reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kobity ja spadam
chce sobie jeszcze pomalowac paznokcie i troche w wannie posiedze :tak: z lampka wina
chce isc wczesniej spać bo ostatnio chodze spać o 1szej w nocy :baffled:
Dobranoc kobitki :elvis:
słodkich światecznych snów ,a Tobie Asiu zycze spokojnego dyżuru zebyś tez mogła sie zdrzemnąc
papa :elvis:

OOOOOOO no skoro uciekacie to ja też się wymiksowuję ;-)

Idę do łosiego mojego :zawstydzona/y: :tak: ;-) ;-)

nereczka babeczki !! :-D

całuski elficzku, nie dziekuje oczywiscie!!!!!

nie nadazam z tym wpisywaniem.......................
czuje sie jak sekretarka w tej pracy a nie jak ratownik......

oj nawet bardzo !!! kto inny jak nie nasza Asia kochana, mógł wpaść na taki fantastyczny pomysł ! Ja myślę, że każda z nas wisi Ci co najmniej po 1 browarze na wiosennym spotkaniu hihihihihi;-) ;-)

buuuuu
a ja nic nie dostałam od naszej Asi :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:

Hej kobitki,
nadrabiam .......

hej hej w jeszcze swiateczny poranek!!!

mam nadzieje, ze pogoda u was taka sama jak u mnie...........piekne słoneczko!!!!

łoski moje wybyły na spacerek a ja kawa i pozniej zabieram sie za ogarniecie chalupki, wczoraj chłopaki same sie gosciły wiec mam troche do zrobienia......hihi

reklama
Do góry