reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

witam wszystkich
u nas dzisiaj piękna pogoda, słonko i lekki mrozik byliśmy razem w kościele ale krzysiek dawał tak czadu że chyba prędko z nim nie pójdziemy, wrzeszczał na cały głos bo zobaczył ścienny zegar i krzyczał BIM BAM albo wołała piotrka PEPE i tak w kółko
teraz śpi obiad sie gotuje a ja mam chwilke dla siebie:cool2:

reklama
czesc kasiu :-):-)

u nas dzisiaj na obiadek roladki ze szpinakiem, ziemniaczki i mizeryja hehehe
zaraz zabieram sie za gotowanie, chociaz tak naprawde to nic mi sie nie chce!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

cześć Joasiu :-)
ja tez mam lenia ale chociaż obiad zrobimy, u nas kurczak ziemniaczki i sałata (z jogurtem heheh ;-) )

krzysiek juz wstał zostawiłam w pokoju moją komórkę i ...oczywiście zadzwoniła a normalnie to nikt nie dzwoni tygodniami

witam w drugi dzień świątecznego lenistwa :-)

Moja rodzina zasnęła tzn.G. miał uspac Weronike bo ona nam ostatnio wcale nie chce w dzień spac i jedynie z kims to godzinke podrzemie i w rezultacie on chyba tez zasnął bo cicho tam juz dobre pół godziny :tak: :laugh2:
tak wiec snuje sie po domu i nie mam co robic, chyba troche posprzątam :-p
Tutaj tez widze cisza świąteczna panuje
No nic.. zmieniłam suwaczek i znikam :tak:
pa baby....

Asieńko, aż mi się łezka w oku zakręciła, jak cię zobaczyłam i posłuchałam :elvis: Super pomysł i super życzonka. Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:elvis: :elvis: :elvis:

hej babeczki :-):-)

witam poswiatecznie:-D
z dodatkowymi kilogramami ;-) i uczuciem, ze tegoroczne swieta przemkneły mi przez palce!!!!! jakos wogole ich nie poczułam, moze dlatego, ze niestety wiekszą ich połowe spedziłam w pracy.....

troche sie steskniłam za klikaniem na BB, bo w Swieta jakos mało Nas było..........mam nadzieje, ze od dzisiaj cos sie ruszy!!!!

reklama
Do góry