reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ahaaaaaaa hanti czy albo jak mozna przemienic ten plik z cwiczeniami na brzuch na avi ????????? albo jak to nie problem czy moglabycs...............i czy slugo laduje ci sie na wyslijto ????????? cholerka bo ja nie moge cwiczyc w pokoju na tv :( i ubolewam bo tu nie zawsze moge na kompie :(

i jeszcze co mi sie przypomnialo w kwesti tesciowa...........strasznie nie chca zebysmy pojechali do pl !!! ostatnio gery powiedzial artkowi ze musi isc do pracy 27 (co jest nieprawda) ale mlody sie dokladnie jeszcze szefa zapyta...............chyba sa zazdrosni jak miedzy nami jest siiiiii (kasiu.k :elvis::-)) no a dzis wariatka wiecie szlam z tymim na spacer i pod domem zatrzymal sie chlopak polak ktory pracuje u niej w fabryce bo otwieraja w pl taka i sa na szkoleniu....................no i pyta czy tesciowa w domu i czy spi mowie ze nie i pytam jak tam droga (bo z pl wraca) zaczal mowic i mowi odstawie auto i pogadamy a ta franca tylko zaczal dochodzic do nas to wyszla z domu i mowi o dawid hodz chodz bo czekalam no jaka rabnieta baba ja mowie ze zloscia no idz idz bo czekala :wściekła/y: mi tam nie zalezalo dowiedzialam sie ze sniegu jeszcze nie ma i tyle a reszta to ................ehh co za babsko

reklama
To jeszcze Wam napiszę, żebyście miały co czytać ;-) , ze znalazłam super patent na marudzące dziecko, przeszkadzające w domowych obowiązkach :dry: Otóż angażuję młodego zawsze do pomocy ;-) Ostatnio układałam wyprasowane ciuchy w szafkach, a Kornelek mi dzielnie pomagał. Dostał przydział majtek i skarpet i miał je powkładac do szuflady w komodzie. I zrobił swoje, a z jakim zaangażowaniem :-D Aż upychał ręką, a jak mu się ciuszki skończyły, to wkładał, co wlezie- swoją pieluchę, moje spodnie etc. ;-) A jak wycieram kurze, to Kornelek oczywiście razem ze mną ;-) I tak rośnie mi mały pomagier. A co, córy nie mam, to przynajmniej syna muszę odpowiednio wychowywać ;-) :-)
Iwonka, u nas jest ten sam patent :-) Maciek ZAWSZE pomaga mi odkurzać - dostaje osobną szczotkę od odkurzacza i jeździ nią po dywanie. Jak ostatnio myłam kabinę prysznicową od środka, to Maciek szmatką maział ją od zewnątrz. Jak składam pranie, to synek zawsze dostaje swoje skarpetki i zanosi je do szafy, a potem spinacze wkłada do pudełeczka itp. itd.

dzien dobry Paniom:)

na wstępie zacznę od pochwał dla naszej zdolnej Hanti, nie dosc że mądra kobieta, to utalentowana jeszcze i jakiego ma zdolnego syna ...fiu fiu

Aniu.G czekamy na zdjęcia Twoje, dzieci i relacje z wizyty u gina.

Iwonko
a moze i Ty sę pochwalisz swoimi zdjęciami z sesji ??? no i powiem Ci ze i mój Kuba mi pomaga z sprzątaniu. najbardzij lubi odkurzanie. Zawsze najpierw on odkurza potem ja...no i mam nadzieje ze niebedzie w związku z tym zniewiesciały.

Kredziu co tu wiecej mówic o tesciowej jak: ehhh co za baba :(

Elfiku, napisz jak się macie z Waronika ??

Gazelko i jak się sprawy mają z mieszkaniem, wiadomo juz cos, zdecydował cos ten gosc ??

no i napominam panią Anię D. aby nam napisała jak było na rozmowie !!!

o czesc Klaudia :) :) :)

wiecie , Kuba ma dzis dzien głodomora, zjadł dzis :
rano: 250 kaszki, doprawił kanapką
przedpołudnie: kaszka
około 15: 2 talerze zupy( takie jak dla dorosłych)
a teraz upomniał się o kasze (zdjął butelkę z szafki przyniósł do mnie i mówi am am)
hmmm niezły łakomczuch mi rosnie

Ja mam właśnie przymusowe wolne. Mąż zadzwonił, że wróci z pracy dopiero koło 19, więc musiałam odwołać wszystkie lekcje, no i dzięki temu teraz zajadamy się z Maciusiem budyniem waniliowym :-)

U nas dzisiaj Mikołaj na całego. Dostałam śliczny szlafroczek, a Maciek to już nie wie w co ma ręce włożyć. Od Mikałaja dziadków dostał rowerek, od Mikałaja cioci zamek z rycerzem w lśniacej zbroi na białym koniu, nawet od moich uczniów jakies pierdułki podostawał :-) Z wrażenia to w nocy spać nie będzie. Kurcze dzięki Maćkowi, to sama poczułam się jak dziecko, bo jakoś tak światecznie się już zrobiło :-)

Lilka wiesz my to się chyba mozemy zacząc na pecha licytowac...oj cos Ci się ostatnio nie układa...powiem Wam ze ja to ostatnio tylko czekam az cos się jeszcze wydarzy no i sie doczekałąm. do 16 XII miałam sfinalizowac sprzed. działki i nie moge bo sie jeszcze w tym czasie dokumenty nie uprawomocnią. w związku z tym czekają mnie dodatkowe koszty no i kase bedziemy mieli dopiero po swietach.(włacznie z wypłatami) no i mąz w Wigilię pracuje do 22 -qr...a

o czesc Klaudia :) :) :)

wiecie , Kuba ma dzis dzien głodomora, zjadł dzis :
rano: 250 kaszki, doprawił kanapką
przedpołudnie: kaszka
około 15: 2 talerze zupy( takie jak dla dorosłych)
a teraz upomniał się o kasze (zdjął butelkę z szafki przyniósł do mnie i mówi am am)
hmmm niezły łakomczuch mi rosnie
Jezu my tak mamy codziennie. Maciek normalnie nie ma dna. Najgorsze jest to, że moja teściowa by mu w związku z tym cały czas coś dawała do jedzenia. Dzisiaj na przykład dowiedziałam się, że głodzę dziecko, bo jej nie pozwoliłam, żeby godzinę po obiedzie (zupa + drugie danie) mu dała kromkę chleba.

AniaSz, szkoda, że nie wyszło z tą sprzedażą działki przed świętami, ale pomyśl o tym tak, że po świętach wszyscy przeważnie narzekają na brak kasy, a wy będziecie ją własnie wtedy mieć :-)

reklama
Do góry