reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Sliczny to malo powiedziane, Mateuszek jest jak pereleczka taki slodziutki , normalnie sie rozplywam ;D ;D ;D ;D
Aniu wielgachne gratulacje !!!

reklama
A domnie dzis przyjezdza tesciowa :p :pbardzo sie ciesze ::) 8) ::).Ja jestem dzis padnieta a mezul zadzwonil i zaprosil tesciow.Jak w takiej sytuacji nie uzyc noza? ;) ;D
surpriseglit.gif

Nie bylo mnie 4 godzinki i tu znow nowinki ;D

Aniu gratulacje

Mateuszek przepiekny!!!

Na razie mamy trzech mateuszkow ;D - zakladam ze Matteo Anitki to po polsku Mateuszek.

Jaki fajny ten Mateuszek, taki pucus slodki i tak sobie niewinnie spi. A na tym ostatnim zdjeciu to nawet komentarz mozna by zrobic "O jak mnie glowa boli" albo "Ale sobie pojadlem, juz wiecej nie moge" ;) :)
Gazelaczku, no moze i na dwa tygodnie przed ale moze i na tuz przed ;) I wogole Ci powiem, ze odstawiasz kawal wspanialej roboty z tymi zdjeciami, jestem pod wrazeniem naprawde :)

Martuśka, ja mam jeszcze parę spraw do zrobienia i w dlatego w moim przypadku to raczej dwa tygodnie przed ;) :p Dopiero we wtorek bede z lekarzem rozmawiac o moim porodzie, wiec te troche niech Maciuś jeszcze poczeka, hi hi :D

Klaudia,Ania,Luśka  -bardzo mocno was sciskam i gratuluje  :-*   Co do czopa dziewczynki to też słyszałm,że nawet 2 tygodnie przed może odpaść ,mi odpadł kilka godzinek <może jakieś 2 >przed porodem już w szpitalu na porodówce...

No a zemną dzieje się coś dziwnego dziś....ale co się dzieje to sama jeszcze nie wiem :)

Co zaglądam, to na forum informacja o kolejnym maleństwie, ale super :D.
Klaudio, Aniu - gratulacje!!! :)

Kto następny? ;)

reklama
Aniu i..!!! Gratulacje-tym razem juz oficjalne ;) duzo dzuo wytrwalosci w karmieniu maluszka i duze buziaki od naszej paki!!!!!!

Luska!! Gatuluje GAbryski!!! i calusy od naszej Gabi dla Waszej ;D !!!

Klaudusiu Kochana!! Kaludusiu i Lukaszu ;D tyle usciskow ile tylko mozna i wracajcie do sil Wielkie gratulacje i wielkie buziaki!!!!

Do góry