reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Aj to znowu ja!

Tusienka witaj w domku i Majusie ucaluj, a z tymi cyckami to ci radze zagladnij na forum noworodka na czerwcowe mamy one tam non stop gadaja o kolkach, karmieniu, ulewaniu, spaniu i ja od paru dni zagladam i jestem juz dosyc wyedukowana.

Maniu wszystkiego najlepszego dla Gabuni z okazji pierwszego tygodnia!!
Ja to juz sie tak denerwuje, ze chodze w kolko i nic nie potrafie do konca zrobic, a nastroj mi faluje jak ocean wrrrr

reklama
Co do diety, o ktorej piszecie na watku o stresach to ja mam dziwne zdanie...hmmm mam zamiar jesc normalnie ale rozsadnie i nowe rzeczy po jednej wprowadzac i obserwowac malucha, a te kolki i wzdecia i tak pewnie sie czasem beda pojawialy bo zoladeczki jeszcze nie wyksztalcone i maja prawo sie buntowac.
Dziewczyny czerwcowki pisza, ze np na kolki pomaga nagrzewanie brzuszka dziecka suszarka i jakies takie kropelki GRIP WATER czy cos takiego i te wszystkie espumisany , mysle ze damy rade!!!!!
Tusia Mania a Wy co jecie?? Jakies dietki stosujecie??

no suwaczki poprawilam  ;D

Skarbus mi jest az dziwnie bo malutka jest taka cicha jakby jej nie bylo... a Rozyczka Twoja jest takaaaaaa sliczniutka!!! i byloby dziwne gdyby nie dawala o sobie znac  ;)

Elfiko Kochana z Tymulem trzyamlam sie scislej diety a teraz jem normalnie,unikam tlustych, smazonych, ostrych, kwasnych i wzdymajacych ....ale ze to dopiero poczatek tej drogi to nie wiem jak bedzie  ;)
i nie denerwuj sie!! wszystko bedzie dobrze!!!!!!
u nmie te nerwy przerodzily sie w takie samo uczucie jak przed pierwsza randka  ;) no..w zasadzie to poczatek wielkiej milosci  ;D Trzymaj sie dzielnie!!!!  :-*

Wlasnie Maniu ja tez planuje tak pojadac, ja nigdy w zyciu zadnej diety nie stosowalam i chybabym nie wiedziala jak sie za to zabrac hihihi
Co do tych nerwow to mysle ze musze je zniesc i tyle, nic nie pomoze niestety :-[ ale jak pomysle o mojej kruszynce to mi sie serducho smieje ze hej ;D

Witam wszystkie powracajace mamusie, alez tu teraz beda sie tematy przeplatac ;D ;D ;D

Chetnie poczytam juz o pielegnaci dzieciatek - bede niebawem chociaz odrobinke madrzejsza ;D

Elfiko trzymam kciuki i czekam na wiesci :laugh:

Napewno Aniu dam Ci znac, a teraz uczylam mojego meza obslugi tej skomplikowanej maszyny jaka jest nasze forum ;D ;D ;D
Powiedzial ze da rade tylko troszke marudzil jak mu kazalam sobie drukowac hihihi

witam i ściskam wszystkie powracająca mamusie ze swoimi skarbami :)

Ja włąśnie zjadłam kalafiora i normalnie najedzona jestem strasznie :) Mężulek pojechał do pracy a ja siedze z malutką ,która doskwiera mi i to nieżle ;) miałam wczopraj dwa skurcze ,ale potem cisza i juz narazie nic :( dzwoniłam dziś do synka /<,dzwonie kilka razy dziennie>no i synek dziś pogadał ze mną chwilke poczym tate do telefonu poprosił i powiedział stanowczo ,że tata ma mi powiedzieć ,że mam jus ulodzić tą siostsyczke bo on już nie bedzie czekal :laugh:

url=http://lilypie.com]
.png
[/url]

ok teraz uciekam na troszke, bo mezusiowi koszule musze poprasowac zeby biedactwo mialo w czym paradowac jak mnie nie bedzie :D
Potem jeszcze zagladne i sie pozegnam ;)

No Elfiko ty kochana juz na końcóweczce jesteś :)jezszce troszke i będziesz tez pisać raz na jakiś czas z dzidzią w domku :)
url=http://lilypie.com]
.png
[/url]

reklama
wiecie co mi sie przypomnialo?

pamietacie jak pisalysmy smsy do wrozek???
ja napisalam do trzech i kazda mi napisala ze urodze dziewczynke.............no i czekamy na coreczke :D
a wam sie sprawdzilo ???

Elfiko 3maj sie!!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze!!!

Maniu mialas znieczulenie ZO??? moglabys mi opisac jak to jest,bo moge u nas sie zdecydowac na to i nie wiem........czy bede szybko wladna no i czy sie wolno do siebie dochodzi? a jak z prysznicem po porodzie?
przepraszam ze tyle pytan

Do góry