reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Melduje sie w sobotę:-)
Łoś w szkole, mini łoś spi.
A ja próbuje zebraćdo kupy i poprzebierać wszytsie zdjecia odkad urodził się maks, w jeden folder żebym w końcu mogłą je wywołać. Jest taka opcja przez internet, wysyłasz tyle zdjec ile chcesz i za trzy dni juz masz je gotowe. robisz przelew i po sprawie. Moja kolezanka wywoływała ostatnio 440 szt i zapłaciła 160 zł. To chyba całkiem spoko co?
jakby coś tu link
www.fotojocker.pl

Nianiuś nadrobisz innym razem,
fajnie,że dałaś znać,co i jak z rozmową

a tak swoją drogą,to ja zawsze uważam,że co ma być to będzie
i nigdy nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło....................:-p

troszkę tak namotałam,ale to po to byś sie nie stresowała
i z luzem podchodziła do ofert pracy,
a które się starasz:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Dzieki kochanie. Dzieki dziewczynki za pamięc. Ogarnęła mnie jakaś głupota na tym punkcie, ale chce zrobić wreszcie coś dla siebie:tak:

Śpi:tak::tak::tak::tak::happy::happy::happy::happy:.
Obiad jest.
Luzik dla mnie jest:-):-):-):-):-):-):-):-).

to mój stan obecnej sytuacji hihihi

dziekuje kochana!!!

aaaa zapomniałam Wam napisać, ze gadałam z Niania przez skypa....z kamerka u mnie i niej!!! ale było superowsko!!!!polecam!!
aniu mam nadzieje, ze to nie był ostatni raz!!!!!
Moja kochana. Cała przjemnosc po mojej stronie. Jestem pewna ze to dopiero pocztek hihii:elvis: :elvis: :elvis:

hanti ale sliczne zdjęcie masz ... miodzo :elvis:

Ja tez odrazu zauwazyłam. Ekstra zdjecie. Slicznie!!

wstałam dzisiaj z WIELKIM BÓLEM GŁOWY:-( :no: :baffled:

już wczoraj nie mogłam zasnąć,bo mnie bardzo bolała głowa,
łyknęłam dwa proszki i dopiero zasnęłam,
miałam nadzieję,że rano b edzie git,
a ja nadal cierpię:no: :no: :no: :no: :no: :no:

czy mi się uda dzisiaj coś zrobić???:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Ja mam to samoostatnio. NIe spie juz kolejna noc z rzedu i potem boli mnei głowa. moze to z powodu pełni...
dzis jedynie spałam lepiej, bo poszłam spac o 23.30 a jak na mnie to bardzo późno i jezscze wypiłam dwa browary. A w nocy jak Maks sieobudził to z lenistwa przyniosłam go do nas :baffled: :-p bo juz sama perspektywa chodzenia tam później mniezmęczyła. Spał z nami do rana w poprzek łózka:-)

reklama
Hanti!! wiem co chciałam i napisać chyba juz od kilku miesiecy. Dziekuje ci za kołysanki Mini Mini. Sa śliczne. Najładniejsze jakie słyszałam. Sama przy nich mogłabym zasnąć. Bardzo bardzo Ci dziekuje.:elvis:

No i ide polukać co to za chomik o którym dziewczyny piszą:tak:

Elfiku Kochany maludy zaskakuja mnie na kazdym kroku w samolocie caly czas spaly w warszawie przywitaly sie z kuzynostwem w poznaniu z babciami i ciotkami a teraz u moich bawia sie z babcia i lapia koty :szok: :-)
ze snem juz ok na poczatku bylo wszystko poprzestawiane bo wczesniej chodzili spac i wczesniej wstawali np tymcio o 4 nad ranem woloa jesc i musialam zwlec sie z lozka i robic mu sniadania, Gaba oproc podbitego oka szaleje jak pijany zajac
aha...Tymcio zaczyna pieknie mowic zdaniami zlozonymi i mi szena opada bo nie sadzilam ze on takie slowa zna ......
no a ja mam ciemniejsze wlosy od wczoraj, i jak na razie mam pod gorke...ale juzmi sie nie chce tego wszystkiego opisywac bo mnnie krew zalewa...kiedys Klaudi wyzalilam sie przez tel i Klaudusia cierpliwie mnie wysluchala :tak: :elvis:

no i mam nadzieje ze sie niedlugo zobaczymy :tak: :tak: :tak: :tak:

Moich postów chyba też nikt nie czyta.......;-);-);-)

Dzień dobry

Kasiu właśnie dzwoniłam do nich i kazali mi wysłać skierowanie na którym ma być zaznaczone że będzie to pobyt z opiekunem i na miejsce czeka się rok. Tyle ze my mamy to skierowanie na oddział a nie do przychodni...
Ale zaciekawiłaś mnie tą diagnozą.
Jak możesz to skrobnij na priv co i jak....

Hanti czekam na twoją relację

Hanti!! wiem co chciałam i napisać chyba juz od kilku miesiecy. Dziekuje ci za kołysanki Mini Mini. Sa śliczne. Najładniejsze jakie słyszałam. Sama przy nich mogłabym zasnąć. Bardzo bardzo Ci dziekuje.:elvis:
Niania:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

ciesze się,że udało mi się sprawić Wam przyjemność:tak:

Niania kochanie daj namiary na swojego skypa,
ja to tez taka mała gaduła jestem i chętnie wykorzystuję ten fajny program;-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Maniu bardzo martwiłam się,jak Wam lot minął
i bardzo się cieszę,że wszystko było ok:tak: :-)

Tymon i Gaba to super dzieciaczki
i po SUPEEEEEEER MAMIE ,
takie mądrale:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

i zęby tego pod górkę było,jak najmniej
Dla Ciebie Kochana:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

heloł

jestem po ciezkim tygodniu pracy....i padam...nogi mi wchodza w tyłek,kregosłup tez cos nawala

najgorsze jest to ze ta laska mi zyc w robocie nie daje, proboje osmieszac i ponizac przy klientach
mowie wam.....gdyby nie to ze K kaze mi sie nie poddawac i to ze jest opiekunka.....bo normalnie bym to w h.u.j rzuciła :wściekła/y: :wściekła/y:
ja nerwowo sie wykanczam
pojscie do pracy to dla mnie mega stres
czuje sie tam dziko bo jestesmy we trzy a one sa dobrymi przyjaciolkami i czuje sie tak z boku i odizolowana troche.....nie ze jestem wrazliwa....musiałybyscie byc na moim miejscu by zrozumiec to wszystko :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
mam dosc!!! wogole nie mam zycia!!!
ino praca i spie, praca i spie

zero czasu na nauke,ksiazki no i dziecko...ktore zazwyczaj idzie spac jak przyjde

dolina........

reklama
Do góry