Melduje sie w sobotę:-)
Łoś w szkole, mini łoś spi.
A ja próbuje zebraćdo kupy i poprzebierać wszytsie zdjecia odkad urodził się maks, w jeden folder żebym w końcu mogłą je wywołać. Jest taka opcja przez internet, wysyłasz tyle zdjec ile chcesz i za trzy dni juz masz je gotowe. robisz przelew i po sprawie. Moja kolezanka wywoływała ostatnio 440 szt i zapłaciła 160 zł. To chyba całkiem spoko co?
jakby coś tu link
www.fotojocker.pl
Dzieki kochanie. Dzieki dziewczynki za pamięc. Ogarnęła mnie jakaś głupota na tym punkcie, ale chce zrobić wreszcie coś dla siebie
to mój stan obecnej sytuacji hihihi
Ja tez odrazu zauwazyłam. Ekstra zdjecie. Slicznie!!
Ja mam to samoostatnio. NIe spie juz kolejna noc z rzedu i potem boli mnei głowa. moze to z powodu pełni...
dzis jedynie spałam lepiej, bo poszłam spac o 23.30 a jak na mnie to bardzo późno i jezscze wypiłam dwa browary. A w nocy jak Maks sieobudził to z lenistwa przyniosłam go do nas bo juz sama perspektywa chodzenia tam później mniezmęczyła. Spał z nami do rana w poprzek łózka:-)
Łoś w szkole, mini łoś spi.
A ja próbuje zebraćdo kupy i poprzebierać wszytsie zdjecia odkad urodził się maks, w jeden folder żebym w końcu mogłą je wywołać. Jest taka opcja przez internet, wysyłasz tyle zdjec ile chcesz i za trzy dni juz masz je gotowe. robisz przelew i po sprawie. Moja kolezanka wywoływała ostatnio 440 szt i zapłaciła 160 zł. To chyba całkiem spoko co?
jakby coś tu link
www.fotojocker.pl
Nianiuś nadrobisz innym razem,
fajnie,że dałaś znać,co i jak z rozmową
a tak swoją drogą,to ja zawsze uważam,że co ma być to będzie
i nigdy nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło....................
troszkę tak namotałam,ale to po to byś sie nie stresowała
i z luzem podchodziła do ofert pracy,
a które się starasz
Dzieki kochanie. Dzieki dziewczynki za pamięc. Ogarnęła mnie jakaś głupota na tym punkcie, ale chce zrobić wreszcie coś dla siebie
Śpi.
Obiad jest.
Luzik dla mnie jest:-):-):-):-):-):-):-):-).
to mój stan obecnej sytuacji hihihi
Moja kochana. Cała przjemnosc po mojej stronie. Jestem pewna ze to dopiero pocztek hihiidziekuje kochana!!!
aaaa zapomniałam Wam napisać, ze gadałam z Niania przez skypa....z kamerka u mnie i niej!!! ale było superowsko!!!!polecam!!
aniu mam nadzieje, ze to nie był ostatni raz!!!!!
hanti ale sliczne zdjęcie masz ... miodzo
Ja tez odrazu zauwazyłam. Ekstra zdjecie. Slicznie!!
wstałam dzisiaj z WIELKIM BÓLEM GŁOWY:-(
już wczoraj nie mogłam zasnąć,bo mnie bardzo bolała głowa,
łyknęłam dwa proszki i dopiero zasnęłam,
miałam nadzieję,że rano b edzie git,
a ja nadal cierpię
czy mi się uda dzisiaj coś zrobić???
Ja mam to samoostatnio. NIe spie juz kolejna noc z rzedu i potem boli mnei głowa. moze to z powodu pełni...
dzis jedynie spałam lepiej, bo poszłam spac o 23.30 a jak na mnie to bardzo późno i jezscze wypiłam dwa browary. A w nocy jak Maks sieobudził to z lenistwa przyniosłam go do nas bo juz sama perspektywa chodzenia tam później mniezmęczyła. Spał z nami do rana w poprzek łózka:-)