reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a ja siedzę przy kompie i jem lodzika tak mi się teraz porobiło że mam ochotę na słodycze. ::)
Wcześniej jakoś mi się nie chciało a teraz codziennie bym jadła coś słodkiego.

Czesc dziewczyny my juz w domciu. Majcia ma sie dobrze, niestety ja nie zabardzo. Przez ta gestoze bardzo mi sie popsol wzrok, wszystko widze zamazane i cisnienie nadal mam wysokie. No ale najwazniejsze, ze mala ma sie dobrze. Dzis tylko na chwilke bo ten szpital i Majka bardzo mnie wymeczyl i musze sie zregenerowac. Moja Majka ciagle wisi mi na cyckach i nie wiem co na to poradzic potrafi tak po trzy godziny ssac a mnie okropnie boli. Teraz spi.
pozniej zrobie jakies zdjecia niuni i wam wkleje, moze uda mi sie sfotografowac jej ironiczny usmieszek. Tak sie usmiecha jak mama opada juz z sil a ona wciaz oczy jak dwie piecio zlotowki.

Tusia bardzo się cieszę że już jesteście w domku i że Majeczka ma sie dobrze. Mam nadzieję że Ty z czasem też dojdziesz do siebie.

Ucałuj Majeczke bardzo mocno i wklej nowe zdjęcia.

Ja zmykam na szkołe rodzenia - idę po raz ostatni.

Tusiu, dobrze że już rodzinke masz w komplecie w domku... współczuje tych problemów zdrowotnych, ale trzymam kciuki żeby wszytsko bylo z Tobą w porządku, bo zdrowie mamuski tez jest ważne... więc dbaj o siebie...
Frido, ja mam podobnie z apetytem jak Ty, poczatek ciązy bez słodkości (a normalnie jestem straszny sodziak) a teraz ciagle cos slodkiego za mna łazi... a ja jutro mam ostatnie spotkanie w szkole rodzenia....

faktycznie pustki tu dzis, ale pewnie w lipcu i w sierpniu nasza aktywnosc bedzie na zmiejszonym poziomie, dopiero potem jest szansa że wrócimy do naszej zwykłej gadatliwości... ja niestety przed komputerkiem - ksiegowość brata tłuke (wole rozliczyc m-c zanim pojade na porodówkę)ale cos oczy mnie zaczynaja boleć wieć chyba skoncze...

hej dziewuszki
ja na moment bo Karol pracuje na kompie i nie mam kiedy wejsc

weekend mam super za soba,kapalam sie i bylam niesamowita atrakcja na plazy ;D

dzisiaj jestem po ktg
mam skurcze krzyzowe i nie wyszly na ktg
pozatym malutka od 3 dni malo sie rusza,prawie wcale i ucieszylam sie jak dzisiaj na ktg wyszlo ze wszystko dobrze z nia

to na tyle
znikam do uslyszonka
mamuski :D

hej hej zza oceanu
dzis mamy swieto i luz totalny

Tusienko! ale fajnie ze juz jestescie w domku!!!!!!!! Majuchne wysciskaj za wszystkie czasy od nas!!!!

Elfiko ja tez dolaczam sie do trzymania kciukasow za Was w srode!!! bedzie dobrze!!!! ale fajnie juz bedziesz miala maluszka narekach!!!! jeeeeeeej!!!!! duza buzka i duzo spokoju zycze!!!!

a ja nie chcialabym zapeszac ale jak na razie to Gabi jest istnym aniolem!!! w porownaniu do Tymula ktory od samego poczatku wojowal i nawet na chwile nie pozwolil sie pdlozyc do lozeczka-takatowarzyska duszyczka ;) z niego no i ciagna piersi tez bardzo czesto.....a Gabryiela spi spi i spi noc przesypia z jedna pobodka na karmienie o 2 i druga ok 5 w dzien tez spi i robi spobie przerwy na karmienie jak sie jej przypomni czasami musze ja budzic bo potrafi tak przespac 5h :o a ja sie zastanawiam czy wszystko ok

teraz maludy spia to i ja moze sie poloze choc na chwilke...

reklama
maniu z calego serca zycze aby malutka byla caly czas taka grzeczniutka, ale moja Rozyczka przez pierwsze 2 tyg byla takim wlasnie aniolkiem, a teraz to juz tylko wspomnienia......

Do góry