reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

witam wszystkich
u nas dzisiaj piękna pogoda, słonko i lekki mrozik byliśmy razem w kościele ale krzysiek dawał tak czadu że chyba prędko z nim nie pójdziemy, wrzeszczał na cały głos bo zobaczył ścienny zegar i krzyczał BIM BAM albo wołała piotrka PEPE i tak w kółko
teraz śpi obiad sie gotuje a ja mam chwilke dla siebie:cool2:

reklama
czesc kasiu :-):-)

u nas dzisiaj na obiadek roladki ze szpinakiem, ziemniaczki i mizeryja hehehe
zaraz zabieram sie za gotowanie, chociaz tak naprawde to nic mi sie nie chce!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

cześć Joasiu :-)
ja tez mam lenia ale chociaż obiad zrobimy, u nas kurczak ziemniaczki i sałata (z jogurtem heheh ;-) )

krzysiek juz wstał zostawiłam w pokoju moją komórkę i ...oczywiście zadzwoniła a normalnie to nikt nie dzwoni tygodniami

witam w drugi dzień świątecznego lenistwa :-)

Moja rodzina zasnęła tzn.G. miał uspac Weronike bo ona nam ostatnio wcale nie chce w dzień spac i jedynie z kims to godzinke podrzemie i w rezultacie on chyba tez zasnął bo cicho tam juz dobre pół godziny :tak: :laugh2:
tak wiec snuje sie po domu i nie mam co robic, chyba troche posprzątam :-p
Tutaj tez widze cisza świąteczna panuje
No nic.. zmieniłam suwaczek i znikam :tak:
pa baby....

Asieńko, aż mi się łezka w oku zakręciła, jak cię zobaczyłam i posłuchałam :elvis: Super pomysł i super życzonka. Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:elvis: :elvis: :elvis:

hej babeczki :-):-)

witam poswiatecznie:-D
z dodatkowymi kilogramami ;-) i uczuciem, ze tegoroczne swieta przemkneły mi przez palce!!!!! jakos wogole ich nie poczułam, moze dlatego, ze niestety wiekszą ich połowe spedziłam w pracy.....

troche sie steskniłam za klikaniem na BB, bo w Swieta jakos mało Nas było..........mam nadzieje, ze od dzisiaj cos sie ruszy!!!!

reklama
Do góry