weronisia też...oj ciężko pewnie chorowac we dwie...
no i też GRATULUJĘ Ci siostrzenicy :) czekamy na fotki - mam nadzieje ze maja sie zgodzi...ps śliczne imie wybrali dla córci :)

Hanti musimy się koniecznie zgadac :-* :-* :-* też mi brakuje pogaduszek z Tobą... no i do tego się mijamy wieczorami :( buu

Klaudia tekst "ogon" jest the best :D

Edytko jak tam odzyskiwanie zdjęc ?? mam nadzieje ze jednak cos się uda

a no i Wam jeszcze powiem - mam nadzieje ze Lilka sie nie pogniewasz ze "puszcze farbe" ale Lila wciąz czeka na @ - jak pisze "cierpliwie"a tu nic ---oj chyba cos z tego bedzie ????

siedziałam tak sobie tutaj na bb,
a moje dziecko wołało mnie z sypialni,
ale ja niewzruszona myślę sobie
NIE PÓJDĘ DO NIEJ..........NIECH ŚPI
i w końcu sie przełamałam............poszłam,
a moja Otylcia stoi na golasa w łóżeczku
i trzyma pieluchę w wyciągniętej do mnie ręce
ze słowami:ae aeaeeee
zapach podpowiedział mi zanim oczy zobaczyły:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

moje dziecko stwierdziło,że samo sie przebierze
skoro matka nie reaguje na jej wołanie,
kiedy w pielusze jest KUPA...........:baffled: :eek: :sick: :dry:

DOBRZE,ŻE ZAJRZAŁAM..............byłoby przebieranie
całego łóżeczka.............ufffffffffff

na koniec pozostaje mi stwierdzić,
że moje dziecko nie takie głupiutkie,
jak matka uważa;-) :no: :no: :no:
:cool2: :cool2: :laugh2: :laugh2: :cool2: :cool2: he he he nieźle

Czesc ja wpadłam nadrobić:-) Więc króciutko i zmykam.
Kurcze baby, od 2 dni robie porządki w płytach ze zdjęciami Julki i okazało się, że jedna płyta nie działa i to ta akurat na której są fotki z naszego powrotu do domu i pierwszy tydzień Julci w domu, pierwsza kąpiel i takie tam... Ale mi smutno jak cholera !

Nie mam pojęcia czy można to jakoś uratować? przy próbie skopiowania zdjęć z CD-R na kompa wyskakuje jakiś błąd CRC, no normalnie porażka :-(

No babule te zdjęcia były kiedyś na kompie, ale z braku miejsca na dysku zostały przegrane przez MOJEGO ŁOSIA !!!! (WRRRRRRRRRRRRRR) na płytki i teraz przeglądałam te płyty i opisywałam je, gdzie co dokładnie jest i jedna z nich normalnie nie działa !
Próbowałam jakimś programem Bad Copy Pro, ale on przetwarza pliki ale ich nie zapisuje na dysku bo to trial a nie pełna wersja, próbowałam jakims jeszcze jednym ale też lipa. Ja się kompletnie nie znam na takich różnych hackerskich sztuczkach, ech ! Już z 5 godzin szukam po internecie informacji i kij :-(

Emama mam idenyczną akcję:szok: :szok: :szok: no az mnie zatkało jak przeczytałam szok!!
Mój informatyk z pracy nad tym pracuje. ja miałamproblem z dwoma płytami.Jedną jakoś odzyskał, ale mówi ze z drugą moze być problem:no: :sick: Miał posiedzieć nad tym w weekend.Zobaczymy, mam nadzieje, ze mu się uda. Bedziemy w kontakcie. Napisze Ci wszytsko w poniedziałek.

Nie musze Ci mówić co myślę o łosiu:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Teraz nie dość, ze o swoim to i o Twoim:-p

Elficzko dużo siły do walki z chróbskiem dla Ciebie i Weroniczki :elvis: :elvis: Trzymam kciuki za Maję żeby jak najszybciej tuliła swoje maleństwo:tak: :-)

Boze Elfiku trzymajcie sie:elvis: :elvis: :elvis:
mam nadzieje, ze wiadomość od Maji troszkę polepszyła Twoje samopoczucie:tak: Ogromne gratulacje:tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis: Czekamy na szczezgółową relację i fotki:tak:

Dobranoc.

Dziewczyny, jejku, wszystkim chorowitkom moc pozytywnej energii - szybkiego powrotu do zdrowia mamom i dzieciaczkom!:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: Co się dzieje...:sick: :sick: :sick:

reklama
Cześć Babki!
Ja siedze i nadrabiam ale naprodukowalyście
Przyjechalam do rodzicow bo u mie nie było prądu a co za tym idzie też ogrzewania i zostaje do jutra znaczy Nati zostaje bo ja na uczelnie ide na cały dzień

Zmiany u Was przez ten miesiąc znaczne z tego co zdążylam przeczytać

Aniolki boskie też bym zrobila ale ostatnio czasu mam za mało

Elfiko zdrówka dla Waszej calej rodzinki no i GRATULACJE CIOCIU

Do góry