reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześc kobity :-)

elficzku ja czytam twoje posty ale ty moich chyba nie :-(
bo zadałam ci pytanie i nic ...:baffled:
:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: no pamiętam to pytanie..

elficzko :elvis:

a jak Weroniczka sypia teraz? spokojnie czy ma akcje nocne ?

Julia przez 2 tyg budziła się w nocy i wrzeszczała i tak codziennie, nic ją nie uspakajało. Powiedziałam o tym lekarce i dała jej 2 preparaty homeopatyczne i od 2 dni znów cisza ... :tak:

i właśnie o Was elfiko pomyslałam
i pamiętam moja odpowiedz która napisałam zaraz po Twoim poście ale jej nie ma :szok: :szok: :szok: :-( dlaczego? nie wysłało mi sie czy co??? Kurcze nie wiem ale odpowiedziałam od razu, przyrzekam!! :sick:
Napisąłam ,że nie chce sie chwalic ale moje dziecko ostatnio ładnie noce przesypia i budzi sie tylko rano około 6tej na mleko a potem jeszcze śpimy do 9.00 czasami 9.30
dzisiaj w nocy mała sie budziła pare razy u nawet pomyśłałam,ze znowu sie pochwaliłam na Bb i znowu zmiana na gorsze :baffled:

wstałam dzisiaj z WIELKIM BÓLEM GŁOWY:-( :no: :baffled:

już wczoraj nie mogłam zasnąć,bo mnie bardzo bolała głowa,
łyknęłam dwa proszki i dopiero zasnęłam,
miałam nadzieję,że rano b edzie git,
a ja nadal cierpię:no: :no: :no: :no: :no: :no:

czy mi się uda dzisiaj coś zrobić???:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

czesc :)

Aniu Sz ja jestem nie w temacie i pewnie nie dam rady nadrobioc wszystkiego :( co CI sie stalo?
mam nadzieje ze to nic powaznego i skoro cieszysz sie ze chodzisz to domyslam sie ze cos z nogami ....Aniu trzymaj sie i wracaj do sil :elvis:

a ja tylko Wam powiem ze jedyne co mi sie rzucilo w oczy to Wasze piekne nowe avatarki :) :) jakie Wy ladne jestescie!!!!

co tu tak wszyscy cierpia ?

na pocieche Wam powiem ze ja tez :sick: :eek: raz ze z tesknoty a dwa : z bolu rosnacej 8 :eek: :baffled:
no i Gaba tez cierpiaca bo podbila sobie oko i ma wsztstkie kolory teczy na buzi :szok:

aha.......cieszee sie ze jeszcze mnie pamietacie:cool2: :elvis: :elvis: :elvis: :cool2:

cześc kobity :-)

:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: no pamiętam to pytanie..

i pamiętam moja odpowiedz która napisałam zaraz po Twoim poście ale jej nie ma :szok: :szok: :szok: :-( dlaczego? nie wysłało mi sie czy co??? Kurcze nie wiem ale odpowiedziałam od razu, przyrzekam!! :sick:
Napisąłam ,że nie chce sie chwalic ale moje dziecko ostatnio ładnie noce przesypia i budzi sie tylko rano około 6tej na mleko a potem jeszcze śpimy do 9.00 czasami 9.30
dzisiaj w nocy mała sie budziła pare razy u nawet pomyśłałam,ze znowu sie pochwaliłam na Bb i znowu zmiana na gorsze :baffled:

wierze :-) :-) :-p :-p :elvis:

to fajnie że Weroniczka śpi
u nas ostatnio było ciężko

i Julia wcale nie chce spac w łóżeczku :zawstydzona/y: normalnie katastrofa :-(

wierze :-) :-) :-p :-p :elvis:

to fajnie że Weroniczka śpi
u nas ostatnio było ciężko

i Julia wcale nie chce spac w łóżeczku :zawstydzona/y: normalnie katastrofa :-(
noo u nas też problemy z ty, łóżeczkiem są :-( w dzień tragedia- albo będzie spała godzinke dwie ale to na naszym łózku ze mna w roli usypiacza albo wcale nie bedzie spała i około 17stej juz jest tak zmęczona,ze wyje jak syrena az do kąpieli
W nocy tez ma czasem odpałyale już dużo żadziej niż kiedyś , dzisiaj np. pare razy sie na smoka budziła a o 4tej wstała w łóżeczku, poduszke pod pache złapała i woła mama odź co znaczy- mama choć do łóżka dużego :-(
nie wziełam jej i nie spalismy z tego powodu do 5.30 bo tak wrzeszcząła ,że nawet G. obudziła.
Wieczorem tez mamy problem z usypianiem, zasypia w łóżeczku ale trwa to dłużej niz zwykle i musze pare razy wchodzić do niej i ją kłaśc spowrotem bo stoi w łózeczku i mnie woła :baffled:

reklama
cześć Maniula, fajnie Cie tutaj zobaczyć :tak: :elvis:
Jak tam maluchy? przystosowały sie juz do polskiego życia? Tymul juz prawe trzylatek fiu fiu duży chłopczyk z niego :tak:

Do góry