reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
kobity ja spadam
chce sobie jeszcze pomalowac paznokcie i troche w wannie posiedze :tak: z lampka wina
chce isc wczesniej spać bo ostatnio chodze spać o 1szej w nocy :baffled:
Dobranoc kobitki :elvis:
słodkich światecznych snów ,a Tobie Asiu zycze spokojnego dyżuru zebyś tez mogła sie zdrzemnąc
papa :elvis:

OOOOOOO no skoro uciekacie to ja też się wymiksowuję ;-)

Idę do łosiego mojego :zawstydzona/y: :tak: ;-) ;-)

nereczka babeczki !! :-D

całuski elficzku, nie dziekuje oczywiscie!!!!!

nie nadazam z tym wpisywaniem.......................
czuje sie jak sekretarka w tej pracy a nie jak ratownik......

oj nawet bardzo !!! kto inny jak nie nasza Asia kochana, mógł wpaść na taki fantastyczny pomysł ! Ja myślę, że każda z nas wisi Ci co najmniej po 1 browarze na wiosennym spotkaniu hihihihihi;-) ;-)

buuuuu
a ja nic nie dostałam od naszej Asi :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:

Hej kobitki,
nadrabiam .......

hej hej w jeszcze swiateczny poranek!!!

mam nadzieje, ze pogoda u was taka sama jak u mnie...........piekne słoneczko!!!!

łoski moje wybyły na spacerek a ja kawa i pozniej zabieram sie za ogarniecie chalupki, wczoraj chłopaki same sie gosciły wiec mam troche do zrobienia......hihi

reklama
Do góry