czesc to ja. jestem unieruchomiona po wczorajszym sprzataniu. umarlam wieczorem na ból kregosłupa.nie moge sie ruszac. wczoraj nawet na siku nie mogłam wstac. no mówie wam co strasznego. a dziś mam isc do fryzjera.... całe szczescie na moim osiedlu, w bloku dalej. no bo jak to do fryzjera to musze pójsc :-) 8)
reklama
elfiko mysl pozytywnie... w sumie najpierw wydawalo mi sie ze lepiej wiedziec kiedy, ale etraz juz nie jestem taka przekonanan, bo chyba stres wiekszy... a tak to nie wiadomo kiedy czlowiek bedzie jechal do szpitala i czy naprawde juz musi sie szykowac... dopiero po terminie jest juz stresik...
ja na piatek umowilam sie z kolezankami na ostatnie babskie nocne ploty ... i mam nadzieje ze zdazymy bo tak do konca to nie wiadomo...hihi
ja na piatek umowilam sie z kolezankami na ostatnie babskie nocne ploty ... i mam nadzieje ze zdazymy bo tak do konca to nie wiadomo...hihi
Joaska
Lipcowe mamy '05
Oj Ciezaroweczki, widze ze u wszytskich taki stresior ja u mnie, ja bylam w tamtym tyg. u ginekologa, powiedzial ze mam palec rozwarcia ale to chyba normalne.....torba powoli sie pakuje, dla dzidziusia juz wszystko przygotowane tylko jego nie ma....ale jeszcze ma czas, 2 tyg.!!pozdrawiam.....aha i mam do Was jeszcze jedno pytanko, czy wiecie z jakiego tytulu i gdzie sie trzeba zglosic po tzw. becikowe???dziekuje z gory za informacje !!!
graszka-po
Fanka BB :)
cześć dziewczynki...no ja dzis niestety nie czuje się lepiej...dopiero w sobote mój lekarz wraca z urlopu i do soboty musze jakoś zboleć ten stan...Mała nie kopie za dużo ,ale za to obraca się ajkoś bardzo mocno...nocki cały czas nie przesypiam i mniej więcej śpię po 3 godzinki na dobe,rano mam mdłości tak jak na początku ciąży,ale jeden plus sie pojawił,a mianowicie nie puchnę jak narazie juz 2 dzień Pogoda tez robi swoje w Łodżi upał niesamowity i za ciepło jak dlamnie Tak sie zastanawiam i sama już nie wiem...całkiem nadole czuje czasem jakby mała główką sobie tam stukałą i wtedy też czuje takie jakby drapanie,no nie wiem jak to nazwać ,ale tak jakby ktoś szczypał paznokciem -dziwne to troche i zastanawiające :
Czesc dziewczyny.
U mnie na razie tez zero oznak - chiociazlekarz twierdzil ze w tym tygodniu mam byc juz zwarta i gotowa, ale to chyba tylko po to zebym sie spakowala:")
Dzis zamierzam jakies porzadki porobic - kurcze nie mam kiedy.. Jutro w koncu wolne!!! i juz coraz bardziej bede odpoczywac i sie szykowac.
Ja jeszcze nie zaczelam sie denerwowac, ale jak zasypiam to tez o pierdolach mysle zwiazanych z nadejsciem bobaska i porodem. Ale to chyba naturalne, nie ma co sie przejmowac ;D
U mnie na razie tez zero oznak - chiociazlekarz twierdzil ze w tym tygodniu mam byc juz zwarta i gotowa, ale to chyba tylko po to zebym sie spakowala:")
Dzis zamierzam jakies porzadki porobic - kurcze nie mam kiedy.. Jutro w koncu wolne!!! i juz coraz bardziej bede odpoczywac i sie szykowac.
Ja jeszcze nie zaczelam sie denerwowac, ale jak zasypiam to tez o pierdolach mysle zwiazanych z nadejsciem bobaska i porodem. Ale to chyba naturalne, nie ma co sie przejmowac ;D
Ja także im bliżej końca tym więcej myślę i myślę....i już doczekać się nie mogę!
Łóżeczko i wózek przytacham za jakieś dwa tygodnie i będę przemeblowanie robić. A pościel założę po wyjściu ze szpitala. W końcu to zajmie chwilkę!
Łóżeczko i wózek przytacham za jakieś dwa tygodnie i będę przemeblowanie robić. A pościel założę po wyjściu ze szpitala. W końcu to zajmie chwilkę!
monika1313m
Fanka BB :)
oo to moj Kacper jest starszy od waszych 19 skończy roczek
reklama