reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Jaki fajny ten Mateuszek, taki pucus slodki i tak sobie niewinnie spi. A na tym ostatnim zdjeciu to nawet komentarz mozna by zrobic "O jak mnie glowa boli" albo "Ale sobie pojadlem, juz wiecej nie moge"
Gazelaczku, no moze i na dwa tygodnie przed ale moze i na tuz przed I wogole Ci powiem, ze odstawiasz kawal wspanialej roboty z tymi zdjeciami, jestem pod wrazeniem naprawde
Gazelaczku, no moze i na dwa tygodnie przed ale moze i na tuz przed I wogole Ci powiem, ze odstawiasz kawal wspanialej roboty z tymi zdjeciami, jestem pod wrazeniem naprawde
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Klaudia Ania I Luśka wielkie gratulacje
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Martuśka, ja mam jeszcze parę spraw do zrobienia i w dlatego w moim przypadku to raczej dwa tygodnie przed Dopiero we wtorek bede z lekarzem rozmawiac o moim porodzie, wiec te troche niech Maciuś jeszcze poczeka, hi hi
graszka-po
Fanka BB :)
Klaudia,Ania,Luśka -bardzo mocno was sciskam i gratuluje :-* Co do czopa dziewczynki to też słyszałm,że nawet 2 tygodnie przed może odpaść ,mi odpadł kilka godzinek <może jakieś 2 >przed porodem już w szpitalu na porodówce...
No a zemną dzieje się coś dziwnego dziś....ale co się dzieje to sama jeszcze nie wiem
No a zemną dzieje się coś dziwnego dziś....ale co się dzieje to sama jeszcze nie wiem
reklama
mania
Fanka BB :)
Aniu i..!!! Gratulacje-tym razem juz oficjalne duzo dzuo wytrwalosci w karmieniu maluszka i duze buziaki od naszej paki!!!!!!
Luska!! Gatuluje GAbryski!!! i calusy od naszej Gabi dla Waszej ;D !!!
Klaudusiu Kochana!! Kaludusiu i Lukaszu ;D tyle usciskow ile tylko mozna i wracajcie do sil Wielkie gratulacje i wielkie buziaki!!!!
Luska!! Gatuluje GAbryski!!! i calusy od naszej Gabi dla Waszej ;D !!!
Klaudusiu Kochana!! Kaludusiu i Lukaszu ;D tyle usciskow ile tylko mozna i wracajcie do sil Wielkie gratulacje i wielkie buziaki!!!!