reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja z ta moja waga to mam takie przeboje  ::) ::)eh.I tak ciagle waze mniej niz przed ciaza mam teraz 67,7.Ciekawa jestem czy po tej ciazy mi sie wszystko unormuje ::)
surpriseglit.gif

reklama
Kasiu K. Bardzo się cieszę że wszystko jest na dobrej drodze bo bardzo się martwiłam o Twoją kruszynkę.
Zaglądaj do nas często i wklej koniecznie fotki malutkiej.

Ja znikam na dwa dni. Jadę dzisiaj na budowę i zostaniemy tam do jutra. Moze nie urodzę przez te dwa dni. ;D

Cześć Kochane Mamusie:))
28.06 o godz 10:35 urodził się nasz Mateuszek:)) ponieważ to było cesarskie ciecie i synus bardzo póxno trafił do mamuni mamy ogromne kłopoty z karmieniem - wiec ja tylko na chwilkę zeby się pochwalić i pogratulowac wszystkim innym mamusiom oraz trzymac mozno za wszystki przyszłe.
Przejrzałam zdjecia - cudaczki:))))) suuuper.
Matuesz jest wielim chłopem i potrzebuje duzo jesc a ja narazie nie daje sobie rady - umieram z bólu piersi. zaciskam zabki i ryczę ale jestem najszczęśliwsza na świecie jak na niego patrzę.
Gazelaczku pozwolę sobie wysłac kilka zdjec na Twojego maila - ja niestety nie mam czasu żeby narazie umieścić Synka na forum wiec proszę Cie o pomoc a ja uciekam sie podłączać po laktatorek - predatorek:))
Całuję Was mocno i mam nadzieje że wkrótce dojdziemy do siebie i nadrobię zaległości
Buziaki

Luska, Klaudia, Ania GRATULUJE!!!

Ale nam tych dzieci przybywa, no prosze :laugh:

Gazelaczku, jak wczoraj o tym czopie uslyszalam to bylam prawie pewna, ze cie wzielo, a Ty sie tu szykujesz do porodu na 11 lipca?? :) Ja mysle, ze to moze nawet wczesniej nastapic. No ale to tylko moje nieiwele warte przeczucia ;)

reklama
Martuśka, czytalam ze ten czop to nawet na dwa tygodnie przed terminem moze zaczac sie usuwać. Więc to taki zwiastun porodu, ktory tylko orientacyjnie cos mowi!!!

I dziewczyny - zaraz zapraszam do oglądania Mateuszka Ani i - no mówię Wam - cudo chłopczyk!!!

Do góry