reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

cześć Lila:elvis:

byłam wczoraj z dzieciakami u nas nad zalewem
i chyba mnie przewiało,bo cosik mnie pęcherz chyba boli:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

ale było warto............tyle kaczek przyleciało i łabędzi,
że obiektywem nie można było ogarnąć,
za to Otylcia zrobiła awanturę Damianowi,
że chleb kaczkom wyrzuca i jej do jedzenia nie daje
z czego wyszło,że moje dziecie wcinało suchy chleb
na spacerze:-p :baffled: :happy: :tak: ;-) :-)

reklama
Witam nową lipcóweczkę Niesiu :elvis:
pisz dużo i czsto:tak::tak::tak:

lecę lulu kochane ..........resztę nadrobie jutro

dobranoc:elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Babule....

GAzelko!!! jejku ale fajnie Cie widziec...ja tu wpadam jka po ogien i Ty podobnie wpadasz i wypadasz a dzis sie styknely te nasze wpady hehe
mam nadzieje ze szybciutko znajdziecie mieszkanko i ze ne bedzie trzeba zbytnio szalec z remontem ;-)

Hanti buziaki :elvis: Ty to zawsze mi takie mile rzeczy piszez.....:cool2:

Lilus ja sie z Toba bardzo chcetnie spotkam tyle ze w ten czwartek jestem jeszcze na Kaszubach i laduje w Poznaniu dopiero po niedzieli

a ja Wam tyle chcialam napisac :eek: i pewnie znowu nie dam rady....ja nie wiem dlaczego tak kiepsko gospodaruje czasem :eek: :no: na nic mi go nie starcza

no dobra moze uda mi sie zdjecie choc jedno wklepac a naskrobie jutro wieciej :tak: :cool2: :elvis:

hejoooo :-)
Dla Tymula Maniowego tysiące urodzinowych całusków i serdecznosci!!!!
mickey53fr3xd6.gif

Pierwsza :-)

Co do drzemki w dzień - aktualnie jestesmy w fazie baradzo któtkiej drzemki w ciagu dnia. Coś się pozmieniało i moje dziecie śpi tak do 1 godz. koło południa:baffled:(wczesniej spał od 1,5-3) W gruncie rzeczy to nie jeste takie złe bo dzięki temu Max pada juz o 19.30 i jest świety spokój :-) ;-)
Wstaje miedzy 6 a 7, ale to pewnie przez to że my wstajemy o 6, kąpiemy się, suszymy włoasy i ogolenie hałasujemy. W weekend ok.7.30-8.00. Róznie z tym bywa..

Mój łoś własnie mi powiedział, ze jak chodził do przedszkola to był jedynym który nie spał. Siedział wtedy i uczył się wiązać sznurówki:-p Dzięki temu umiał robić to pierwszy:-D Czy taki los czeka moje biedne dziecie :baffled: :-p :-D :-) :cool2:

Hej Baby !;-)

Kawka mniam mniam :tak:
Mamy piękne słońce za oknem tylko potwornie wieje:baffled:

Robię dziś ruskie pierogi :szok: , ha, tylko jeszcze nie wiem jak zrobię farsz bez maszynki do mięsa:tak:

reklama
Do góry