reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
aj dziewczyny a ja jeszcze nawet od kompa na dłużej nie odeszłam
jedynie co to byłam siku i pranko z prali wyjęłam nawet nie powiesiłam
tusiu moja siostra miała tak samo na początku ze swoim głodomorkiem a jak już odkrył że ma łapki to albo paluszka albo całą rączkę tak zassał że nie łatwo było mu ją zabrać, ale teraz ma już 3 miesiące skończone i jest spokojniej
nie takie napady na cycusia to miał może pierwszy miesiąć, anka tez była wyczerpana bo tu karmić, tu benuś chce się bawić, dobrze że ja jeszcze byłam w stanie się więcej z nim pobawić to jakoś tak łatwiej
jedynie co to byłam siku i pranko z prali wyjęłam nawet nie powiesiłam
tusiu moja siostra miała tak samo na początku ze swoim głodomorkiem a jak już odkrył że ma łapki to albo paluszka albo całą rączkę tak zassał że nie łatwo było mu ją zabrać, ale teraz ma już 3 miesiące skończone i jest spokojniej
Lilka
Fanka BB :)
nie bylo mnie pare godzinek a tu patrze czerwcowki przed nami zniknely i jestesmy pierwsze!!!!!!!!!!!

Frida tez to zauwazyla
a do mnie kolezanki chca przychodzic a ja sie migam..........nie mam ochoty na zadne babskie pogaduszki itd.
meczy mnie to
teraz moge tylko spac
wlasnie jednej kolezance napisalam ze moze mnie przyjsc odwiedzic jak urodze bo teraz unikam towarzystwa poniewaz moge tylko spac
a glupio zaprosic kogos i ziewac przy nim.........
no i jednej napisalam ze nie to druga teraz mi napisala i postawila przed faktem dokkonanym ze przyjdzie o 20 :

z babami!!!
Frida tez to zauwazyla
a do mnie kolezanki chca przychodzic a ja sie migam..........nie mam ochoty na zadne babskie pogaduszki itd.
meczy mnie to
teraz moge tylko spac
wlasnie jednej kolezance napisalam ze moze mnie przyjsc odwiedzic jak urodze bo teraz unikam towarzystwa poniewaz moge tylko spac
a glupio zaprosic kogos i ziewac przy nim.........
no i jednej napisalam ze nie to druga teraz mi napisala i postawila przed faktem dokkonanym ze przyjdzie o 20 :
z babami!!!
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
A ja choc to niby dopiero 37 tyg i 5 dni tez mam dolu zwiazane z oczekiwnaiem. Dzisiaj najgorzej z rana bylo, bo nie wiedzialam co z soba zrobic, takie zlosci i bezradnosc mnie ogarnely i w dodatku nie mialam internetu.
No tak lipiec lipcem, ale jak mi te miesiace szybciutko zlatywaly, tak teraz ten chyba sie dluzyc niemilosiernie bedzie. To tak wlasnie jest w moim przypadku, ze wszystko sie na przekor dzieje :
Ach niemarudze, bo do tego osobny watek jest 
Co do wyparzania, to ja sobie dzisiaj wygotowalm grzechotke jedna i starcila kolor
Daltego reszte rzeczy bede juz poprostu polewac wrzatkiem.
No tak lipiec lipcem, ale jak mi te miesiace szybciutko zlatywaly, tak teraz ten chyba sie dluzyc niemilosiernie bedzie. To tak wlasnie jest w moim przypadku, ze wszystko sie na przekor dzieje :
Co do wyparzania, to ja sobie dzisiaj wygotowalm grzechotke jedna i starcila kolor
graszka-po
Fanka BB :)
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
oj niania, ale z Ciebie balamutek
;D
reklama