reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
siadam sobie a tutaj same niespodzianki :-) :tak:
Moje kochane ulubione lipcóweczki online i jeszcze jedna z Nich sprawiła,że poryczałam sie ze wzruszenia :tak:
Asiu dzieki za życzonka :elvis: :elvis: :elvis: super było zobaczyc Twoja kochana i śliczną twarzyczke :elvis: :elvis:

Moje kochane ulubione lipcóweczki online i jeszcze jedna z Nich sprawiła,że poryczałam sie ze wzruszenia :tak:
Asiu dzieki za życzonka :elvis: :elvis: :elvis: super było zobaczyc Twoja kochana i śliczną twarzyczke :elvis: :elvis:

hehe, sama nie wiedziałam jak zrobic z tymi zyczonkami, chciałam napisac cos dla kazdej ale pomyslałam sobie, ze moze sie ucieszycie, jak zobaczycie moja buzie.........:cool2: :cool2:

kisssssss kisssssssssss
no proszę jak miło :):)
już miałyśmy Cię wzywać telepatycznie :cool2: :cool2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

hehe, sama nie wiedziałam jak zrobic z tymi zyczonkami, chciałam napisac cos dla kazdej ale pomyslałam sobie, ze moze sie ucieszycie, jak zobaczycie moja buzie.........:cool2: :cool2:

oj nawet bardzo !!! kto inny jak nie nasza Asia kochana, mógł wpaść na taki fantastyczny pomysł ! Ja myślę, że każda z nas wisi Ci co najmniej po 1 browarze na wiosennym spotkaniu hihihihihi;-) ;-)

A ja dzisiaj sama na pokładzie bo G. tez w robocie na noc.

chciałam Wam cos pokazać.
Weronika dostała od mojej mamy teletubisia Po- jest wielkości Weroniki a najlepsze w nim jest to,ze moja mama sama go uszyła!!!:szok:
oceńcie same :tak: :-D
ojjft8.jpg

reklama
Do góry