reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

chejj dzięki za podpowiedź z tą ciemieniuchą ;-)

Klaudia - JESTEM POD WRAŻENIEM na mikołaja u Was robi się takie duże prezenty? u nas tylko słodycze się daje no i też jakoś powolutku czujemy nadchodzące ŚWIĘTA:-)

tak sobie czytam że Wasze dzidziolki już na nocniczek robią a martynia zwiewa ile sił w nóżkach i wrzeszczy strasznie na jego widok więc narazie jej nie zmuszam ale sama nie wiem, gdzieś tam czytałam że trzeba czekać aż dzidziolek sam będzie gotowy
więc czekam

martynia waży 9.500:happy: :cool2:

reklama
co do siadaia na nocnik to Kuba siada...ale jeszcze nic na niego nie robi ...no cóz jestesmy na początku drgi

a na ciemieniuche zapomniałam Ci Kasiu napisac ze ja stosowałam podgrzany linomag i tez ewelacyjnie pomagał...a Kuba miał wtedy długie włosy wiec moze i wy się obędziecie bez obcinania...

a co do Mikołaja, to my nie obchodzimy po częsci z braku finansów a po czesci z braku takiej u nas tradycji...no ale musze przyznac ze tradycja miła wiec moze ją w przyszłoci wprowadzimy

no a Kuba waży 10.5 ale to go nie zwalnia z posiadania ksywy(przezwiska - nie wiem czy w innych województwach tez tak mówicie wiec od razu wyjasniam) KLUSEK ;)

witam wieczorkiem...........:-):-):-)

u Nas tez Mikołaj zawitał, wiec własnie przed chwilka pozegnałam gosci!!!
Kuba obkupiony w zabawki, ubranka ...............i w nocnik!!!
Mam nadzieje, ze w taki nowiutki, sliczniutki uda nam sie cos zrobic, narazie sie przymierzam, jutro w " porze kupki" przejdziemy do akcji Nocniczek Gate !!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

cześć babeczki, u nas kolejny z serii pokręconych tygodni :baffled: :eek: :eek: :sick: Jakaś jestem zakręcona, wszystko mi się chrzani, dookoła wszyscy terminy mi zmieniają ja już nie wiem co i jak :eek: jakaś taka zamulona chodzę, niewyspana, zmęczona jak pies, ciągle ktoś cos ode mnie chce, raaaaaju no trochę luzu proszę :baffled: :sick: Wczoraj poszłam na zakupki mikołajkowe, cała kasa mi wypłynęła :szok: ja nie wiem jak to możliwe :baffled: jak mi kasa za fuchy przed świętami nie spłynie to...:dry: :dry: :dry: :szok: :eek: za to Michał jest super, chichroli się koleś non stop, wszyscy za nim szaleją na maxa, a dziś nawet jak był z dziadkiem na spacerze to wydębił od jednej pani... pieska :eek: - dała mu smycz i prowadził pieska na spacer :-p :-D :-) :-)
No cóż psiarz stuprocentowy :-)

no i się wkurzyłam bo na axn leci Lost, myślałam że 3 w końcu a oni 1 powtarzają :wściekła/y:

reklama
hello kochane:-)

ostatnio mam mało czasu na bb,
bo sprzątam bardzo namiętnie moje trochę niedopieszczone mieszkanie:-p ;-)

Do góry