reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Kolorowa kredko znam ten ból. Moje nogi po nocy wyglądają jak dwa wielkie balerony :laugh: zresztą ręce też. No i potwotnie to swędzi i piecze. Co ja bym oddała za to, żeby zobaczyć swoje kostki :)
Na szczęście przez trzy tygodnie przytyłam tylko 1 kg i ważę 98kg. Może tej magicznej cyfry 100 nie przekroczę ;D Oby!

reklama
hej hej,
zmienilam dane Kajtusia na Maciusia :)

Co za dzien, nawet na spacerek nie mam sily. Ale po poludniu koniecznie trzeba bedzie isc z maluszkiem na jakąś wędrówkę do parku ;D

Witam w niedzielne popoludnie.
Ja tez dzisiaj nieszczegolnej kondycji jestem, pachwiny mnie strasznie bola i juz mnie ogarnelo takie straszne zniecierpliwienie ze wytrzymac nie umiem :-[
Miejsca sobie znalezc nie moge i ciagle narzekam, jeszcze jutro a potem to przynajmniej w szpitalu bede, bo u nas na porodowce takie przepelnienie, ze planowane cesarki przekladaja nawet o kilka dni, juz tego nie wytrzymam :mad:

DZiewczyny! aj az mi glupio jak tak piszecie...
to nie zaden wyczyn a po prostu normalna sprawa  ;) tym bardziej ze porod i pierwszy jak i drugi byl dosc szybki i rownie szybko wracalam do normy...nie wiem czemu lub komu to zawdzieczam ale jestem szczesliwa ze tak a nie inaczej to wyglada  ;)
z reszta same zobaczycie jakiej energii nabierzecie jak juz maluszki beda w ramoionach
i mimo zmeczenia fizycznego i mniejszej ilosci snu czlowiek moglby gory przenosic  ;)  ;D
(ten brak snu-tlumacze sobie tak: jeszcze pare lat temu to bylo normalne ze z imprezy na impreze a potem 2, 3h snu i do pracy wiec dlaczego teraz mialoby byc inaczej-no poki co jest jeszcze we mnie ta energia  ;)

KOchane poniewaz kazdy dzien w tej chwili bedzie przynosil kolejne szczescie w pieluszce a ja nie wiem czy tak z doskoku bede mogla byc na biezaco ....to powiem Wam tylko tyle ze z calego serca jestem z Wami i jeszcze tylko troszke wytrwalosci i cala "rodzinka" bedzie w komplecie  ;D

Witajcie dziewczyny w niedziele :)
Ach to oczekiwanie. Ja dzisiaj aktywnie az do chwili obecnej spedzalam dzien. Wychodzialm sie za wszystkie czasy, teraz pojedzona moge odpoczywac. Czuje sie bardzo dobrze i to chyba nie dobrze, bo najchetniej to poczulabym juz jakies skurcze porodowe :laugh:
Elfiko wytrzymaj jeszcze dwa dni, to juz tak niewiele. Trzymam kciuki
A te imionka dzieciaczkow to sie tu pieknie powtarzac zaczynaja. Maciusie, Mateuszki, Gabrysie i Majeczki to przewaga :) Ale to dlatego, ze takie ladne te imiona.

właśnie mój artek skoczył po lody, miałam iść z nim, ale nie ma szans, chodzę tylko i sapię wszyscy sięze mnie śmieją ;) mimo że jest chłodno to ja cała mojkra i wogóle.
przed chwilką zjadłam pyszne gołąbki, mamie się zachciało robić :) teraz czekam na lodzika i idę się dalej położyć. dziś mi się troszkę udało nawet z 1,5 godzinki się dzemnęłam :)

Dziewczyny współczuję Wam z tymi nogami zpuchniętymi to napewno musi być bardzo męczące i nieprzyjemne
Ja strasznie chciałabym już znać termin mojej cesarki ale wizyta dopiero 11 lipca i wtedy powinno się coś wyjaśnić

reklama
Hej dziewczyny!
Wyszłam dziś ze szpitala, mały miał żółtaczkę.
Jestesmy dziś pierwsza noc w domku.
Mateusz urodził sie w o 1 w nocy 28.06. ważył 3200 i mierzył 52cm.
A cesarke da sie przezyc i nie jest źle. Gratulacje dla wszytkich mam!

Jak znajde chwilę napisze więcej, bo nie ukrywam że mam mały problem z maluszkiem, choć licze ze to nic powaznego i się wyjasni.Pa.

Kurcze jak ja za wami tesknię!! :)

Do góry