elfiko
lipcowe mamy ´05
jezdem... pociłam sie na zwierzakachElfik, a gdzie Ty się zapodziałaś ????????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jezdem... pociłam sie na zwierzakachElfik, a gdzie Ty się zapodziałaś ????????????????
u mnie dalej krzyżyki :-( ale to nie ważne, ważne że Ty jesteś !!
jak się czujesz kochana, jak sobie dajesz radę w Święta z dietą ?
to już trudno nie bede sie męczyłaCześć Kate, ja też mam krzyżyki ale życzonka superasne- dziekuje i wzajemnie
ni nie będę mówić że mi lekko zwłaszcza że ja uwielbiam pierogi i te wszystkie wigilijne potrawy a musiałam sie zadowolić moim pstrągiem pieczonym w rękawie foliowym ale był nawet niezły musze kiedys zrobić dla wszystkich ;-)Hej Martusia
Kate taki świąteczny okres pełen różnych smakowitości to najgorsza próba dla kogoś na takiej wymagającej diecie. Dzielna jesteś !!!
tak tak Kate jestes baaardzo dzielna, bije dla Ciebie pokłony uznaniaHej Martusia
Kate taki świąteczny okres pełen różnych smakowitości to najgorsza próba dla kogoś na takiej wymagającej diecie. Dzielna jesteś !!!