reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a to przyborniczek na łóżeczko który kiedyś zmajstrowałam,
normal_IMG_3897.JPG

reklama
dziewczynki ja też się żegnam na dziś...małą daje mi się we znaki i to bardzo mocno no i jak tak dokazuje to ja mam non stop mdłości ,wymiotowałam kilka razy no i nie wiem juz jak mam się kłaśc :(jak bym się nie położyła to mała mnie kopie a raczej się przekręca w środku i jakoś mi nie do śmiechu bo to naprawde boli :(jak siusiam to cały czas z ta białą wydzieliną....no i ogulnie samopoczucie jest nienajlepsze...

Dobranoc babeczki :)

Kredko niezla artyskta z ciebie, przyborniczek piekny :)
Ja tez sie zegnam na dzisiaj. Brzuch mam taki naprezony, ze normlanie wydaje mi sie, ze pekne i to to samo wczoraj wieczorem bylo. Nie wiem ten moj maluszek to rosnie chyba na potege teraz i rozpycha sie przy tym ;)
Zycze wszystkim przespanej nocki.
Graszko nie napisalas jak Ci wyniki piatkowe wyszly, bo az ciekawa jestem ;) Bidulko dbaj o siebie!

Czesc o poranku :-)

Jezscze raz gorące gratulacje dla Waszystkich mamuś które juz moga sie cieszyć swoimi pociechami.

A dla wszytskich pozostałych ( w tym mnie :-) ) tez graulcje za wytrwałość w kolejny nadchodzacy gpracy dzień.

Maniu jestem pełna podziwu dla Ciebie., Skad ty bieresz tyle siły . Jestes dla mnie drugim (pierwszym Elwis_m) przyładem, że MOŻNA I WARTO. Bardzo sie ciesze. Jestes dzielna babeczka i ja z Ciebie przykład chce brac ;D Wrcama do galerii i patrze sobie na zdjecia Twojej Gabuni - jest taka słodziutka i odrazu widac, że to dziewczynka :-)

Aniu i.... Jak patrze na Mateusza to włosy staja mi na głowie...Jak ty go pomieścilas. Mój ynek bedzie podobnej wielkosci i zastanawiam sie jak ja go urodze :p Mateusz jest super i sądze ze mój Max bedzie do niego podobny :-) Zobaczymy za jakies dwa trzy tygodnie 8)

A mimo, że dzis mamy niedziele ja zabieram sie za porzadki ( w tym przemeblowanie :-) ) i mój mz obecał ze bedzie mnie aktywnie wspierał. Postanowiłam, że od jutra bede tylko odpoczywac i czytac drugi raz "Język niemowląt". I tak juz do porodu. Tylko odpoczynek :-) hmmm ciekawe co mi z tego wyjdzie...ja zawsze tak gadam.
ale póki co zabieram sie do pracy:-)

Witam w niedzielny poranek - dzis tu napewnop bedzie cisza ;D

Zycze spokojnej niedzieli - dzis lepiej nie rodzic - bobaski z niedzieli podobno leniwe troszke ;D

Zastanawiam sie co z kurka? - jej termin tez sie juz zbliza?

papa

reklama
witam :)
hehe nianiu skąd ja to znam.... ? :) jeśli chodzi o odpoczywanie :) już sobie któryś dzień obiecuję że kładę się i leżę  bo te moje popuchnięte nogi żyć nie dają ale gdzie tam to się tu podejdzie to tam i jakoś człowiek cały dzień po tej chałupce się tak  kręci, ale zaraz znikam, i może mi się uda :)
a co do tej kapuchy na nogi to wczoraj wieczorem artek przyniusł mi kilka wymartretowanych wałkiem liści i obłożył nogi, ale jakos kiepsko się trzymało, bo w nocy wszystko pogubiłam, a nogi tak dały mi popalić, że na siku w nocy ledwo doszłam czułam się jakbym na balonach szła i karzdy krok to potworny ból, ajj
idę się położyc

miłej niedzielki (pogoda u nas znośna nie za gorąco, choć słońce wyłazi)

Do góry