reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kochane troche spoznione ale od serca zyczenia dla Was.

Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Wam moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było.
Marta i Slawek z Alkiem

My jestesmy w Liverpoolu, Swieta spedzamy rodzinnie i zarlocznie;-)
Odezwe sie pewnie dopiero w srode alebo czwartek.

Dzieki za piekne zyczenia:tak:

u mnie dalej krzyżyki :-( ale to nie ważne, ważne że Ty jesteś !!:tak:

jak się czujesz kochana, jak sobie dajesz radę w Święta z dietą ?

Cześć Kate, ja też mam krzyżyki ale życzonka superasne- dziekuje i wzajemnie :tak:
to już trudno nie bede sie męczyła
a moja dieta nadal trwa chociaż pozwoliłam sobie zjeść kawałek drożdżówki z makiem i spróbowałam sałatki z kurczaka bo robiłam dla chłopaków dzisiaj i nie mogłam sie powsztrzymać i brzuch mi wywaliło jakbym momentalnie przytyła z 5 kilo :-p czyli jutro bez szaleństw

zaraz uciekam bo mamy oglądać filmik z łośkami dużym i średnim (najmniejszy śpi) jutro pewnie zajrze dobranoc i jeszcze raz spokojnych świąt
hmmm chyba jakies ziółka musze sobie zaparzyć :cool2:

Hej Martusia :elvis:

Kate taki świąteczny okres pełen różnych smakowitości to najgorsza próba dla kogoś na takiej wymagającej diecie. Dzielna jesteś !!!

Hej Martusia :elvis:

Kate taki świąteczny okres pełen różnych smakowitości to najgorsza próba dla kogoś na takiej wymagającej diecie. Dzielna jesteś !!!
ni nie będę mówić że mi lekko zwłaszcza że ja uwielbiam pierogi i te wszystkie wigilijne potrawy a musiałam sie zadowolić moim pstrągiem pieczonym w rękawie foliowym ale był nawet niezły musze kiedys zrobić dla wszystkich ;-) :tak:

reklama
dobra uciekam już mnie nie ma
dzięki za uznanie ale ratuje mnie to że my na święta nie robiliśmy jakiejś specjalnie wyżerki ze względu właśnie na moją diete i poza tym łoś zaczął sie odchudzac bo przytyło mu sie ostatnio wiec sprawa rozwiązana a nie chodzimy też nigdzie wiec nie ma pokus
pa do jutra:elvis:

Do góry