elfiko
lipcowe mamy ´05
szpiegusku heheczesc Elfik !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szpiegusku heheczesc Elfik !!!
Własnie o tym pomyślalam, nawet numeru kom nie mamyKredziu a włsnie dzis myslałam czy u Ciebie wszystko ok bo tak rzadko tu zaglądasz a tu taka niespodzianka --- Kredzia daj na zwierzkach na siebie namiary, nie mamy do CIebie żadnego telefonu a przecież mozna by się czasem zdzwonic...
Kochana to ja Tobie zdrówka życze bo przeciez przy małym dziecku taka chora noga to zycie niezle potrafi skomplikować .biedny Elfik ...ale podziwiam Twoją konsekwencję ze spaniem Weroniki
zdrówka Ci życzę kochana...
Lilka ja tez czytam o tych Twoich problemach w pracy i powiem Ci kochana to samo co dziewczyny- nie daj sie!! Nie zwracaj kompletnie uwagi na tamta jędze a ona prędzej czy póżniej odpusci,czesc Aniu widze ze jestes :-)
w nocy nastukałam wam troche na zoo to wlec poczytaj....moze wytrwasz bo długie to :-)
qrcze gardło mnie boli tak ze nie moge polykac sliny:sick: