reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Sliczny to malo powiedziane, Mateuszek jest jak pereleczka taki slodziutki , normalnie sie rozplywam ;D ;D ;D ;D
Aniu wielgachne gratulacje !!!

reklama
A domnie dzis przyjezdza tesciowa :p :pbardzo sie ciesze ::) 8) ::).Ja jestem dzis padnieta a mezul zadzwonil i zaprosil tesciow.Jak w takiej sytuacji nie uzyc noza? ;) ;D
surpriseglit.gif

Nie bylo mnie 4 godzinki i tu znow nowinki ;D

Aniu gratulacje

Mateuszek przepiekny!!!

Na razie mamy trzech mateuszkow ;D - zakladam ze Matteo Anitki to po polsku Mateuszek.

Jaki fajny ten Mateuszek, taki pucus slodki i tak sobie niewinnie spi. A na tym ostatnim zdjeciu to nawet komentarz mozna by zrobic "O jak mnie glowa boli" albo "Ale sobie pojadlem, juz wiecej nie moge" ;) :)
Gazelaczku, no moze i na dwa tygodnie przed ale moze i na tuz przed ;) I wogole Ci powiem, ze odstawiasz kawal wspanialej roboty z tymi zdjeciami, jestem pod wrazeniem naprawde :)

Martuśka, ja mam jeszcze parę spraw do zrobienia i w dlatego w moim przypadku to raczej dwa tygodnie przed ;) :p Dopiero we wtorek bede z lekarzem rozmawiac o moim porodzie, wiec te troche niech Maciuś jeszcze poczeka, hi hi :D

Klaudia,Ania,Luśka  -bardzo mocno was sciskam i gratuluje  :-*   Co do czopa dziewczynki to też słyszałm,że nawet 2 tygodnie przed może odpaść ,mi odpadł kilka godzinek <może jakieś 2 >przed porodem już w szpitalu na porodówce...

No a zemną dzieje się coś dziwnego dziś....ale co się dzieje to sama jeszcze nie wiem :)

Co zaglądam, to na forum informacja o kolejnym maleństwie, ale super :D.
Klaudio, Aniu - gratulacje!!! :)

Kto następny? ;)

reklama
Aniu i..!!! Gratulacje-tym razem juz oficjalne ;) duzo dzuo wytrwalosci w karmieniu maluszka i duze buziaki od naszej paki!!!!!!

Luska!! Gatuluje GAbryski!!! i calusy od naszej Gabi dla Waszej ;D !!!

Klaudusiu Kochana!! Kaludusiu i Lukaszu ;D tyle usciskow ile tylko mozna i wracajcie do sil Wielkie gratulacje i wielkie buziaki!!!!

Do góry