reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Melduje sie w sobotę:-)
Łoś w szkole, mini łoś spi.
A ja próbuje zebraćdo kupy i poprzebierać wszytsie zdjecia odkad urodził się maks, w jeden folder żebym w końcu mogłą je wywołać. Jest taka opcja przez internet, wysyłasz tyle zdjec ile chcesz i za trzy dni juz masz je gotowe. robisz przelew i po sprawie. Moja kolezanka wywoływała ostatnio 440 szt i zapłaciła 160 zł. To chyba całkiem spoko co?
jakby coś tu link
www.fotojocker.pl

Nianiuś nadrobisz innym razem,
fajnie,że dałaś znać,co i jak z rozmową

a tak swoją drogą,to ja zawsze uważam,że co ma być to będzie
i nigdy nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło....................:-p

troszkę tak namotałam,ale to po to byś sie nie stresowała
i z luzem podchodziła do ofert pracy,
a które się starasz:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Dzieki kochanie. Dzieki dziewczynki za pamięc. Ogarnęła mnie jakaś głupota na tym punkcie, ale chce zrobić wreszcie coś dla siebie:tak:

Śpi:tak::tak::tak::tak::happy::happy::happy::happy:.
Obiad jest.
Luzik dla mnie jest:-):-):-):-):-):-):-):-).

to mój stan obecnej sytuacji hihihi

dziekuje kochana!!!

aaaa zapomniałam Wam napisać, ze gadałam z Niania przez skypa....z kamerka u mnie i niej!!! ale było superowsko!!!!polecam!!
aniu mam nadzieje, ze to nie był ostatni raz!!!!!
Moja kochana. Cała przjemnosc po mojej stronie. Jestem pewna ze to dopiero pocztek hihii:elvis: :elvis: :elvis:

hanti ale sliczne zdjęcie masz ... miodzo :elvis:

Ja tez odrazu zauwazyłam. Ekstra zdjecie. Slicznie!!

wstałam dzisiaj z WIELKIM BÓLEM GŁOWY:-( :no: :baffled:

już wczoraj nie mogłam zasnąć,bo mnie bardzo bolała głowa,
łyknęłam dwa proszki i dopiero zasnęłam,
miałam nadzieję,że rano b edzie git,
a ja nadal cierpię:no: :no: :no: :no: :no: :no:

czy mi się uda dzisiaj coś zrobić???:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Ja mam to samoostatnio. NIe spie juz kolejna noc z rzedu i potem boli mnei głowa. moze to z powodu pełni...
dzis jedynie spałam lepiej, bo poszłam spac o 23.30 a jak na mnie to bardzo późno i jezscze wypiłam dwa browary. A w nocy jak Maks sieobudził to z lenistwa przyniosłam go do nas :baffled: :-p bo juz sama perspektywa chodzenia tam później mniezmęczyła. Spał z nami do rana w poprzek łózka:-)

reklama
Hanti!! wiem co chciałam i napisać chyba juz od kilku miesiecy. Dziekuje ci za kołysanki Mini Mini. Sa śliczne. Najładniejsze jakie słyszałam. Sama przy nich mogłabym zasnąć. Bardzo bardzo Ci dziekuje.:elvis:

No i ide polukać co to za chomik o którym dziewczyny piszą:tak:

Elfiku Kochany maludy zaskakuja mnie na kazdym kroku w samolocie caly czas spaly w warszawie przywitaly sie z kuzynostwem w poznaniu z babciami i ciotkami a teraz u moich bawia sie z babcia i lapia koty :szok: :-)
ze snem juz ok na poczatku bylo wszystko poprzestawiane bo wczesniej chodzili spac i wczesniej wstawali np tymcio o 4 nad ranem woloa jesc i musialam zwlec sie z lozka i robic mu sniadania, Gaba oproc podbitego oka szaleje jak pijany zajac
aha...Tymcio zaczyna pieknie mowic zdaniami zlozonymi i mi szena opada bo nie sadzilam ze on takie slowa zna ......
no a ja mam ciemniejsze wlosy od wczoraj, i jak na razie mam pod gorke...ale juzmi sie nie chce tego wszystkiego opisywac bo mnnie krew zalewa...kiedys Klaudi wyzalilam sie przez tel i Klaudusia cierpliwie mnie wysluchala :tak: :elvis:

no i mam nadzieje ze sie niedlugo zobaczymy :tak: :tak: :tak: :tak:

Moich postów chyba też nikt nie czyta.......;-);-);-)

Dzień dobry

Kasiu właśnie dzwoniłam do nich i kazali mi wysłać skierowanie na którym ma być zaznaczone że będzie to pobyt z opiekunem i na miejsce czeka się rok. Tyle ze my mamy to skierowanie na oddział a nie do przychodni...
Ale zaciekawiłaś mnie tą diagnozą.
Jak możesz to skrobnij na priv co i jak....

Hanti czekam na twoją relację

Hanti!! wiem co chciałam i napisać chyba juz od kilku miesiecy. Dziekuje ci za kołysanki Mini Mini. Sa śliczne. Najładniejsze jakie słyszałam. Sama przy nich mogłabym zasnąć. Bardzo bardzo Ci dziekuje.:elvis:
Niania:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

ciesze się,że udało mi się sprawić Wam przyjemność:tak:

Niania kochanie daj namiary na swojego skypa,
ja to tez taka mała gaduła jestem i chętnie wykorzystuję ten fajny program;-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Maniu bardzo martwiłam się,jak Wam lot minął
i bardzo się cieszę,że wszystko było ok:tak: :-)

Tymon i Gaba to super dzieciaczki
i po SUPEEEEEEER MAMIE ,
takie mądrale:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

i zęby tego pod górkę było,jak najmniej
Dla Ciebie Kochana:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

heloł

jestem po ciezkim tygodniu pracy....i padam...nogi mi wchodza w tyłek,kregosłup tez cos nawala

najgorsze jest to ze ta laska mi zyc w robocie nie daje, proboje osmieszac i ponizac przy klientach
mowie wam.....gdyby nie to ze K kaze mi sie nie poddawac i to ze jest opiekunka.....bo normalnie bym to w h.u.j rzuciła :wściekła/y: :wściekła/y:
ja nerwowo sie wykanczam
pojscie do pracy to dla mnie mega stres
czuje sie tam dziko bo jestesmy we trzy a one sa dobrymi przyjaciolkami i czuje sie tak z boku i odizolowana troche.....nie ze jestem wrazliwa....musiałybyscie byc na moim miejscu by zrozumiec to wszystko :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
mam dosc!!! wogole nie mam zycia!!!
ino praca i spie, praca i spie

zero czasu na nauke,ksiazki no i dziecko...ktore zazwyczaj idzie spac jak przyjde

dolina........

reklama
Do góry