reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Asiolku super pomysl z lista - mozna obserwowac jak sie "wyrabiamy" w terminach ;D

Frida przed Toba jeszcze nie wszystkie panie urodzily - zreszta do 11 - poniedzialku jeszcze kilka dni pozostalo...

reklama
Hej hej od rańca!

Dzisiaj dzień Elfiko! Mam nadzieje ze szybko uslyszymy od niej jakieś wieści :)

zmykam na sniadanko

Melanie - masz na mysli suwaczek? Bo ja mam tylko link do suwaczka na slowie misiaczek :) Moze wstawie bardziej widoczny gdy Macius sie pojawi ;D

czesc babeczki

a ja mam nastepna koszmarna noc za soba :mad:
nie moge spac choc jestem totalnie padnieta!!!!!!!!!!! o co w tym chodzi do cholerki??? mnie to meczy!!
przespie sie po sniadanku bo padam,oczy na zapalki.........ech
i bardziej mnie tam na dole boli,zawsze bolalo przy moich ruchach a teraz nawet jak juz leze qwiec mala nisko znow zeszla.........kurcze niech to wreszcie sie zacznie ::)

A ja przesypiam całe nocki i tylko kilka razy do kibelak na siku wstaję ale w półśnie.
Nic mnie nie boli i to jest okropne bo to znaczy że poród w lesie. :mad:

reklama
Zrobiłam sobie wczoraj dzień dla siebie i wybrałam sie do kosmetyczki na zrobienie rzęs i regulację brwi.
W szpitalu nie będę musiała malować. ;D
Kupiłam sobie też prezent na urodziny od mojego Mariuszka - bransoletkę z jaspisu czerwonego.

Ale zaszalałam.

Do góry