reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
oj nawet bardzo !!! kto inny jak nie nasza Asia kochana, mógł wpaść na taki fantastyczny pomysł ! Ja myślę, że każda z nas wisi Ci co najmniej po 1 browarze na wiosennym spotkaniu hihihihihi;-) ;-)
no ja mysle.........
trzymam za słowo........
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
A ja dzisiaj sama na pokładzie bo G. tez w robocie na noc.
chciałam Wam cos pokazać.
Weronika dostała od mojej mamy teletubisia Po- jest wielkości Weroniki a najlepsze w nim jest to,ze moja mama sama go uszyła!!!
oceńcie same
Po jest suuuuuuuuper, tylko chyba ma odrobinę za długą szyję, ale komu to przeszkadza...?? z pewnością będzie to ulubiona zabawka Weroniczki.
Mojej Julce kupiłam taką trochę kaleczną Po w Zakopcu i to jest jej zabawka nr 1, bije wszystkie inne na głowę.
Wczoraj młoda dostała z 6 różnych pluszaków, 2 super lale, wózek, sorter i jeszcze inne duperele i co??? Po i tak jest najlepsza
Zawsze do snu musi kłaść się razem z Po
Acha- mama Elficzki ma wielki talent, bo uszyć taką tubiśkę to nie łatwa sprawa. Gratulacjony !!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
weacam za pare minutek, mam troszke papierow do wpisania..gora 10 min.
kate332
lipcowe mamy'05
Kate, dziękujemy za życzonka , ale zamiast obrazków mamy same krzyżyki :-( przynajmniej u mnie tak jest ???
no właśnie nie wiem czemu próbuje cos z tym zrobić ale mi nie wychodzi wpadłam na chwilke żeby wam złożyć życzenia i klapa :-(
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
u mnie już jest OK mam nadzieje że widać
u mnie dalej krzyżyki :-( ale to nie ważne, ważne że Ty jesteś !!
jak się czujesz kochana, jak sobie dajesz radę w Święta z dietą ?