reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
:tak: Hanti, nie dość, że mądra, to jeszcze utalentowana :tak: Ślicznie wykombinowałaś z tymi firankami. Strasznie lubię, jak babeczka potrafi zrobić coś z niczego :tak: Taka sama jest nasza elfiko :tak:

Niania, czekamy na relacje z rozmowy :cool2:

Gazelko, szkoda, że z mieszkankiem są problemy, ale pewnie wkrótce znajdziecie inne, lepsze i będziecie wdzięczni losowi, że Was tak łaskawie potraktował :tak:

Uciekam do pracki, ale mi się dzisiaj nie chce, jestem niewyspana buuuu :baffled:

Relacje zdam jak wroce od lekarza - na razie pracuje ostro.

Co do nocniczka - to Jas juz coraz wyrazniej informuje o tym ze robi kupke i biegnie do lazienki. Z sikaniem jest na razie roznie, ale coraz czesciej pokazuje ze wlasnie zrobil;-) - wiec zaczyna odnotowywac fakt robienie - to juz blizej niz dalej.

Jeszcze zapomnialam sie pochwalic ze wczoraj wybralam sie z moja mama no iJAsiem na zakupki urodzinowe (zalegle) i mama kupila mi superasne brazowe kozaczki - buty to jedyna rzecz ktora moge kupowac w ciazy wiedzac ze jeszcze kiedys je ubiore - no bo z ciuchami to same wiecie;-) .

Biust mam gigant, pas szeroki ze hoho - ostro mi juz brzucho wyskoczyl no i pozostania mi niebawem zakupy ciazowe:-)

Hej baby !

Widzę bunt załogi ! :-) :-)

No cóż sama nie mam ostanio weny do pisania...

Joasiu- rumień zszedł następnego dnia. Jedynie do dziś jest zgrubienie w miejscu szczepienia. Dziękuję za troskę :elvis:

Gazelko- trzymam kciuki za mieszkanko ! A obiecany mail krąży w mojej głowie hihihi, mam nadzieję, że się zmobilizuję w końcu z odp. :wstydek: :-) :-)

no i płyta mi piszczy, że zupa gotowa...

żegnam miłe panie na czas bliżej nieokreślony !

Czesc wszystkim w srodowe popoludnie.:-)

Alek juz wstal, za to Slawek sie polozyl. dzis spedzamy wieczor razem wiec niech sie chlopak wyspi.
Ysiu jasne , ze Cie pamietamy i twoja natalke tez. u nas piski tez wystepuja tak kilka razy na dzien. Nie jest tragicznie, albo ja jestem taka wytrzymala:baffled: jestem ciekawa jak tam nasza pionierka nocnikowa/ jak jej idzie sikanie do nocnika.
U nas postanowilam troszke spasowac, a raczej poczekas kilka tygodni i zaczac od nowa. Alek jak najbardziej informuje o kupie ale juz jak ma w pampersie zaraz po zrobieniu. Wie , ze trzeba robic do kibelka, ale jakos mu sie to nei usmiechac. moze powinnam kupic nocnik:dry:

Iwon u nas tez pomaganie mamie jest bardzo polularne,ale az sie boje, zeby nie za bardzo;-) :-p Kolezanki ciotka ma synka, ktory "skobiecial" starsznie do tego stopnia, ze bawi sie w gotowanie zup (ma kupione garnki) prasuje z mama i pierze (ma do tego kacesoria) A lat ma juz chyba z 5. Tak sie smieję tylko, bo oczywiscie warzne, zeby chlopak umial znalezc sie tez w praniu i gotowaniu:-p

Lila napewno taka daleka droga dla Milenki bylaby wyczerpujaca wiec nei masz co zalowac. Zreszta wyprawa wiaze sie z jedzeniem pieluchami itp wiec ile w tym przyjemnosci, skoro to bedzie krociutki wyjazd?

Aniu.g to moze poznasz plec dzisiaj tez? :tak: Ja wiedzialam wlasnei juz od 14 tygodnia:-) tak wogole to koniecznei porob fotki swojego brzuszka, tak jak bylo to w przypadku Jasia. MJialas wtedy sliczny brzuszek i... sliczne zdjecia. Bedziemy sie bardzo cieszyc mogac zobaczyc wsrod nas nowy brzuszek. A moze i ktoras sie skusi, albo sobie pofolguje:-p :cool2: ;-) koniecznie wklej, bardzo Cie prosze:tak: :elvis:

Hej baby !

Widzę bunt załogi ! :-) :-)

żegnam miłe panie na czas bliżej nieokreślony !

No tego typu posty to tu niepowinny miec miejsca. No wiecie cos podobnego? (tak moja babcia zawsze mawia jak jest oburzona;-) )

Edziu koniecznie choc jeden post na dzien:tak:

Gazelko moze niech wam gosc powie o co mu chodzi tak "kawa na ławę" Moze wystawil mieszkanko, bo chce wiedziec jakie bedzie zainetresowanie i na ile moze podniesc cene? Oby tak nei bylo, niech sie zdecyduje na sprzedaz i juz:tak:

A znajnowszysch slow mojego Alka to mamy szampom- szampon z superowym akcentem na "sz", jyś- ryż, gisik- grysik, pesiuś- piesiu, tatuyś-tatuś , ba(p)cia, babcia. Wogole to wzielo go na zdrabnianie:-D

hej hej melduje sie i ja :)

aniu co o odchudzania mozesz czytnac na odchudzaniu :tak:

a tak wogole to u nas wojna a raczej traktowanie siebie jak powietrza trwa nadal ..............wole sie nie odzywac do tej chorej baby (tesciowa) wystarczy ze zygac mi sie cche jak ja widze lub slysze

zoabcze moze uda imi sie nadrobic co tu stukalyscie

mialam pisac elen ze ladniuse foto w suwczku :tak: no i widac obie panie na nim :tak:.................a wlasnie jak myjesz ten dziubek od kubka ?? mnie szlak z nim trafia taki waziutki

ciekawe jak nasza niania :confused:

katka jak z woda macie juz ??

hanti no no firanki i talenta plastyczne brawo brawi.........a z paczuszki.........hmmm chyba 3 bit grzes i .....moze jeszcze o tak milka jeszcze truskawkowa o tak bomba !

lila ale kanal z tym autem :baffled:

klaudus musisz poznac uroki tego co maja nie jdne z nas ;-):elvis::elvis:

jak ma sie nasza piekna weroniczka ?????

aniu no no rudosci :tak: to lubnie .....................z niecierpliwoscia czekam na foteczke

iwonka faktycznie macie maly dylemacik z tym zlobkiem :baffled:...............a wlasnei kochana podaj stronke zespolu juz kiedys mialam pytac jak ona sie wowie bo nie pamietam :eek:

martulka zycze zeby dzisiejsza noc byla spokojna !!!!!!!!!!!!!!!!:elvis::elvis:

gazelko ja jeszcze trzymam kciuki za wasze mieszkanko....................jesli nie to to szybciutko zebyscie inne ciekawe propozycje znalezli !!!:elvis:

ysia oczywiscie ze pamietamy kozice gorska ;) i jej mame :tak: i czytamy i prosimy o wiecej postow !!!!!!!!!

iwonko gratulacje kupska dla doroslego pomagiera :tak::-D

martusia my w domu mamy taka plastikowa kuchnie (beno chcial i przywiezli mu z niemiec chyba 3 do wyboru :-)) no i siwetnie sie we trzech w niej bawili !!!! jeszcze tymi cos tam mieszal otwieral drzwiczka i zamykal wkladal blaszki i wyjmowal (piekl iasto) a benul gotowal nam pytal co chcemy i gotowal :D
p.s tymi tez pomaga :tak: wklada do szuflady tak jak kornelek albo np w kuchni do suflady odnosi mi przyprawy :tak: albo swoje tetry wyrzuca co dopiero powkladane ;)

no i chyba dobrnelam........................

wiec zmykam bo kominek sie wlaczyl (wogole masakre tu robia ustawili kominek zeby sie wlaczal o 16 do 22 i od 4.30do 10 a reszta dnia olewka niech sobie bedzie zimno a co! i jeszcze tesciowa mowi ze gdyby nie dziecko to by wogole nie grzali niech spada szuja jedna !)

reklama
Do góry