reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Aj to znowu ja!

Tusienka witaj w domku i Majusie ucaluj, a z tymi cyckami to ci radze zagladnij na forum noworodka na czerwcowe mamy one tam non stop gadaja o kolkach, karmieniu, ulewaniu, spaniu i ja od paru dni zagladam i jestem juz dosyc wyedukowana.

Maniu wszystkiego najlepszego dla Gabuni z okazji pierwszego tygodnia!!
Ja to juz sie tak denerwuje, ze chodze w kolko i nic nie potrafie do konca zrobic, a nastroj mi faluje jak ocean wrrrr

reklama
Co do diety, o ktorej piszecie na watku o stresach to ja mam dziwne zdanie...hmmm mam zamiar jesc normalnie ale rozsadnie i nowe rzeczy po jednej wprowadzac i obserwowac malucha, a te kolki i wzdecia i tak pewnie sie czasem beda pojawialy bo zoladeczki jeszcze nie wyksztalcone i maja prawo sie buntowac.
Dziewczyny czerwcowki pisza, ze np na kolki pomaga nagrzewanie brzuszka dziecka suszarka i jakies takie kropelki GRIP WATER czy cos takiego i te wszystkie espumisany , mysle ze damy rade!!!!!
Tusia Mania a Wy co jecie?? Jakies dietki stosujecie??

no suwaczki poprawilam  ;D

Skarbus mi jest az dziwnie bo malutka jest taka cicha jakby jej nie bylo... a Rozyczka Twoja jest takaaaaaa sliczniutka!!! i byloby dziwne gdyby nie dawala o sobie znac  ;)

Elfiko Kochana z Tymulem trzyamlam sie scislej diety a teraz jem normalnie,unikam tlustych, smazonych, ostrych, kwasnych i wzdymajacych ....ale ze to dopiero poczatek tej drogi to nie wiem jak bedzie  ;)
i nie denerwuj sie!! wszystko bedzie dobrze!!!!!!
u nmie te nerwy przerodzily sie w takie samo uczucie jak przed pierwsza randka  ;) no..w zasadzie to poczatek wielkiej milosci  ;D Trzymaj sie dzielnie!!!!  :-*

Wlasnie Maniu ja tez planuje tak pojadac, ja nigdy w zyciu zadnej diety nie stosowalam i chybabym nie wiedziala jak sie za to zabrac hihihi
Co do tych nerwow to mysle ze musze je zniesc i tyle, nic nie pomoze niestety :-[ ale jak pomysle o mojej kruszynce to mi sie serducho smieje ze hej ;D

Witam wszystkie powracajace mamusie, alez tu teraz beda sie tematy przeplatac ;D ;D ;D

Chetnie poczytam juz o pielegnaci dzieciatek - bede niebawem chociaz odrobinke madrzejsza ;D

Elfiko trzymam kciuki i czekam na wiesci :laugh:

Napewno Aniu dam Ci znac, a teraz uczylam mojego meza obslugi tej skomplikowanej maszyny jaka jest nasze forum ;D ;D ;D
Powiedzial ze da rade tylko troszke marudzil jak mu kazalam sobie drukowac hihihi

witam i ściskam wszystkie powracająca mamusie ze swoimi skarbami :)

Ja włąśnie zjadłam kalafiora i normalnie najedzona jestem strasznie :) Mężulek pojechał do pracy a ja siedze z malutką ,która doskwiera mi i to nieżle ;) miałam wczopraj dwa skurcze ,ale potem cisza i juz narazie nic :( dzwoniłam dziś do synka /<,dzwonie kilka razy dziennie>no i synek dziś pogadał ze mną chwilke poczym tate do telefonu poprosił i powiedział stanowczo ,że tata ma mi powiedzieć ,że mam jus ulodzić tą siostsyczke bo on już nie bedzie czekal :laugh:

url=http://lilypie.com]
.png
[/url]

ok teraz uciekam na troszke, bo mezusiowi koszule musze poprasowac zeby biedactwo mialo w czym paradowac jak mnie nie bedzie :D
Potem jeszcze zagladne i sie pozegnam ;)

No Elfiko ty kochana juz na końcóweczce jesteś :)jezszce troszke i będziesz tez pisać raz na jakiś czas z dzidzią w domku :)
url=http://lilypie.com]
.png
[/url]

reklama
wiecie co mi sie przypomnialo?

pamietacie jak pisalysmy smsy do wrozek???
ja napisalam do trzech i kazda mi napisala ze urodze dziewczynke.............no i czekamy na coreczke :D
a wam sie sprawdzilo ???

Elfiko 3maj sie!!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze!!!

Maniu mialas znieczulenie ZO??? moglabys mi opisac jak to jest,bo moge u nas sie zdecydowac na to i nie wiem........czy bede szybko wladna no i czy sie wolno do siebie dochodzi? a jak z prysznicem po porodzie?
przepraszam ze tyle pytan

Do góry