reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
A ja dzisiaj sama na pokładzie bo G. tez w robocie na noc.

chciałam Wam cos pokazać.
Weronika dostała od mojej mamy teletubisia Po- jest wielkości Weroniki a najlepsze w nim jest to,ze moja mama sama go uszyła!!!:szok:
oceńcie same :tak: :-D
ojjft8.jpg

Po jest suuuuuuuuper, tylko chyba ma odrobinę za długą szyję, ale komu to przeszkadza...?? z pewnością będzie to ulubiona zabawka Weroniczki.
Mojej Julce kupiłam taką trochę kaleczną Po w Zakopcu i to jest jej zabawka nr 1, bije wszystkie inne na głowę.
Wczoraj młoda dostała z 6 różnych pluszaków, 2 super lale, wózek, sorter i jeszcze inne duperele i co??? Po i tak jest najlepsza :tak: :tak: :tak: :tak:
Zawsze do snu musi kłaść się razem z Po :zawstydzona/y: :tak: :tak: :tak:

Acha- mama Elficzki ma wielki talent, bo uszyć taką tubiśkę to nie łatwa sprawa. Gratulacjony !!!

bozenarodz__4_.gif

Miękkich płatków śniegu za oknem, ciepłych bamboszy przy pachnącej choince i sypiącym iskrami kominku, a także wymarzonych prezentów i spokoju w sercu!

xmastree__10_.gif
xmastree__10_.gif
xmastree__10_.gif
xmastree__10_.gif
xmastree__10_.gif

Kate, dziękujemy za życzonka:tak: :elvis: :elvis:, ale zamiast obrazków mamy same krzyżyki :zawstydzona/y: :no: :-( przynajmniej u mnie tak jest ???

reklama
Do góry