reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

chejj dzięki za podpowiedź z tą ciemieniuchą ;-)

Klaudia - JESTEM POD WRAŻENIEM na mikołaja u Was robi się takie duże prezenty? u nas tylko słodycze się daje no i też jakoś powolutku czujemy nadchodzące ŚWIĘTA:-)

tak sobie czytam że Wasze dzidziolki już na nocniczek robią a martynia zwiewa ile sił w nóżkach i wrzeszczy strasznie na jego widok więc narazie jej nie zmuszam ale sama nie wiem, gdzieś tam czytałam że trzeba czekać aż dzidziolek sam będzie gotowy
więc czekam

martynia waży 9.500:happy: :cool2:

reklama
co do siadaia na nocnik to Kuba siada...ale jeszcze nic na niego nie robi ...no cóz jestesmy na początku drgi

a na ciemieniuche zapomniałam Ci Kasiu napisac ze ja stosowałam podgrzany linomag i tez ewelacyjnie pomagał...a Kuba miał wtedy długie włosy wiec moze i wy się obędziecie bez obcinania...

a co do Mikołaja, to my nie obchodzimy po częsci z braku finansów a po czesci z braku takiej u nas tradycji...no ale musze przyznac ze tradycja miła wiec moze ją w przyszłoci wprowadzimy

no a Kuba waży 10.5 ale to go nie zwalnia z posiadania ksywy(przezwiska - nie wiem czy w innych województwach tez tak mówicie wiec od razu wyjasniam) KLUSEK ;)

witam wieczorkiem...........:-):-):-)

u Nas tez Mikołaj zawitał, wiec własnie przed chwilka pozegnałam gosci!!!
Kuba obkupiony w zabawki, ubranka ...............i w nocnik!!!
Mam nadzieje, ze w taki nowiutki, sliczniutki uda nam sie cos zrobic, narazie sie przymierzam, jutro w " porze kupki" przejdziemy do akcji Nocniczek Gate !!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

cześć babeczki, u nas kolejny z serii pokręconych tygodni :baffled: :eek: :eek: :sick: Jakaś jestem zakręcona, wszystko mi się chrzani, dookoła wszyscy terminy mi zmieniają ja już nie wiem co i jak :eek: jakaś taka zamulona chodzę, niewyspana, zmęczona jak pies, ciągle ktoś cos ode mnie chce, raaaaaju no trochę luzu proszę :baffled: :sick: Wczoraj poszłam na zakupki mikołajkowe, cała kasa mi wypłynęła :szok: ja nie wiem jak to możliwe :baffled: jak mi kasa za fuchy przed świętami nie spłynie to...:dry: :dry: :dry: :szok: :eek: za to Michał jest super, chichroli się koleś non stop, wszyscy za nim szaleją na maxa, a dziś nawet jak był z dziadkiem na spacerze to wydębił od jednej pani... pieska :eek: - dała mu smycz i prowadził pieska na spacer :-p :-D :-) :-)
No cóż psiarz stuprocentowy :-)

no i się wkurzyłam bo na axn leci Lost, myślałam że 3 w końcu a oni 1 powtarzają :wściekła/y:

reklama
hello kochane:-)

ostatnio mam mało czasu na bb,
bo sprzątam bardzo namiętnie moje trochę niedopieszczone mieszkanie:-p ;-)

Do góry