reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

cześć Lila:elvis:

byłam wczoraj z dzieciakami u nas nad zalewem
i chyba mnie przewiało,bo cosik mnie pęcherz chyba boli:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

ale było warto............tyle kaczek przyleciało i łabędzi,
że obiektywem nie można było ogarnąć,
za to Otylcia zrobiła awanturę Damianowi,
że chleb kaczkom wyrzuca i jej do jedzenia nie daje
z czego wyszło,że moje dziecie wcinało suchy chleb
na spacerze:-p :baffled: :happy: :tak: ;-) :-)

reklama
Witam nową lipcóweczkę Niesiu :elvis:
pisz dużo i czsto:tak::tak::tak:

lecę lulu kochane ..........resztę nadrobie jutro

dobranoc:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Babule....

GAzelko!!! jejku ale fajnie Cie widziec...ja tu wpadam jka po ogien i Ty podobnie wpadasz i wypadasz a dzis sie styknely te nasze wpady hehe
mam nadzieje ze szybciutko znajdziecie mieszkanko i ze ne bedzie trzeba zbytnio szalec z remontem ;-)

Hanti buziaki :elvis: Ty to zawsze mi takie mile rzeczy piszez.....:cool2:

Lilus ja sie z Toba bardzo chcetnie spotkam tyle ze w ten czwartek jestem jeszcze na Kaszubach i laduje w Poznaniu dopiero po niedzieli

a ja Wam tyle chcialam napisac :eek: i pewnie znowu nie dam rady....ja nie wiem dlaczego tak kiepsko gospodaruje czasem :eek: :no: na nic mi go nie starcza

no dobra moze uda mi sie zdjecie choc jedno wklepac a naskrobie jutro wieciej :tak: :cool2: :elvis:

hejoooo :-)
Dla Tymula Maniowego tysiące urodzinowych całusków i serdecznosci!!!!
mickey53fr3xd6.gif

Pierwsza :-)

Co do drzemki w dzień - aktualnie jestesmy w fazie baradzo któtkiej drzemki w ciagu dnia. Coś się pozmieniało i moje dziecie śpi tak do 1 godz. koło południa:baffled:(wczesniej spał od 1,5-3) W gruncie rzeczy to nie jeste takie złe bo dzięki temu Max pada juz o 19.30 i jest świety spokój :-) ;-)
Wstaje miedzy 6 a 7, ale to pewnie przez to że my wstajemy o 6, kąpiemy się, suszymy włoasy i ogolenie hałasujemy. W weekend ok.7.30-8.00. Róznie z tym bywa..

Mój łoś własnie mi powiedział, ze jak chodził do przedszkola to był jedynym który nie spał. Siedział wtedy i uczył się wiązać sznurówki:-p Dzięki temu umiał robić to pierwszy:-D Czy taki los czeka moje biedne dziecie :baffled: :-p :-D :-) :cool2:

Hej Baby !;-)

Kawka mniam mniam :tak:
Mamy piękne słońce za oknem tylko potwornie wieje:baffled:

Robię dziś ruskie pierogi :szok: , ha, tylko jeszcze nie wiem jak zrobię farsz bez maszynki do mięsa:tak:

reklama
Do góry