reklama
tusia25
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny my juz w domciu. Majcia ma sie dobrze, niestety ja nie zabardzo. Przez ta gestoze bardzo mi sie popsol wzrok, wszystko widze zamazane i cisnienie nadal mam wysokie. No ale najwazniejsze, ze mala ma sie dobrze. Dzis tylko na chwilke bo ten szpital i Majka bardzo mnie wymeczyl i musze sie zregenerowac. Moja Majka ciagle wisi mi na cyckach i nie wiem co na to poradzic potrafi tak po trzy godziny ssac a mnie okropnie boli. Teraz spi.
pozniej zrobie jakies zdjecia niuni i wam wkleje, moze uda mi sie sfotografowac jej ironiczny usmieszek. Tak sie usmiecha jak mama opada juz z sil a ona wciaz oczy jak dwie piecio zlotowki.
pozniej zrobie jakies zdjecia niuni i wam wkleje, moze uda mi sie sfotografowac jej ironiczny usmieszek. Tak sie usmiecha jak mama opada juz z sil a ona wciaz oczy jak dwie piecio zlotowki.
Tusiu, dobrze że już rodzinke masz w komplecie w domku... współczuje tych problemów zdrowotnych, ale trzymam kciuki żeby wszytsko bylo z Tobą w porządku, bo zdrowie mamuski tez jest ważne... więc dbaj o siebie...
Frido, ja mam podobnie z apetytem jak Ty, poczatek ciązy bez słodkości (a normalnie jestem straszny sodziak) a teraz ciagle cos slodkiego za mna łazi... a ja jutro mam ostatnie spotkanie w szkole rodzenia....
Frido, ja mam podobnie z apetytem jak Ty, poczatek ciązy bez słodkości (a normalnie jestem straszny sodziak) a teraz ciagle cos slodkiego za mna łazi... a ja jutro mam ostatnie spotkanie w szkole rodzenia....
faktycznie pustki tu dzis, ale pewnie w lipcu i w sierpniu nasza aktywnosc bedzie na zmiejszonym poziomie, dopiero potem jest szansa że wrócimy do naszej zwykłej gadatliwości... ja niestety przed komputerkiem - ksiegowość brata tłuke (wole rozliczyc m-c zanim pojade na porodówkę)ale cos oczy mnie zaczynaja boleć wieć chyba skoncze...
Lilka
hej dziewuszki
ja na moment bo Karol pracuje na kompie i nie mam kiedy wejsc
weekend mam super za soba,kapalam sie i bylam niesamowita atrakcja na plazy ;D
dzisiaj jestem po ktg
mam skurcze krzyzowe i nie wyszly na ktg
pozatym malutka od 3 dni malo sie rusza,prawie wcale i ucieszylam sie jak dzisiaj na ktg wyszlo ze wszystko dobrze z nia
to na tyle
znikam do uslyszonka
mamuski
ja na moment bo Karol pracuje na kompie i nie mam kiedy wejsc
weekend mam super za soba,kapalam sie i bylam niesamowita atrakcja na plazy ;D
dzisiaj jestem po ktg
mam skurcze krzyzowe i nie wyszly na ktg
pozatym malutka od 3 dni malo sie rusza,prawie wcale i ucieszylam sie jak dzisiaj na ktg wyszlo ze wszystko dobrze z nia
to na tyle
znikam do uslyszonka
mamuski
mania
hej hej zza oceanu
dzis mamy swieto i luz totalny
Tusienko! ale fajnie ze juz jestescie w domku!!!!!!!! Majuchne wysciskaj za wszystkie czasy od nas!!!!
Elfiko ja tez dolaczam sie do trzymania kciukasow za Was w srode!!! bedzie dobrze!!!! ale fajnie juz bedziesz miala maluszka narekach!!!! jeeeeeeej!!!!! duza buzka i duzo spokoju zycze!!!!
a ja nie chcialabym zapeszac ale jak na razie to Gabi jest istnym aniolem!!! w porownaniu do Tymula ktory od samego poczatku wojowal i nawet na chwile nie pozwolil sie pdlozyc do lozeczka-takatowarzyska duszyczka
z niego no i ciagna piersi tez bardzo czesto.....a Gabryiela spi spi i spi noc przesypia z jedna pobodka na karmienie o 2 i druga ok 5 w dzien tez spi i robi spobie przerwy na karmienie jak sie jej przypomni czasami musze ja budzic bo potrafi tak przespac 5h
a ja sie zastanawiam czy wszystko ok
teraz maludy spia to i ja moze sie poloze choc na chwilke...
dzis mamy swieto i luz totalny
Tusienko! ale fajnie ze juz jestescie w domku!!!!!!!! Majuchne wysciskaj za wszystkie czasy od nas!!!!
Elfiko ja tez dolaczam sie do trzymania kciukasow za Was w srode!!! bedzie dobrze!!!! ale fajnie juz bedziesz miala maluszka narekach!!!! jeeeeeeej!!!!! duza buzka i duzo spokoju zycze!!!!
a ja nie chcialabym zapeszac ale jak na razie to Gabi jest istnym aniolem!!! w porownaniu do Tymula ktory od samego poczatku wojowal i nawet na chwile nie pozwolil sie pdlozyc do lozeczka-takatowarzyska duszyczka
teraz maludy spia to i ja moze sie poloze choc na chwilke...
reklama