reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

KAsienko!!! bardzo sie ciesze ze juz do domku Cie puszono!!!! malenka na pewno jest najkochansza Kruszynka na swiecie!!! badzie dzielne i jeszcze troszke i bedziecie razem!!!! z calego sercai z calych sil mocno trzymam za Was kciuki!!!!

reklama
Dziewczyny ja tylko tak nna chwile wpadam...caly czas musze tu kontrolowac sytuacje ;)
dziekuje Wam bardzo za tak kochane i cieple slowa
co dziennie o Was mysle i mam nadzieje ze rownie szybko bedziecie mialy swoje malenstwa na rekach
a poki co moja zgraja spi a ja mam czas na przygotowanie obiadu ;) oj nie latwo pogodzic taka dwujke krasnali ;)

Maniu Bardzo Cię podziwiam że przy tak malutkich dzieciach masz jeszcze czas żeby tu zaglądać i to kilka razy dziennie
A Twoja Gabi to istne cudo

Maniu jestes swietna Mamusia. Ledwie ze szpitala wyszlas, gromadke uspilas i juz za gotowanko sie zabierasz, no nic tylko cie podziwiac i przyklad z Ciebie brac. Ale odpoczywaj sobie tez co jakis czas, zeby sil nie braklo dla dzieciaczkow :)

A ja wlasnie dostalam wspaniala wiadomosc, ze moja kuzynka bedzie miala drugiego dzidziusia :laugh: Wlasnie test zrobila i wyszedl pozytywnie :laugh:
Jej, jedne dzieciatka sie rodza a drugie poczynaja, ach te cuda!!!!!

hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!
ale miałam depreche, Ze nie mogłam do was zerknąć !!!!!! net mi cośnawalił, a szwagra nie było i nie miał kto zyrknąć :(
piękne maleństwa , maniulka szybciutko w domciu, no i nadrtabiam was ale nie wiem czy mi sięuda :)

tak częściowo nadrobiłam KAŚKA zdrówk dla maleńkiej i wytrwałości dla was !!!

kurcze ale siętu u nas dzieje , juznie bardzo mogę się połapać po tej mojej nieobecności

a ja się dziś rano wystraszyłam, bo w nocy wydawało mi się że spałam na brzucholu i rano niebardzo nasz tymul chciał się ruszać , nawet jak go tata namawiał, żeby mame troszkę skopał, ale na szczęście po jakimś czasie się obudził, po prostu zaspał sobie dziś troszkę :)

nie wiem czy jeszcze dziś ale wkleję wam fotki, jak nie dziś to ju\tro :)

reklama
hejka
nie pisalam pare dni,bo bardzo zle sie czulam
mialam takie mdlosci,brak apetytu,stan podgoraczkowy,no i taki bol tam na dole ze chodzic nie moglam

w piatek bylam u lekarza i jak sie okazalo schudlam 1,5kg i waze 99,8kg ;D
mala siedzi bardzo nisko na glowie i dlatego mnie tak boli ale zawory pozamykane na 4 spusty no niestety.......

Wszystkim mamusiom ktore urodzily w czasie mojej nieobecnosci strasznie mocno gratuluje i zycze powodzenia na 'nowej drodze'hihihihi ;D :D

no to do zobaczenia
dzieciaczki w naszej galeryjce przeslodkie sa :D

Do góry