reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja z ta moja waga to mam takie przeboje  ::) ::)eh.I tak ciagle waze mniej niz przed ciaza mam teraz 67,7.Ciekawa jestem czy po tej ciazy mi sie wszystko unormuje ::)
surpriseglit.gif

reklama
Kasiu K. Bardzo się cieszę że wszystko jest na dobrej drodze bo bardzo się martwiłam o Twoją kruszynkę.
Zaglądaj do nas często i wklej koniecznie fotki malutkiej.

Ja znikam na dwa dni. Jadę dzisiaj na budowę i zostaniemy tam do jutra. Moze nie urodzę przez te dwa dni. ;D

Cześć Kochane Mamusie:))
28.06 o godz 10:35 urodził się nasz Mateuszek:)) ponieważ to było cesarskie ciecie i synus bardzo póxno trafił do mamuni mamy ogromne kłopoty z karmieniem - wiec ja tylko na chwilkę zeby się pochwalić i pogratulowac wszystkim innym mamusiom oraz trzymac mozno za wszystki przyszłe.
Przejrzałam zdjecia - cudaczki:))))) suuuper.
Matuesz jest wielim chłopem i potrzebuje duzo jesc a ja narazie nie daje sobie rady - umieram z bólu piersi. zaciskam zabki i ryczę ale jestem najszczęśliwsza na świecie jak na niego patrzę.
Gazelaczku pozwolę sobie wysłac kilka zdjec na Twojego maila - ja niestety nie mam czasu żeby narazie umieścić Synka na forum wiec proszę Cie o pomoc a ja uciekam sie podłączać po laktatorek - predatorek:))
Całuję Was mocno i mam nadzieje że wkrótce dojdziemy do siebie i nadrobię zaległości
Buziaki

Luska, Klaudia, Ania GRATULUJE!!!

Ale nam tych dzieci przybywa, no prosze :laugh:

Gazelaczku, jak wczoraj o tym czopie uslyszalam to bylam prawie pewna, ze cie wzielo, a Ty sie tu szykujesz do porodu na 11 lipca?? :) Ja mysle, ze to moze nawet wczesniej nastapic. No ale to tylko moje nieiwele warte przeczucia ;)

reklama
Martuśka, czytalam ze ten czop to nawet na dwa tygodnie przed terminem moze zaczac sie usuwać. Więc to taki zwiastun porodu, ktory tylko orientacyjnie cos mowi!!!

I dziewczyny - zaraz zapraszam do oglądania Mateuszka Ani i - no mówię Wam - cudo chłopczyk!!!

Do góry