reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej Baby !;-)

Kawka mniam mniam :tak:
Mamy piękne słońce za oknem tylko potwornie wieje:baffled:

Robię dziś ruskie pierogi :szok: , ha, tylko jeszcze nie wiem jak zrobię farsz bez maszynki do mięsa:tak:
ja do ruskich farsz robie z ziemniaków i twarogu z cebulka, nie trzeba do tego maszynki :no:

reklama
ja do ruskich farsz robie z ziemniaków i twarogu z cebulka, nie trzeba do tego maszynki :no:

Gnieciesz składniki tylko?
Ja zawsze przepuszczałam je przez maszynkę, wtedy nie było grudek.
No ale jeszcze nie dorobiliśmy się maszynki do mięsa a ja ostatni raz robiłam ruskie pierogi jak mieszkałam u rodziców czyli jakieś hymm :confused: 11-12 lat temu ????? :zawstydzona/y: :szok: :szok: :szok:

Teściowa miała wczoraj operację tej złamanej ręki i w związku z tym, że jeszcze jest w szpitalu zapowiedział się na dzisiaj do nas teść:zawstydzona/y:
Jestem lekko w szoku bo to pierwszy raz:eek:

No no, obocymy jak będzie ;-)

heloł :-)

ooo ruskie sie szykują! mniam!! :-) :-) :-)
ja tez Edytko jak Elfik farsz gniote :happy:
hehe...tez nie mam maszynki do miesa :cool2:

Piąta :-)

U nas drzemka zawsze około 12.00 do 13.30, czasem dłużej. Spać wieczorem idziemy przed 19-tą, a budzimy się o 7.30 (w tym przed szóstą na mleko) :-) :cool2:

Edytko, pierożki ruskie, mniam, mniam. Ja od kilku dni wprowadzam dietkę dla mnie i łosia. Tak dla zdrowia. Wczoraj na kolację miałam zapiekane warzywa, a dzisiaj pewnie jakaś sałatka light :eek:

Gnieciesz składniki tylko?
Ja zawsze przepuszczałam je przez maszynkę, wtedy nie było grudek.
No ale jeszcze nie dorobiliśmy się maszynki do mięsa a ja ostatni raz robiłam ruskie pierogi jak mieszkałam u rodziców czyli jakieś hymm :confused: 11-12 lat temu ????? :zawstydzona/y: :szok: :szok: :szok:
:tak: gniote widelcem, my tez jeszcze nie dorobiliśmy sie maszynki do miesa :tak: :-)

Co do spania w dzień to młoda śpi prawie codziennie tak około godzinki. Kładę ją o 11:20 i zasypia koło 12 i zawsze o 13 jest już na nogach.
Wieczorem chodzi spać o 19 i śpi do 6 rano, później mleko i leży jeszcze w miarę grzecznie do 7 albo dłużej jak matka "dosypia" ale wtedy to już jest zabawa pełną parą w łóżeczku.

a ja zaraz mykam bo mam angielski

a swoja droga to mam stresa ze az mnie na wc ciągnie :baffled:
wiecie...do fotografa paszportowe lece sobie zrobic :sick: :baffled:
chce aby wyszło jak najlepiej i kłaki juz umyłam a teraz latam i je układam:dry:
jeszcze makijaz jakis musze sobie zrobic...

a na paszportowe sa czarno-białe zdjecia?? bo na takich najlepiej wychodze.....:cool2: :-D

Teściowa miała wczoraj operację tej złamanej ręki i w związku z tym, że jeszcze jest w szpitalu zapowiedział się na dzisiaj do nas teść:zawstydzona/y:
Jestem lekko w szoku bo to pierwszy raz:eek:

No no, obocymy jak będzie ;-)

W jakim sensie pierwszy raz? Pierwszy raz sam, bez żony, czy pierwszy raz w Waszym domu? :szok: :eek:

reklama
Do góry