reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hej :) Wiecie co? Moje dziecko spało dzisiaj w dzień 3,5 godziny. Normalnie aż go obudziłam, bo co za dużo to niezdrowo, no nie? :-)

Mell i Hanti - śliczne zdjęcia ślicznych buziek!!!!

Lilka nie poddawaj się! Wyobrażam sobie jak się musisz czuć nieswojo, skore one tak razem trzymają, ale olej je i po prostu rób swoje. Nie warto przejmować się jakąś lasią, której się wydaje, że wszystko wie najlepiej.

AniuSz. - fajnie, że już zaczynasz być mobilna. Kurcze to chyba strasznie uciążliwe, jak człowiek jest taki "uziemiony".

reklama
hej babeczki!!

chciałam wczoraj troche posiedziec ale niestety moj komputer strasznie wolno pracuje jak mam otwarte inne aplikacje, a najwaznieszy jest program wewnetrzny pogotowia, wiec niestety musze miec dalej abstynecje od komputera, nawet w pracy.....

narazie nie bede sie pojawiac z domu, mam " szlaban" na komputer, za duzo by tłumaczyc dlaczego......moze zachacze o zoo to napisze co i jak....

Niania:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

ciesze się,że udało mi się sprawić Wam przyjemność:tak:

Niania kochanie daj namiary na swojego skypa,
ja to tez taka mała gaduła jestem i chętnie wykorzystuję ten fajny program;-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

ja a własciwie mój łoś na skype to akslud:-p

ach jak tesknie za tymi czasami w domku.....z Mili
echhhhh
Lilcia to normalne. Tak zawsze jest na poczatku. Ale nie poddawaj sie. Zawsze trafi gdzies taka "menda" jak ta laska z pracy. Ale to wszytsko się poykłada i zmieni. Rób swoje, nie daj sie prowokować, bądz spokojna i nie pokazuj że cię to rusza. Szkoda Twoich nerwów, a obojętnosc jest najgorsza dla tej głupiej panny.Wszytsko sie zaraz poukłada. Spij duzo bo jak się wyśpisz to inaczej bedziesz sie czuła. Wszytsko wróci do normy - zobaczysz. jestem z Tobą moim sercem - które nota bene jest na skraju wyczrpania...

hej babeczki!!

chciałam wczoraj troche posiedziec ale niestety moj komputer strasznie wolno pracuje jak mam otwarte inne aplikacje, a najwaznieszy jest program wewnetrzny pogotowia, wiec niestety musze miec dalej abstynecje od komputera, nawet w pracy.....

narazie nie bede sie pojawiac z domu, mam " szlaban" na komputer, za duzo by tłumaczyc dlaczego......moze zachacze o zoo to napisze co i jak....

Asia chodż na BB bo ja mam dziś doła..

A co sie stało, ze masz szlaban? domyslam sie, ze przez łosia.

Moj hasło na ostatni okres

FACECI TO MEGA ŁOSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto się przyłącza??:cool2:

Hanti dzieki :elvis: i Niunia buzka dla Ciebie :elvis:

Joasik ja to moge nie klikac na bb bo na odwyku bylam ale Ty? niemozliwe ;-) :elvis:

Lilus glowa do gory moze za jakis czas bedzie lepiej :elvis:

Klaudus zazdroszcze CI takiej dlugiej drzemki ajjjj..moja Gaba oststnio spi po 45 min i to max :eek:

dobra ide na piwo pa

moje dzieci usnely :cool2: :cool2: :cool2: i to z babcia a nie ze mna :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

kurcze ale fajnie
wiecie co...po 3 latach mam luzik...wypilam piwko wisniowo-malinowe :eek: nawet nie wiedzialam ze takie istnieje :eek: :cool2: :tak:

ide po drugie

aahaa mam ogromna prosbe.......czy ktoras z Wam moze mi podac link do tej stronki image...cos tam bo w swoim komp mialam wrzucone do ulubionych a tu nada :-(
bede Wam ogromnie wdzieczna :tak:

dobra ide po to piwo :cool2:

Ale zdechła jestem, mam mega lenia i najchętniej bym cały dzień w wyrze przeleżała. W kosciach takie ble czuje.
Martuśka kochana ty zawsze jak wpadasz kazdemu cos miłego, serdecznego powiesz, taka dobra duszyczka z ciebie. Buziaki

dokładnie to samo pomyślałam jak przeczytałam sobie posty Martusi naszej :tak:
Ja tutaj nieraz przez pół dnia siedze i nigdy nie udaje mi sie takiego ciepełka rozsiac na BB a Martusia wpada od czasu do czasu i w zupełności wystarczy to,zeby każda z nas poczuła sie taka... radosna :elvis: :elvis: :elvis:

Ojej ale mi sie tym razem cieplutko zrobilo, dzieki:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

niestety ja tez apominalaska jestem, bo np zapomnialam o Adasiu.
Zdruwka dla niego Ewelinko mu przekaz. niech jak najszybciej wszystkie paskudztwa pojda w las! Dla Ciebei spokoju i wytchnienia

Dziekuje bardzo za waszą pamieć i kciuki.
NO wiec tak po krótce.
1. Praca numer 1 - tam gdzie te poj...ane testy. Nie mam jeszcze zadnych wieści..Ja nie atakuje, oni nie piszą. Sadzę, ze jezscze coś tam sie dzieje, sa jeszcze inny kadydaci. Tak czy inaczej odpowiedz bede miała. Do tego sie zobowiazali. Mówiac szczerze, jakoś przestałam się tym stresować w obliczu ofrty numer dwa :-p
2. Praca numer dwa. Druga rozmowa, tym razem z potencjalnym szefem. Fajowo mówiac szczerez. Facet fany, stanowisko fajne. Rozmowa poszła fajnie. Ale wieceie jak to jest. Trudno to ocenić czy komuś nie pójdzie jezscze fajniej. To za dobra firma. Tam startują mózgi - wiec nie wiem czy mnie nei wykoszą :cool2: :-p W ciazgu dwóch tyg. bede miałam odpowiedź i jakis tam kolejny etap:dry: :tak: Do końca stycznia sprawa bedzie jasna pewnie i tu i tu.
Ale nie łudzę się:-p :tak: :-) I na nic nie nastwiam.
Bede informować na bieżaco moje kochane :elvis: :elvis: :elvis:

Ja nic nie mowie, ale czesto jest tak, ze jak nie ma to nei ma, a jak jest to na raz kilka i wtedy czlowiek nei wie na co sie z decydowac. nianiu co bys wolala? ;-)

Wazne jeszcze:

Maniu witaj, myslalam o Tobie dzisiaj, naprawde:tak: Gratulejszyn "samotnego" wypadu, oj nalezalo Ci sie!!!!!!!!!

Tez czytam posty Elfika!!!

Klaudus ojej ale sie porobilo, to niewiadomo kto od kogo zlapal ta chorobę:baffled: Z tego co ja wiem dorosli gorzej od dzieci przechodza infekcje "z dzieciecych" bakcyli. Zdrowka!!

Hanti piekna promienna fotka w profilu:tak: Wygladasz jak taka Malgosia z "Jasia i Malgosi"

Aniu. Sz obkładasz noge czym naturalnym? jakimis masciami-pasciami np mascia arnikowa, albo czyms podobym? Moze to przyspieszy gojenie?

Edzi mi tez brakuje, a Asi naszej jakos malo, oj malo...

reklama
Wiecie, ze ja dalej czytam "samotnosc..." i jestem taka zadumana momentami. Facet z wyostrzoną, kobiecą częścią siebie...:tak:

Do góry