reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Weronika od dwóch tygodni w dzień śpi 30-40 minut albo wcale, wieczorem pada około 19.30 i wstaje dopiero na mleko okolo 6 rano, potem spi do 8.00 a czasami dłużej. Tez bedzie w przedszkolu sznurowadła wiązac :tak: :-p
od dwóch dni Weronika chodzi po domu i woła kokopytka i nie mam pojęcia o co jej chodzi. A teraz żeby mnie odciągnac od kompa co chwila coś wymyśła- chciała juz upki- chrupki, -pic, teraz ketki i katka-kredki i kartka :-p

reklama
W jakim sensie pierwszy raz? Pierwszy raz sam, bez żony, czy pierwszy raz w Waszym domu? :szok: :eek:

taaa, pierwszy raz bez żony ;-) :-D

Widzę, że narobiłam koleżankom smaka na ruskie pierogi hehe
Moja mama czasami dodawala jeszcze do części farszu suszoną miętę, mmmmmmm ale nie każdy tak lubi. I spotkałam się jeszcze z takim przepisem na farsz z samych ziemniaków bez białego sera:no: .

taaa, pierwszy raz bez żony ;-) :-D

Widzę, że narobiłam koleżankom smaka na ruskie pierogi hehe
Moja mama czasami dodawala jeszcze do części farszu suszoną miętę, mmmmmmm ale nie każdy tak lubi. I spotkałam się jeszcze z takim przepisem na farsz z samych ziemniaków bez białego sera:no: .
mam suszona mięte w domu i jutro będą pierogi :tak: :-) bo dzisiaj juz oboad mam gotowy

Weronika od dwóch tygodni w dzień śpi 30-40 minut albo wcale, wieczorem pada około 19.30 i wstaje dopiero na mleko okolo 6 rano, potem spi do 8.00 a czasami dłużej. Tez bedzie w przedszkolu sznurowadła wiązac :tak: :-p
od dwóch dni Weronika chodzi po domu i woła kokopytka i nie mam pojęcia o co jej chodzi. A teraz żeby mnie odciągnac od kompa co chwila coś wymyśła- chciała juz upki- chrupki, -pic, teraz ketki i katka-kredki i kartka :-p

Juka ogląda "Domowe Przedszkole" :tak: ;-) a ja korzystam i piszę, piszę, piszę :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Zaraz jej pokażę Maciusia Klaudiowego heeh:tak:

hej lasencje..........

co ja tu czytam ruuuuuuskie mmmmmmmmmpierogi????
mniam mniam mniam, uwielbiam!!!!!

zmykam po kawusie, bo juz słysze jak moj imbryczek kawowy pyrkoli hehe
jeszcze tylko napisze, ze Kuba w dzien spi srednio 2 h od okolo 13.....
a rano wstaje kolo 9-10....a spac ostatnio idzie kolo 21..

Kochana Melllciu
Kochana Wiki

nadzieja zielona...
prowadzi nas przed siebie,
nadając bieg naszemu życiu,
tak jak górskie kaskady
prowadzą rwący strumyk od źródła.
Nadzieja nieustanna-
maluje swą barwą nasze losy,
byśmy nie ustawali w drodze nawet wtedy,
gdy nie jest ona prosta, ani łatwa...
Zyczę Wam z okazji urodzin nadzieji, szczęscia, miłosci..
spełnienia marzeń i usmiechu na twarz każdego dnia.
indexphpus9.gif

Witamy się z ranka i od razu dziękujemy Gazelaczkowi, Manii, Niani, Martusi za miłę słówka o Maciusiu :-)

Moje dziecko dzisiaj wstało o 7 rano i woła tak: "Maammmmmmmmaaaaaaaaa, Juuuuuuukkkkaaaaaaaaaaaa" :-D Myśleliśmy, że padniemy :-) Chyba trzeba będzie na walentynki jakiś prezencik Julce wysłać :-)

Co do ruskich pierogów to my z mężulem uwielbiamy. Ja uwielbiam wszystkie pierogi, a on szczególnie ruskie. Niestety jestem za duży leń, żeby je często robić :baffled:

reklama
Witamy się z ranka i od razu dziękujemy Gazelaczkowi, Manii, Niani, Martusi za miłę słówka o Maciusiu :-)

Moje dziecko dzisiaj wstało o 7 rano i woła tak: "Maammmmmmmmaaaaaaaaa, Juuuuuuukkkkaaaaaaaaaaaa" :-D Myśleliśmy, że padniemy :-) Chyba trzeba będzie na walentynki jakiś prezencik Julce wysłać :-)
haha ja oczywiście tez przyłaczam sie do zachwytów nad Maciusiem :tak:
Weronika juz widziała obydwa filmiki chyba kilkanaście razy i ciągle chce je oglądac od nowa, nawet elmo u nas nie ma takiego powodzenia :cool2: :-) :tak:

Do góry