reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześc kobity :-)

elficzku ja czytam twoje posty ale ty moich chyba nie :-(
bo zadałam ci pytanie i nic ...:baffled:
:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: no pamiętam to pytanie..

elficzko :elvis:

a jak Weroniczka sypia teraz? spokojnie czy ma akcje nocne ?

Julia przez 2 tyg budziła się w nocy i wrzeszczała i tak codziennie, nic ją nie uspakajało. Powiedziałam o tym lekarce i dała jej 2 preparaty homeopatyczne i od 2 dni znów cisza ... :tak:

i właśnie o Was elfiko pomyslałam
i pamiętam moja odpowiedz która napisałam zaraz po Twoim poście ale jej nie ma :szok: :szok: :szok: :-( dlaczego? nie wysłało mi sie czy co??? Kurcze nie wiem ale odpowiedziałam od razu, przyrzekam!! :sick:
Napisąłam ,że nie chce sie chwalic ale moje dziecko ostatnio ładnie noce przesypia i budzi sie tylko rano około 6tej na mleko a potem jeszcze śpimy do 9.00 czasami 9.30
dzisiaj w nocy mała sie budziła pare razy u nawet pomyśłałam,ze znowu sie pochwaliłam na Bb i znowu zmiana na gorsze :baffled:

wstałam dzisiaj z WIELKIM BÓLEM GŁOWY:-( :no: :baffled:

już wczoraj nie mogłam zasnąć,bo mnie bardzo bolała głowa,
łyknęłam dwa proszki i dopiero zasnęłam,
miałam nadzieję,że rano b edzie git,
a ja nadal cierpię:no: :no: :no: :no: :no: :no:

czy mi się uda dzisiaj coś zrobić???:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

czesc :)

Aniu Sz ja jestem nie w temacie i pewnie nie dam rady nadrobioc wszystkiego :( co CI sie stalo?
mam nadzieje ze to nic powaznego i skoro cieszysz sie ze chodzisz to domyslam sie ze cos z nogami ....Aniu trzymaj sie i wracaj do sil :elvis:

a ja tylko Wam powiem ze jedyne co mi sie rzucilo w oczy to Wasze piekne nowe avatarki :) :) jakie Wy ladne jestescie!!!!

co tu tak wszyscy cierpia ?

na pocieche Wam powiem ze ja tez :sick: :eek: raz ze z tesknoty a dwa : z bolu rosnacej 8 :eek: :baffled:
no i Gaba tez cierpiaca bo podbila sobie oko i ma wsztstkie kolory teczy na buzi :szok:

aha.......cieszee sie ze jeszcze mnie pamietacie:cool2: :elvis: :elvis: :elvis: :cool2:

cześc kobity :-)

:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: no pamiętam to pytanie..

i pamiętam moja odpowiedz która napisałam zaraz po Twoim poście ale jej nie ma :szok: :szok: :szok: :-( dlaczego? nie wysłało mi sie czy co??? Kurcze nie wiem ale odpowiedziałam od razu, przyrzekam!! :sick:
Napisąłam ,że nie chce sie chwalic ale moje dziecko ostatnio ładnie noce przesypia i budzi sie tylko rano około 6tej na mleko a potem jeszcze śpimy do 9.00 czasami 9.30
dzisiaj w nocy mała sie budziła pare razy u nawet pomyśłałam,ze znowu sie pochwaliłam na Bb i znowu zmiana na gorsze :baffled:

wierze :-) :-) :-p :-p :elvis:

to fajnie że Weroniczka śpi
u nas ostatnio było ciężko

i Julia wcale nie chce spac w łóżeczku :zawstydzona/y: normalnie katastrofa :-(

wierze :-) :-) :-p :-p :elvis:

to fajnie że Weroniczka śpi
u nas ostatnio było ciężko

i Julia wcale nie chce spac w łóżeczku :zawstydzona/y: normalnie katastrofa :-(
noo u nas też problemy z ty, łóżeczkiem są :-( w dzień tragedia- albo będzie spała godzinke dwie ale to na naszym łózku ze mna w roli usypiacza albo wcale nie bedzie spała i około 17stej juz jest tak zmęczona,ze wyje jak syrena az do kąpieli
W nocy tez ma czasem odpałyale już dużo żadziej niż kiedyś , dzisiaj np. pare razy sie na smoka budziła a o 4tej wstała w łóżeczku, poduszke pod pache złapała i woła mama odź co znaczy- mama choć do łóżka dużego :-(
nie wziełam jej i nie spalismy z tego powodu do 5.30 bo tak wrzeszcząła ,że nawet G. obudziła.
Wieczorem tez mamy problem z usypianiem, zasypia w łóżeczku ale trwa to dłużej niz zwykle i musze pare razy wchodzić do niej i ją kłaśc spowrotem bo stoi w łózeczku i mnie woła :baffled:

reklama
cześć Maniula, fajnie Cie tutaj zobaczyć :tak: :elvis:
Jak tam maluchy? przystosowały sie juz do polskiego życia? Tymul juz prawe trzylatek fiu fiu duży chłopczyk z niego :tak:

Do góry