reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Weronika od dwóch tygodni w dzień śpi 30-40 minut albo wcale, wieczorem pada około 19.30 i wstaje dopiero na mleko okolo 6 rano, potem spi do 8.00 a czasami dłużej. Tez bedzie w przedszkolu sznurowadła wiązac :tak: :-p
od dwóch dni Weronika chodzi po domu i woła kokopytka i nie mam pojęcia o co jej chodzi. A teraz żeby mnie odciągnac od kompa co chwila coś wymyśła- chciała juz upki- chrupki, -pic, teraz ketki i katka-kredki i kartka :-p

reklama
W jakim sensie pierwszy raz? Pierwszy raz sam, bez żony, czy pierwszy raz w Waszym domu? :szok: :eek:

taaa, pierwszy raz bez żony ;-) :-D

Widzę, że narobiłam koleżankom smaka na ruskie pierogi hehe
Moja mama czasami dodawala jeszcze do części farszu suszoną miętę, mmmmmmm ale nie każdy tak lubi. I spotkałam się jeszcze z takim przepisem na farsz z samych ziemniaków bez białego sera:no: .

taaa, pierwszy raz bez żony ;-) :-D

Widzę, że narobiłam koleżankom smaka na ruskie pierogi hehe
Moja mama czasami dodawala jeszcze do części farszu suszoną miętę, mmmmmmm ale nie każdy tak lubi. I spotkałam się jeszcze z takim przepisem na farsz z samych ziemniaków bez białego sera:no: .
mam suszona mięte w domu i jutro będą pierogi :tak: :-) bo dzisiaj juz oboad mam gotowy

Weronika od dwóch tygodni w dzień śpi 30-40 minut albo wcale, wieczorem pada około 19.30 i wstaje dopiero na mleko okolo 6 rano, potem spi do 8.00 a czasami dłużej. Tez bedzie w przedszkolu sznurowadła wiązac :tak: :-p
od dwóch dni Weronika chodzi po domu i woła kokopytka i nie mam pojęcia o co jej chodzi. A teraz żeby mnie odciągnac od kompa co chwila coś wymyśła- chciała juz upki- chrupki, -pic, teraz ketki i katka-kredki i kartka :-p

Juka ogląda "Domowe Przedszkole" :tak: ;-) a ja korzystam i piszę, piszę, piszę :szok: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Zaraz jej pokażę Maciusia Klaudiowego heeh:tak:

hej lasencje..........

co ja tu czytam ruuuuuuskie mmmmmmmmmpierogi????
mniam mniam mniam, uwielbiam!!!!!

zmykam po kawusie, bo juz słysze jak moj imbryczek kawowy pyrkoli hehe
jeszcze tylko napisze, ze Kuba w dzien spi srednio 2 h od okolo 13.....
a rano wstaje kolo 9-10....a spac ostatnio idzie kolo 21..

Kochana Melllciu
Kochana Wiki

nadzieja zielona...
prowadzi nas przed siebie,
nadając bieg naszemu życiu,
tak jak górskie kaskady
prowadzą rwący strumyk od źródła.
Nadzieja nieustanna-
maluje swą barwą nasze losy,
byśmy nie ustawali w drodze nawet wtedy,
gdy nie jest ona prosta, ani łatwa...
Zyczę Wam z okazji urodzin nadzieji, szczęscia, miłosci..
spełnienia marzeń i usmiechu na twarz każdego dnia.
indexphpus9.gif

Witamy się z ranka i od razu dziękujemy Gazelaczkowi, Manii, Niani, Martusi za miłę słówka o Maciusiu :-)

Moje dziecko dzisiaj wstało o 7 rano i woła tak: "Maammmmmmmmaaaaaaaaa, Juuuuuuukkkkaaaaaaaaaaaa" :-D Myśleliśmy, że padniemy :-) Chyba trzeba będzie na walentynki jakiś prezencik Julce wysłać :-)

Co do ruskich pierogów to my z mężulem uwielbiamy. Ja uwielbiam wszystkie pierogi, a on szczególnie ruskie. Niestety jestem za duży leń, żeby je często robić :baffled:

reklama
Witamy się z ranka i od razu dziękujemy Gazelaczkowi, Manii, Niani, Martusi za miłę słówka o Maciusiu :-)

Moje dziecko dzisiaj wstało o 7 rano i woła tak: "Maammmmmmmmaaaaaaaaa, Juuuuuuukkkkaaaaaaaaaaaa" :-D Myśleliśmy, że padniemy :-) Chyba trzeba będzie na walentynki jakiś prezencik Julce wysłać :-)
haha ja oczywiście tez przyłaczam sie do zachwytów nad Maciusiem :tak:
Weronika juz widziała obydwa filmiki chyba kilkanaście razy i ciągle chce je oglądac od nowa, nawet elmo u nas nie ma takiego powodzenia :cool2: :-) :tak:

Do góry