reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Nie wiem cos żle się ta strona wkleja.
Ja mam dzis też nerwa na łosia, ale mnie wkurza ten mój łos. Ja taka miła cały dzień dla niego bo mnie wzięło na romantic i miłoś przeogromiastą czuję to ten mnie odtranca i jest gburowato mrukowaty. No to mu teraz pokażę i też taka będę :wściekła/y:.

:tak: :tak: :tak: :tak:
Ja nic nie mowie, ale czesto jest tak, ze jak nie ma to nei ma, a jak jest to na raz kilka i wtedy czlowiek nei wie na co sie z decydowac. nianiu co bys wolala? ;-)
Praca numer 2 :tak: :tak: :tak: :tak:
Chociaz pierwsza tez wypasik.
Tak czy inaczejjesli dostane którąkolwiek z nich ( a pewnie nie dostane:-p ) bede zaopatrywała was sukcesywnie w pewne produkty :tak: :tak: :tak:

moje dzieci usnely :cool2: :cool2: :cool2: i to z babcia a nie ze mna :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

kurcze ale fajnie
wiecie co...po 3 latach mam luzik...wypilam piwko wisniowo-malinowe :eek: nawet nie wiedzialam ze takie istnieje :eek: :cool2: :tak:

ide po drugie

aahaa mam ogromna prosbe.......czy ktoras z Wam moze mi podac link do tej stronki image...cos tam bo w swoim komp mialam wrzucone do ulubionych a tu nada :-(
bede Wam ogromnie wdzieczna :tak:

dobra ide po to piwo :cool2:
Maniula nareszcie jestes!!!
Masz kochanie ImageShack

wszystkiego najlepszego w nowym roku !!!!!!!!!!!

hej hej kochane !!!!!!!!!!!!

mam chwilke siedze na sluzbie z siostrzencami...................................poszli na spacerek :)

ale za wami tesknie :( straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaszne !!!!!!!!!! tak bym chciala poczytac zoo chociaz bo na główny nie ma szans :(

ehhh raz nawet cos jeszcze w starym roku do was napisalam napisalam i sie wściekłanm, bo net sie rozłączył i szlak wszystko trafił !!!!

kochana hanti dziekuje za troske wielka buźka dla ciebie (a swoja droga nie doszlo na gg nic ode mnie ?:eek:) elficzku tez buzki dla ciebie

kurcze jestem ciekawa co u was jak sie macie jak maluszki ehhh strasznie sie czuje bo nic juz nie wiem :(
czy urodzila maja elfikowa ?

o jej co teraz przeczytalam jakis komunikat ze mnie witaja i ze nie pisalam juz nic od KILU TYGODNI :szok: o jej

aaaaaa i za pamieci tusiaczku jak nazywasz sie na allegro ?? albo dziewczyny podajcie prosze namiary na tusie

kurcze dopadlam sie do kompa do bb i sama nie wiem od czego zaczac.............

czesc Wam kobitki!!!
u nas pogoda strasza:no::no::no: plucha straszna bllee...

troszkę nadrobiłam co pisałyscie i nie wiem od czego zacząc ??

moze Lilus od Ciebie!!!
Wiesz słonce to normalne ze jest cieżko jak się wchodzi do grona zgranych dziewzyn. Jeszcze Ty , wydaje mi się, masz silną osobowosc i ta panna moze czuc się zagrożóna, stąd te poniżania itp...pamietaj LIlus to tylko praca, wyluzuj a na pewno z czasem gdy dziewczyny Cię poznają taką jką jestes zyskasz ich sympaię, a jesli nie to po prostu one są głupie i tyle...

Kredziu a włsnie dzis myslałam czy u Ciebie wszystko ok bo tak rzadko tu zaglądasz a tu taka niespodzianka :) --- Kredzia daj na zwierzkach na siebie namiary, nie mamy do CIebie żadnego telefonu a przecież mozna by się czasem zdzwonic...

reklama
Do góry