reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hej hej babeczki, gdzie sie wszystkie podziewaja???

agatoniku
wiesz, powiem Ci, ze teraz to nawet mogłabym zarabiac tylko na opiekunke ale pracowac sobie spokojnie!!!! to naprawde duuzy komfort, ze chodze do pracy..........moze to dziwnie zabrzmi ale odpoczywam w robocie.....a co do dzidzi, moze złobek???

reklama
hello babulce:-)

dzisiaj pierwszy dzień był bez wiatru..............ufffffffffffffff
miłam go dość,a zważywszy,iż co chwilkę wyłączali nam prąd,
szlg mnie trafiał podwójnie:-(

a ja teraz sie pojawiłam jak juz was nie ma :-(

ale chyba pojde zaraz nynki bo mimo ze do pracy na 12.30 to z domu wybywam wczesniej bo ide na moj angielski :tak: od 10-12

potem zostaje mi pol godzinki i ide do fotografa zdjecie sobie pstryknac do paszportu bo...w czwartek na 100% jedziemy do biura paszportowego do Poznania

tak sobie myslałam czy by moze z Kaska K i Manią sie zobaczyc ale nie wiem jak Mili bedzie dawała rade bo ona spi jeszcze w poludnie a tu niestety bedzie musiała wytrzymac bo chyba autobusem pojedziemy co mnie cieszy bo lubie jezdzic autobusami :-)

w pracy jestem do 11
musze sprawdzic jak polaczenia sa do P.

dziewczyny jak byscie były za spotkankiem na szybką kawke to piszcie
moze jakos by sie dało umowic :-) :tak:

poczytałam co u Was kochane i tak:

wszystkim chorowitkom DUŻO ZDRÓWKA-GABI,TYM,KUBUŚ:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

u nas jest cogziennie dzremka w południe trwa od 1,5 do 2,5 godz.
przeważnie od 12 godz. czasem z małym poślizgiem,ale to wynika
z Otylci zasypiania,bo chociaz ją kładę co dzień o tej samej porze,
ona nie zawsze od razu zasypia

co do pójścia do pracy,to na razie mogę o tym zapomnieć,
łoś nie chce nikogo obcego w domu,
a na przedszkole Otylcia chwilowo jeszcze za mała,

są dni,że mam dość tego siedzenia i bycia dla kazdego
na zawołanie.............ale daję radę
Agatonik kochana świetnie wiem,co czujesz
i mogę Cię wesprzec dobrym słowem i buziakiem
damy radę kochana...........pamiętaj,że nie jesteś sama:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry