reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja myslalam o Luśce, na szczescie sprawa sie wyjasnila i juz wszystko uzupelnilam na liscie  :) A teraz czekam na wiesci od Klaudii

Elfiko, Elwis_m - ja tez mysle o zzo. Strasznie bym chciala zobaczyc malego najszybciej jak sie da. Juz rozmawialam z Mężem, że bedzie zajmowal sie nim dopoki ja bede dochodzic do siebie. Jestem więc spokojna  :)

Kaska - strasznie biedniutka jestes! Mam nadzieje ze Twoja córeczka szybciutko dojdzie do siebie i niedlugo bedziecie mogły cieszyc sie sobą w domku! Pozdrowienia i calusy!!!!  :-*

Maniu - sliczna Gabrysia. Wygląda tak strasznie niewinnie! Po prostu cudaczek!

Nianiu - w kąpielówkach wyglądasz re-we-la-cyj-nie! I nie gadaj o zadnych grubasnych udach, no taka laska i takie rzeczy pisze  ::)  ;) :D

O rany, a u mnie nastroj pod tytulem: Byle do wtorku! Wtedy idziemy rozmawiac z ordynatorem w szpitalu o cc. Mam nadzieje ze uda nam sie wszystko zalatwic i zapiszemy sie na jakis konkretny termin. Mąż wymyslil, ze Macius powinien sie pojawic 11 lipca, w poniedzialek, hi hi Zobaczymy, zobaczymy...

reklama
A ja ide we wtorek po moje dzieciatko i tak sie zastanawiam Aniu g. moze moglabym Ci podac moj numer komorki zebys mogla dziewczyny powiadomic?

no wklejam, wklejam, co sie da :) Dzis sobie po prostu pospalam! I cale szczescie - teraz mam duzo energii na polapanie sie kto, gdzie, o ktorej, z jaką wagą i w ogóle, hi hi ;) Ale u nas gwarno!

Klaudio ogromne gratulacje!!!O rety ale fajnie! :)
Gratulacje rowniez dla Luśki!!!
Kasiu trzymam kciuki aby dzidzia jak najszybciej byla z toba!

Dziewczyny a ja ostatnio chudne...przez ten miesiac schudlam 2 kilo przyczym dzidzia przybrala 1 kg ma teraz 3kg.

Agnieszko mi moj lekarz tez mowil ze pod koniec sie chudnie, ale nie wiem ile tak mozna zeby bylo dobrze? Ale jak dzidzia przybiera na wadze to chyba ok,
Dobra ja uciekam cos zrobic bo jak zwykle siedze przy komputerze i nic innego mi sie nie chce, normalna maniaczka sie zrobilam :D ale widze, ze nie jestem sama :laugh: :laugh:

reklama
Do góry