reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

KAsienko!!! bardzo sie ciesze ze juz do domku Cie puszono!!!! malenka na pewno jest najkochansza Kruszynka na swiecie!!! badzie dzielne i jeszcze troszke i bedziecie razem!!!! z calego sercai z calych sil mocno trzymam za Was kciuki!!!!

reklama
Dziewczyny ja tylko tak nna chwile wpadam...caly czas musze tu kontrolowac sytuacje ;)
dziekuje Wam bardzo za tak kochane i cieple slowa
co dziennie o Was mysle i mam nadzieje ze rownie szybko bedziecie mialy swoje malenstwa na rekach
a poki co moja zgraja spi a ja mam czas na przygotowanie obiadu ;) oj nie latwo pogodzic taka dwujke krasnali ;)

Maniu Bardzo Cię podziwiam że przy tak malutkich dzieciach masz jeszcze czas żeby tu zaglądać i to kilka razy dziennie
A Twoja Gabi to istne cudo

Maniu jestes swietna Mamusia. Ledwie ze szpitala wyszlas, gromadke uspilas i juz za gotowanko sie zabierasz, no nic tylko cie podziwiac i przyklad z Ciebie brac. Ale odpoczywaj sobie tez co jakis czas, zeby sil nie braklo dla dzieciaczkow :)

A ja wlasnie dostalam wspaniala wiadomosc, ze moja kuzynka bedzie miala drugiego dzidziusia :laugh: Wlasnie test zrobila i wyszedl pozytywnie :laugh:
Jej, jedne dzieciatka sie rodza a drugie poczynaja, ach te cuda!!!!!

hej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!
ale miałam depreche, Ze nie mogłam do was zerknąć !!!!!! net mi cośnawalił, a szwagra nie było i nie miał kto zyrknąć :(
piękne maleństwa , maniulka szybciutko w domciu, no i nadrtabiam was ale nie wiem czy mi sięuda :)

tak częściowo nadrobiłam KAŚKA zdrówk dla maleńkiej i wytrwałości dla was !!!

kurcze ale siętu u nas dzieje , juznie bardzo mogę się połapać po tej mojej nieobecności

a ja się dziś rano wystraszyłam, bo w nocy wydawało mi się że spałam na brzucholu i rano niebardzo nasz tymul chciał się ruszać , nawet jak go tata namawiał, żeby mame troszkę skopał, ale na szczęście po jakimś czasie się obudził, po prostu zaspał sobie dziś troszkę :)

nie wiem czy jeszcze dziś ale wkleję wam fotki, jak nie dziś to ju\tro :)

reklama
hejka
nie pisalam pare dni,bo bardzo zle sie czulam
mialam takie mdlosci,brak apetytu,stan podgoraczkowy,no i taki bol tam na dole ze chodzic nie moglam

w piatek bylam u lekarza i jak sie okazalo schudlam 1,5kg i waze 99,8kg ;D
mala siedzi bardzo nisko na glowie i dlatego mnie tak boli ale zawory pozamykane na 4 spusty no niestety.......

Wszystkim mamusiom ktore urodzily w czasie mojej nieobecnosci strasznie mocno gratuluje i zycze powodzenia na 'nowej drodze'hihihihi ;D :D

no to do zobaczenia
dzieciaczki w naszej galeryjce przeslodkie sa :D

Do góry